Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 6. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 7. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Om noen plukker deg på skulderen er du snar å si ifra og mens Mars suser gjennom din sektor Vekten, tegnet som er ditt motstykke, har du fingeren på avtrekkeren. Akkurat i dag er det eksakt det du trenger. Har du slitt med å ta en viktig kamp får du nå styrke og støtte fra kosmos og med den viljen i baklomma skal det mye til før du holder munn om du ser noe som er urettferdig eller andre forsøker å ta cred for det som er din fortjeneste. God grensesetting kan noen ganger gi det inntrykket av at du er for streng, men bedre det enn å bli kjørt over.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du er til vanlig en nokså tålmodig sjel, men nå er det noen som har ranet deg for denne evnen til å hvile fredelig i deg selv. Det kan være en virvelvind av ting som må gjøres og så går det ikke som du hadde tenkt. Eviglange køer på telefon i påvente om å treffe på riktig saksbehandler, knotete skjema som skal fylles ut, femtifire ting som må på plass før kvelden kommer. En haug av logistikk og stadige avbrytelser kan korte ned lunta di adskillige hakk. Men, det er en bra dag å praktisere empati og forståelse. En irriterende situasjon kan lære deg noe om andre.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du må være fleksibel og tålmodig. Det kan virke som om det du gjør ikke nytter, men det er fordi du ikke ser synlige resultat enda. De er på vei, det tar bare litt tid. Eller veldig mye tid alt etter hvor dårlig tid du har. Du har en tendens til å tenke mye og med tanke på dagens kosmiske atmosfære, blir ikke den tendensen mindre for øyeblikket. Snarere tvert om, du kan tenke så mye på alle eventualiteter og potensielle utfall at du glemmer ut å leve her og nå. Ikke la frykten ta overhånd for da vil du utsette det du trenger å få unna i dag. Det er godt med alt som er gjort.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen feier opp din sektor for spiritualitet og det kan få deg til å tenke på livets dypere mysterier. En situasjon du står i kan virke uoverkommelig og en følelse av maktesløshet kan snike seg innunder huden på deg. Handlingsplaneten Mars er i din sektor for følelser og dermed kan det bli vanskelig å finne både mot og vilje. Men den gode nyheten er at det som mest sannsynlig fanger deg er noe mellom ørene dine. Undersøk hvilke tanker og holdninger du holder fast ved og som hemmer handlekraften din. Sier du at du ikke kan, blir det også resultatet. Snu på det.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

I dag må du holde tungen rett i munnen for det går ganske fort i svingene. Tempoet er skrudd opp adskillige hakk og da kan det fort stokke seg, så dagen krever alt du har av selvdisiplin og viljestyrke, men får du det til har du tryllestaven i din hånd og en ro over hele deg som ikke bare smitter over på de rundt deg, men som også åpner dører. Har derimot kaoset spredd seg helt til nervesystemet kan det kjennes ut som om du kjemper en kamp mot tiden. Få styr på deg selv og dine egne følelsesmessige reaksjoner og du er der du skal være.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Solen og Merkur passerer hverandre i dag i ditt tegn og det kan kjennes ut som om du er usedvanlig klartenkt og presis. Har det vært kommunikasjonssvikt mellom deg og en annen kan dette være dagen du bør plukke hull på elefanten i rommet og det kan du faktisk kun gjøre om du klarer å holde styr på dine egne følelser. Og det er det du får kosmisk drahjelp til å få til nå. Når du ser en sak fra et objektivt perspektiv og tar dine egne følelsesmessige preferanser og forventninger ut av ligningen, vil du også se hvor den andre kommer fra.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Solen og Merkur krysser sine baner i din sektor for spiritualitet og kosmos hvisker til deg om å avvente. Ikke trekk noen hastige konklusjoner, ikke la fantasien spille deg et puss. Det som virker opplagt er ikke nødvendigvis det, og det vil du se om du venter litt før du bestemmer deg. Vær heller på forkant enn å angre deg etterpå. Det er med andre ord en dag som fordrer til varsomhet. Noe har vekket opp følelsene dine og da er det ikke lett å se helt klart. Det er ikke alt du kan analysere deg frem til. Dropp det å tenke for mye på en sak og vent til tåken har lettet!

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler inn i din sektor for psykologi og styrke og du blir nødt til å mobilisere viljestyrke og utholdenhet i forhold til å få unna alt det som står på listen over ting som bør gjøres. Og det kan være ganske mye. Det du har tatt på deg av ansvar er lett å si ja til i begynnelsen, men så kan det bli veldig tydelig for deg hvor enormt mye innsats som kreves i forhold til oppfølging. Ikke gi opp om du er veldig nære mål. Dagens kosmiske beskjed er enkel: Ikke la hodet fortelle deg at du ikke kan. Om du virkelig vil, og må, så kan du og! Kjør på!

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Solen og Merkur krysser spor og det kan ha en nokså mystisk effekt på dagen. Det er mer snakk om subtile endringer enn store ting som skjer i livet ditt, og det går dypt. Det kan være noe så enkelt som en veldig meningsfull samtale med en tilfeldig person du støter på som virkelig gir deg noe å tenke på eller du innser noe viktig og det igjen gir deg energi og kjærlighet til livet. Det skal noen ganger ikke så mye til for å inspirere deg og akkurat kan du føle på en helt ny kraft og kjærlighet til livet. Kanskje er det også en spesiell person som har spiller på dine hjertestrenger?

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Den som sier Steinbukken ikke er romantisk har ikke skjønt mye av dette mystiske tegnet. Du kan se så rolig og skjerpet ut på overflaten og samtidig så har du et ømt hjerte som er mer følsomt og sensitivt enn du kanskje selv også anerkjenner. Nå vekkes dette hjerte opp og det varmer. Er du nyforelsket kan du bli helt fjortis av det som skjer rundt deg og det kan være vanskelig å få satt ord på det du føler. Om sjenansen tar deg, spør deg selv hva som er det verste som kan skje når du viser det du føler. Ikke la gamle avvisninger bli en virkelighet. Du fortjener kjærligheten!

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du kan ikke alltid ha perfekt kontroll selv om du ønsker det. Og kanskje også tror du må ha det. Dagens kosmos er vilt og vakkert, og om du reagerer med stress fordi det ikke går som du tenkte er det kanskje bedre å legge bort forventningene og ta dagen som den utfolder seg. Det kan skje noe magisk om du klarer det, noe som ikke ville skjedd om du styrte alt med jernhånd. Det er når du bryter ut av rutiner at fine ting ofte skjer, og det er fort gjort å gå glipp av alt det fordi du på forhånd har bestemt deg for hvordan ting skal være. Må det være som du tror det må være?

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Solen og Merkur krysser på deres vei gjennom din sektor for forhold og en dyp anerkjennelse av hva det er du nå må lukke døren til kan bli både en befriende og emosjonell opplevelse. Du er i ferd med å legge bak deg en vane eller et mønster som stadig skaper trøbbel for deg når det gjelder andre mennesker, og kanskje må du si nei til en person du bryr deg masse om, men det bare går ikke. Eller du har ikke mer å gi. Det er lov å sette en tydelig grense og det er kanskje det du endelig innser. Vend deg fra det som bare tapper krefter fra deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer