Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 10. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 10. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Selv om du både kan være impulsiv og handle før du tenker er det noe i dag som gjør at du har helt funnet roen. Det kan være Månens ferd gjennom din sektor for romantikk, lek og kreativitet som gjør at du er akkurat der du skal være for å ha det godt. Og når du har det godt har du så uendelig mye mer å by på enn når du er stresset og ikke får tid til å puste. En person du er veldig glad i kan søke ditt råd og når du ikke blir for revet med av store følelser er du også en utrolig intuitiv rådgiver. Så lenge du selv er i vater har du et godt instinkt for hva som er sant og riktig.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Søndagen fordrer til sosial aktivitet. Du kan fort bli en eremitt og er du en ekte Tyr så elsker du kanskje aller mest ditt eget selskap, men det kan bli for mye og har du kjent på et savn etter å gjøre noe utenom det vanlige, gjør det! Mens både Månen og Venus er i din sektor for hus og hjem, inviter til middag eller del en flaske vin med en person du holder av. En lang og god samtale med gode venner kan være verdt mer enn ti timer terapi! Og hvilket sted er bedre enn hjemme hos deg. Dekk til et vakkert bord og finn roen sammen med de du elsker.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Enten det ble litt for mye vin i går kveld eller du bare er sliten, så er det ikke så lett å finne disiplinen til å få unna det du trenger å få unna. Sofaen kan friste noe innmari og med en duft av høst i luften kan også kroppen jobbe med å venne seg til et nytt klima. Månen tråler gjennom et krevende terreng og tålmodigheten din kan være mer enn utfordret allerede, og da er det ikke så lett å svare på en diplomatisk måte om noen finner på å avbryte siestaen din. En person nær deg kan gå gjennom noe krevende, så smør deg med tålmodighet. Alt går over, også dette.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Som en detektiv er du skikkelig klar til å komme helt til bunns i noe som lenge har preget tankene dine. Du trenger definitivt å rydde kalenderen så du får tid til å tenke, rydde og sortere på innsiden. Om du føler på avvisning så er det kanskje greit å fokusere på det du nå får anledning til å gjøre fremfor å dyrke frem noe som bare gjør deg trist og lei. Dette er en utmerket dag til å finne ut av det du lurer på i fred og ro. Kjenn etter hva det er du trenger. Men ikke sitt helt alene om du har en dårlig dag. Ring en god venn og kjenn på kjærligheten igjen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det kan være Månens ferd gjennom din sektor for spiritualitet som nå gjør deg myk rundt hjertet. Noe har kommet på plass på innsiden og har du familie kan det også være at dere sammen har funnet en dypere fred og tilhørighet takket være en følelse av å skape sammen. Er du singel og drømmer om familie kan det være viktig for deg å bli helt klar over hva det er du ønsker deg av livet. Vil du ha barn eller trives du godt uten? Den du søker må være en som deler dine verdier. Du har sett før hvordan det går når du ikke kan være deg selv i et forhold.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er utrolig deilig når noen sier unnskyld og faktisk mener det. Tilgivelse skaper rettferdighet og det vekker opp en dyp kjærlighet og tillit når du ser at de du har rundt deg er pålitelige og spiller med åpne kort. Dagens kosmos handler om å yte rettferdighet. På den måten kommer noe på plass inne i deg. Du liker å være ærlig og hederlig og nå får du en sjanse til å være akkurat dette. Er det noe som vekker harme og sterke følelser får deg på krigsstien, forsøk å se saken fra den motsatte side. Det kan være det er nettopp det som er rettferdighet.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det kan ha blitt litt for mye vin eller for sent i seng i går til at du orker å ta fatt i den haugen av ting som må gjøres, men fremfor å la dagen suse forbi bør du ta deg selv i nakken og få kroppen i bevegelse. Om kroppen kjennes tung ut mangler du dynamikk og ild. Få opp hjertepumpa, svett ut noen spenninger og du vil merke at det som satt fast i kroppen og i hodet plutselig løsner. Du vil få enormt mye tilbake om du klarer å få organisert et kaos som har plaget deg eller skape struktur der det er uorden. Forbered deg til uken som kommer og det blir lettere å slappe godt av.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Når du står trygt i din egen autoritet og stoler hundre prosent på din evne til å vurdere og forstå komplekse situasjoner er det vanskelig for andre å tvinne deg rundt lillefingeren sin. Men du har din akilleshæl du også og det kan være den du kjenner på i dag. En person som har en sterk personlighet, kan friste deg til å gi etter på noe som i utgangspunktet var veldig viktig for deg. Hva som er det riktige å gjøre er ikke alltid like opplagt og i dag bør du kaste ut rigide regler om hva det betyr å være et godt menneske. Hold deg til dine prinsipper.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Ting tar tid og det er ikke ferdig før det er, og det er udiskutabelt. Ikke press frem noe du ikke er klar for enda. Mens Månen fremdeles graver dypt i din sektor for psykologi og styrke får du en mulighet til å anerkjenne og akseptere hva det er som holder deg tilbake. Du trenger å roe ned tempoet, bruke mer tid til å bearbeide egne følelser og ikke gjøre som du kanskje har gjort før, tatt en snarvei eller hoppet over viktige skritt i utviklingen. Bli ferdig med det du holder på med før du setter i gang med noe nytt. Ikke dropp ut av det som er krevende, jobb deg heller gjennom det.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det du gir er også det som kommer i retur. Det er en nokså enkel leveregel, men en som kan være vanskelig etterleve fordi frykten for å ikke ha nok ofte kommer før generøsitet og tillit. Som Steinbukk går det en rød tråd gjennom livet ditt som handler om å det å forstå hva som er det riktige å gjøre, både i forhold til en større sannhet, i forhold til andre mennesker og også i forhold til deg selv. Og det du kanskje har skjønt er at det som ofte kalles for fornuft ofte er forkledd frykt. Dagens kosmos inviterer deg til å åpne opp og dele av ditt indre.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Balanse, balanse og atter balanse. Ingen enkel sak å få til. Alt som går opp kommer ned og har du dratt strikken for langt er det på tide å hanke inn fokuset så du kan finne en dypere, indre ro og balanse. Det du ikke har fått tid til i det siste bør du nå sette av tid til. Er du i et forhold kan det også dreie seg om balansen mellom dere. Er det sånn at en jobber hardere for å få det til å fungere enn den andre? Fra gamle sjamanistiske tradisjoner finnes det bare en sykdom og det er ubalanse. Det er jo en ganske oppsiktsvekkende tanke, men definitivt nokså fornuftig.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Månen vekker opp en lyst og et driv etter å ta fatt i det du vet du må gjøre for at du skal få livet mer i balanse og den viljestyrken kommer godt med. Det å finne en bedre balanse i livet er en reise i å erfare hva det er som tar deg ut av balanse og en dyp, indre anerkjennelse av hva som er dine primære behov. Og når du først ser det og unner deg selv å ha det bra, er det lett å skape en mer funksjonell balanse. Dagens kosmos kan utfordre deg til å sette tydelige grenser selv om du ikke har lyst. Men hold fokuset på dine viktigste prioriteringer og ikke la deg friste.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer