Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 9. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 9. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er godt mulig du er klinkende klar over hva du må gjøre, men døren til fortiden står fremdeles på gløtt og det kan lekke ut fokus og gjøre deg midlertidig forvirret. En ting er sikkert, du er klar for å finne tilbake til glede og inspirasjon, men du er også smertelig klar over hva som holder deg tilbake. Det kan være ansvaret for andre eller en kjedelig jobb som må gjøres, og det er fristende å holde fast ved en ide om at sånn må det være. Men det er ikke sikkert du trenger å godta en situasjon som ikke er god nok. Tenk kreativt og søk etter alternativ.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen feier gjennom din sektor for selvverd og det kan bidra til at du er akkurat der du trenger å være i forhold til deg selv. Det kan tenkes at en vakker samtale med en du stoler på også kan bidra til at ditt forhold til deg selv blir bedre og en slik livsbejaende holdning gjør det lettere for deg å stige ut i verden, klar til å være deg selv fullt og helt. Dette er en fantastisk dag for å være sosial og en venn du ikke har sett på lenge kan få deg til å føle på en tilknytting til verden som er utrolig nærende for deg. Det er fint å være alene, men det å ha noen å dele med er uvurderlig.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Måten du starter dagen på er ikke helt ubetydelig. Når du først setter en standard og bestemmer deg for å ikke for eksempel kikke på telefonen, men heller ta 20 minutters stillhet, du og kaffekoppen, kan det ha en effekt på resten av dagen og bidra til at du føler deg mer konsentrert og fokusert. Og det har du innmari godt av. Jo mer fred, ro og tid til å puste dypt du klarer å bake inn i hverdagen desto bedre vil du ha det. Ikke ta på deg mer enn det du trenger og jobb med å legge hele sjelen din inn i det du gjør. Å være til stede her og nå gir klarhet.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du er klar for å riste av deg en person som har hatt litt mer innflytelse over deg enn du liker. Om det dreier seg om et romantisk forhold og du ser at du har kommet ut av balanse, minn deg selv om hva du er verdt og fortjener. Med en gang du blir avhengig av at andre mennesker bekrefter deg mister du friheten til å ta gode valg. Om det dreier seg om helse og du ikke får etablert sunne nok rutiner, ikke vær møt det med selvkritikk. Ta et skritt av gangen og vit at når du er glad i deg selv så forsvinner også de dårlige vanene du baler med.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Løven har en fantasi som evner å se hele livet som om det var en film. Du er helt avhengig av å kunne visualisere det som er vakkert og nærer hjertet ditt, og skjer ikke det så kan du fort ende opp med å bli sugd inn i en slags skrekkfilm hvor du tenker det verst mulige. Og det som skjer rundt deg kan vekke opp enten en tro på at noe kan gå eller motsatt. Da kan du miste gløden når det ikke går din vei. Ikke vent på applausen, men søk ut det som blokkerer for troen på deg selv. Håp er å leve i fremtiden. Tro gjør at du gjør noe med denne dagen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Venus er i sin retrograde ferd gjennom din sektor for spiritualitet og der kan den vekke en indre søken etter mer mening og en dypere kontakt med deg selv. Om du leter etter noe som kan ta deg til det neste nivået, vent litt med å bestemme deg før du hiver deg på et kurs som frister eller en tur som lover gull og grønne skoger. Dette er ikke dagen for å ta raske beslutninger, selv om du der og da kan være overbevist om at dette er gode greier. Rastløshet er ikke godt reisefølge, så selv om du trenger noe nytt, vent til den kosmiske vinden snur.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er ikke alltid like enkelt å være i kontakt med det som er kjernen i deg selv. Ytre omstendigheter og krevende livssituasjoner kan ta deg ut av kroppen og over i det mentale. Og da blir det vanskelig å vite hva du egentlig føler eller i verste fall, hva du vil. Det ligger en liten sky over din planet Venus akkurat nå og den kan punktere noe av livsgleden. Kanskje du føler på et behov for å frigjøre deg helt fra det som holder deg tilbake, men så ser du ikke helt hvordan det kan skje. Det kan hjelpe stort å få satt ord på det du føler, så kjenn godt etter.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Venus, kjærlighetsgudinnen, står i et skarpt aspekt til Uranus, planeten for kaos, overraskelser og plutselige forandringer. Om kommunikasjonen mellom deg og en du elsker uteblir kan det trigge krevende følelser og gjøre deg usikker. Men sannsynligheten for at dere begge trenger tid alene til å kjenne etter eller å fokusere på individuelle interesser er stor. Er du singel kan det gå opp for deg at du faktisk elsker frihet, selv om du også trenger en å være nær. Forhold byr nå på en utfordring om å finne balanse mellom det som er deg og ditt og det som er dere.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Dagens kosmos er av den sentimentale sorten. Månen seiler inn i din sektor for forhold i løpet av ettermiddagen og åpner opp en portal til fortiden. Alt du har opplevd og erfart har vært med på å forme deg og er det en ting som er sikkert i livet, så er det at alt forandrer seg hele tiden, inkludert din opplevelse av hvem du er. Når en viktig brikke klikker på plass gir det deg en følelse av helhet og det som skjer nå er viktig å anerkjenne. Hold fast ved de verdifulle minnene. Den du en gang var, før alt det andre skjedde, har du godt av å huske.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Livet er full av små og store triggere som potensielt sett kan ta deg ut av en naturlig indre fred. De du daglig forholder deg til og som ikke er like modne som det du er, kan naturlig nok vekke opp et mer dømmende stemme på innsiden. Det kan være helt uforståelig for deg at visse mennesker ikke ser ut til å ha et moralsk kompass og projiserer ut sine skygger på andre som om folk var deres søppelbøtte. Og det er lov å bli sint, men vær varsom når du velger dine kamper. Sørg for at det du kjemper for er verdt din tid.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det som kommer nå forsvinner like fort ut igjen. Er du singel og søkende, kan det dreie seg om en potensiell partner dukker opp fra ingensteds, men interessen blåser fort over takket være din evne til å se helt klart og tydelige hvem vedkommende er. Det samme kan gjelde din søken etter nye aktiviteter eller en ny jobb. Det er som om den kosmiske vinden blåser ekstra raskt akkurat nå og det gjør at ingenting fester seg. De små spirene fyker bort i vinden og du er tilbake til den situasjonen du står i, uten at det bekymrer deg nevneverdig.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Viljestyrke er kanskje den viktigste muskelen du har. Og den må trenes opp. Men vilje er helt avhengig av at du vet hvem du er og hva som er bra for deg. Og det er her det kan være noe forvirring ute og går. Kanskje du vil to forskjellige ting like mye, men de trekker i forskjellig retning. Det er bare 24 timer i en dag og det er derfor viktig for deg å prioritere korrekt noe planetene presser på for at du nå skal klare å gjøre. Venus er retrograd i din sektor for helse, rutiner og effektivitet og du må vurdere hver enkelt detalj. Kjenn etter hva som er verdt din tid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer