Du leser nå KK pluss

Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 13. november

Logg inn med et gyldig KK Pluss abonnement og se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Har du et KK Pluss abonnement kan du se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for søndag 13. november.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det kan være litt for mange usikre momenter i sving for øyeblikket til at du klarer helt å lande i visshet. Din fantasi kan være i overkant aktiv noe som gjør det vanskelig å sette ned foten der du skal eller ta det ene skrittet du burde. Kommunikasjonsplaneten Merkur står i et anspent forhold til din planet, Mars, så det kan fort bli mange tanker i flere retninger samtidig, noe som igjen fører til stress. Om du drøvtygger på en feil du gjorde, legg det bort. Det nytter ikke å gråte over spilt melk.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er stødighet som gjør at du til slutt kommer i mål. Når du går med tålmodige og trofaste skritt blir du til slutt belønnet og din evne til å være dedikert og fokusert er det som nå vil gi resultat. Så har du kjempet med viljen din en stund og har hatt lyst til å gi opp, får du nå planetarisk hjelp til å få foten ut av gjørmen og bevege deg fritt videre. Det gjelder også de rundt deg. For å vinne hjertet og tilliten din så setter du pris på en som ikke gir opp så lett. La ting få lov til å utvikle seg i et jevnt og trutt tempo.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Noen ganger er det de enkleste gestene som gjør de store utslagene, og bare det å være takknemlig for det du har i livet kan ha en helt magisk effekt på alt du har rundt deg. Selv om planetene nå har satt fokus på alt som mangler, må utbedres og forandres, er det ikke slik at lykken har glemt deg ut. Men du har kanskje glemt den bort mens du har søkt etter løsninger eller ryddet opp i personlige forhold. Et godt måltid, klem og kos med familien eller en telefonsamtale med en god venn er detaljene som lyser opp alt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er mange problemer som kun eksisterer i fantasien din, og akkurat nå får du en mulighet til å se på noen av dine mest begrensende holdninger. Det kan være at du holder fast ved et tankesett som ikke tjener deg, selv om du mener det. Det kan være du ikke tror nok på deg selv og så forsøker du å unngå muligheter livet byr på med å stikke hodet i sanden og gjemme deg bort. Men nå trekker planetene deg ut av komfortsonen og ber deg om å favne en større virkelighet. På tide å la deg selv blomstre!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Livet har tatt en liten kunstpause så du får tid til å kjenne etter og reflektere over alt som har skjedd de siste seks månedene av ditt liv. Det er godt mulig du føler skjebnen har spilt ut noen overraskende kort og du har forsøkt å spille tilbake så godt som mulig, men så etter at hastverket har lagt seg og du har fått tørket svetten, kommer det andre ting opp. Noe du har skjøvet foran deg og ikke hatt lyst til å se på. Før nå. Det å være helt ærlig med hvordan du har det er regel nummer en på veien mot sannhet.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dette er en sånn dag som et litt for følsom for ditt vedkommende. Det kan være kroppen din ikke fungerer som du ønsker, din partner er særdeles humørsyk eller du selv har mer enn nok med å ta vare på deg selv til å kunne yte ekstra service til andre. Kommunikasjonsplaneten Merkur står i et litt krevende aspekt til Mars og indre stress og uro kan ta brodden av kosen. Jobb med å sortere på det indre plan og ikke hold tilbake kommunikasjon om det er noe du må formidle. Rens og rydd opp!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dette er virkelig tiden for de store forandringer, og da menes det ikke om å ytre endringer, men indre skift. Som det å forholde seg helt annerledes til deg selv. Møte opp på en helt ny måte i eget liv. Enda en bit kommer på plass og det kan kjennes utrolig godt ut. Du legger bak deg et kapitel og er på full fart fremover mot en ny verden. Om turen har vært humpete, så er det en del av pakken. Den som forventer en strak vei, blir overrasket og får lyst til å gi opp når de oppdager at det er to skritt frem og et tilbake.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Litt etter litt reparerer du den delen av deg som ikke fungerer. Det kan være et knust hjerte som må ha masse kjærlighet og omsorg eller noe fra barndommen som må bearbeides. Mennesket er på mange måter enkelt. Alt det ønsker er å elske og bli elsket. Og respekt er det som gjør at det er mulig. Så når du nøster opp i gamle historier, husk å returnere til kjærligheten. Det er limet som skaper helhet igjen. Ta denne dagen som en øvelse i å elske deg selv ubetinget. Uten reservasjoner og dømming.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Din sektor for spiritualitet er pakket full for tiden, noe som igjen kanskje høres mer glamorøst ut enn det faktisk er. For når man står ansikt til ansikt med det du ikke kan gjøre noe med, så kan det kjennes nokså overveldende ut. Det er som om egoet får seg en trøkk og det eneste alternativet som er tilgjengelig er å gi deg hen til det som skjer og finne flyten. Klarer du derimot det kunststykke å slippe tak i det som er forbi din kontroll og ha tillit til at det finnes en logikk i alt, så vil du også finne fred og harmoni.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det skjer store ting i din sektor for fremtiden og det kan få deg til å føles ut som om du skifter ham. Det kan være du ikke lenger finner inspirasjon i alt det gamle og søker nye miljø, nye mennesker og ny kunnskap. Dagens kosmos minner deg om behovet for å rydde ut det du ikke trenger mer. Det kan være en vane som er i endring og når du slipper tak i den rydder du tid til noe annet. Det er duket for å riste løs noen etablerte strukturer og skape den inspirasjonen du trenger.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Enten du er singel eller i et forhold, så handler denne dagen om kjærlighet og romantikk. Kanskje har du ikke vært så åpen for denne form for kontakt med en annen, men nå begynner du å løfte på sløret og åpne hjertet ditt igjen. Det er en myk og følsom stemning i atmosfæren og det kan føre til at du har bedre kontakt med dine følelser enn på lenge. Om det er en som forsøker å vise deg sin kjærlighet, ta i mot. Et stevnemøte med din kjære kan være akkurat det dere begge to trenger.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du ser fremover og vurderer hva du skal gjøre. Du vet hva du har, men om du leker med tanken på å gjøre noen store forandringer, møter du også frykten for å slippe tak i det som er trygghet. Selv om noe er trygt betyr det ikke at det er godt nok. Verden er full av muligheter, men utfordringen er å få drømmen til å passe inn i en praktisk realitet. Du vet at om det er noe du vil sterkt nok så vil du få det til og det er på tide å velge hvilken vei du skal følge. Den trygge du allerede kjenner eller en ukjent sti?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer