Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 13. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 13. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Rettferdighetssansen din godt utviklet og de kan inspirere deg til å delta i politikk, mene noe på nettet eller kjempe for de som ikke har det like godt som det du har. Du har en aktivist i magen og vil alltid strebe etter å utvise like mye rettferdighet som det du selv trenger. Det er ikke noe som kommer av seg selv, rettferdighet krever innsats, og har du blitt skuffet over mennesker før, kan det være nettopp fordi du ser at de ikke gjør en innsats. Dette kan nå snu. En person som skylder den en unnskyldning kan dukke opp med den og det gir deg en ny tro på livet.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Som Tyr er du selvstendig og i stand til å ta egne beslutninger. Du foretrekker det å kunne gjøre som du ønsker i fred og ro, men tidvis kan det kjennes ut som om du bærer verden på dine skuldre og at ingen hjelper deg når du trenger det. Om du har for mye på deg for tiden vil du merke det nå. Månen seiler gjennom Krepsens tegn og der inviterer den deg til å kjenne godt etter på hva du egentlig trenger. Trenger du hjelp til noe praktisk, spør. Har du barn og familie, deleger noe av ansvaret ut til de som også bør ta i et tak.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du høster som du sår og dagens kosmos kan by på noen av de fruktene. Solen passerer Venus sin bane og en prosess du har stått i siden begynnelsen av juni kan nå endelig begynne å gi resultat. De to befinner seg i din sektor for kommunikasjon og i løpet av sommeren har du kanskje nådd noen mål når det gjelder hvordan du formidler det som er av betydning for deg. Når du kommuniserer presist og er tydelig på grensene dine skjer det noe vakkert i forhold til de menneskene du har i livet ditt og nå ser det ut til at du føler deg mer respektert. Godt jobbet!

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Godt jobbet! Det du har gjort i det siste begynner nå for alvor å gi positive resultat og du kan klappe deg selv på skulderen for å ha fått til det du satt deg fore. Det kan være en liten seier sett fra utsiden, men for deg er det stort. Og det fortjener berømmelse. Det er de små skrittene som utgjør en helhet, så ikke undervurder detaljene. Har du slitt med helsen eller følt at energien har vært laber, er dette også på bedringens vei. Når du lytter til kroppen din og tar modige valg for å kunne pleie dens behov, så kommer kreftene tilbake litt etter litt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Om du har vært i en pågående konflikt en stund kan det være utrolig deilig å nå endelig kunne begrave stridsøksen. Selv om det bare har vært noe underliggende og alt har vært greit i overflaten, så er Venus fremdeles i sin retrograde ferd gjennom tegnet ditt og der kan den ha feid opp støvet som har samlet seg. Det er bedre å knipe det med en gang enn å utsette det å ta den ene, viktige samtalen, og det får du en mulighet til å gjøre nå. Lytt like mye som du er fristet til å forklare og vise din side av saken.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Månen vandrer gjennom din sektor for fremtiden og det indre blikket kan bli dratt mot fremtidige mål og drømmer. Det er godt mulig du nå er mye mer klar over hvem du er og da er det også enklere å vite hva du faktisk bør og ikke bør gjøre. Søker du ny jobb kan søndagens fredelige og litt innadvendte atmosfære gjøre det lettere for deg å sortere på innsiden. Når du fokusere på det du trenger fremfor det du tror du bør gjøre, kan det bli enklere å finne en livsstil som faktisk fungerer. Ikke gjør det mer komplisert enn du trenger. Noen ganger er svaret veldig enkelt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Motivet bak handlingene er ofte viktigere enn selve handlingen. Har du blitt med på noe fordi det der og da virket som den mest praktiske tingen å gjøre, vil du oppdage nå at du ikke hadde hjertet på riktige stedet og befinner deg nå på et sted hvor inspirasjonen totalt uteblir. Du må derfor, på en eller annen måte, bryte noen selvpålagte regler, utfordre din egen dårlige samvittighet og sette deg selv fri. Dagens kosmos inviterer deg til å ta en sjanse og utfordre det oppleste og vedtatte.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er ikke hver dag at Solen og Venus krysser på sin vei, så det som oppstår i dag kan kjennes både viktig og nokså alvorlig ut. Det kan være du innser noe du ikke har turt å ta innover deg helt, men nå blir det veldig vanskelig å feie det under teppet, og det har med hvordan du føler deg møtt av andre å gjøre. Det kan dreie seg om diverse utfordringer i et eksisterende forhold og nå blir det helt nødvendig å gjøre noe med det så det ikke skaper en kløft mellom dere. Nærhet er å kunne snakke helt åpent, være våken og til stede og lytte med en intensjon av å ville forstå.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Søndag er hviledagen. Det er noe magisk som skjer når du legger bort telefonen, plugger ut verden og bare forholder deg til det som er rett foran nesen på deg. Bor du alene og kjenner behov for å mure deg inne, gjør det. Finn frem yndlingsserien din, lag deg noe god mat og legg bort alt du bekymrer deg, om det bare er for et lite øyeblikk. Stillhet er uendelig nærende og når du hviler, får kroppen tid til å hente seg inn igjen. Mens du hviler blikket på horisonten kan en dyp innsikt komme på plass. Slutt å jakte på livet. La det komme til deg.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det hadde vært innmari deilig å kunne få tiden til å gå litt saktere. Det er som om dagene forsvinner uten at du får tid til å virkelig fordøye alt som skjer, og går det over stokk og stein for tiden er det ikke utenkelig at du føler deg overveldet av det hele. Om det er noe som frustrerer deg bør du roe ned tempoet betraktelig. Det skjer når det skjer, så her må du smøre på en solid dose med tålmodighet så du ikke ender opp med å kjøre deg fast i et mentalt spor som fører ingensteds. Rydd opp i eventuelle misforståelser og gjør dagen så enkel som mulig. Finn roen.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du er klar for en forandring, men det er ikke sikkert du er villig til å betale prisen for den. Det du har investert tid, penger og kjærlighet i er selvsagt vanskelig å kassere, men er det en ting som er helt sikkert, så er det at livet er forandring. Akkurat som at sommeren etterfølges av høsten må også du akseptere at det som en gang var, ikke lenger er. Kommunikasjon er dagens heite potet og er du for forsiktig i din tilnærming bare fordi du er redd for å skape for mange bølger kan det være du går glipp av en unik mulighet til å få skapt en forandring.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Endelig en dag hvor du kan slippe gleden løs. Det er duket for en liten feiring. Kanskje har du oppnådd noe viktig og overkommet en frykt som har hindret deg å gjøre noe som du opplevde som krevende og vanskelig. Om du har stått i noe vanskelig og føler du har tatt det riktige valget, er det duket for å feire. Det mot du har utvist fortjener belønning og ros. Ta til deg den støtten du får og vit at du er aldri helt alene. Det kan seile inn en god venn eller to og bidra til at livet plutselig blir langt mer fargerikt og deilig. Sett høylytt pris på deg selv og de du elsker.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer