Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 16. juli

Dette er løvens dag - romantiske og deilige følelser er ikke langt unna!

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 16. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Mars står i motsatt fortegn til Saturn de kommende dagene og det kan ha en befriende effekt på deg. Viljestyrke og disiplin er et overskuddsfenomen og du skal være uthvilt for å kunne ta fatt i det du innerst inne vet er betydningsfullt og viktig. Og nå får du kosmisk drahjelp til å gjøre akkurat dette. Ta kroppens behov på alvor. Ikke fei under teppet detaljer vedrørende din egen helse og bestem deg for å jobbe mot det å finne en bedre rytme i livet ditt. Du ser nå resultatene av tidligere innsats og det kan være enormt motiverende.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Din planet, Venus, danner for øyeblikket et litt anspent aspekt til planeten for fantasi og drøm, Neptun, og lysten etter å nyte livet kan ta fullstendig overhånd. Alt koster og nå koster det enda mer enn det brukte å gjøre, så her er det bare å være forsiktig med kredittkort og impulsiv shopping. Ikke ta en finansiell risiko for øyeblikket selv om det kan være fristende og virke som et godt kjøp eller en bra investering. Er du i et fast forhold kan uenighet om penger bli dagens heite potet. Det er viktig å se verdien av noe og ikke bare forholde deg til pris.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det du jobber mot vil før eller siden gi resultat. Dagens kosmos ber deg om å holde en knapp på det praktiske og det du kan gjøre noe med fremfor å forville deg inn i følelser. Månen seiler gjennom et nokså følsomt terreng, men det kan samtidig vekke opp en motivasjon til å få unna noe som enten dreier seg om ditt hjem, kroppen din eller er av økonomisk art. Dette er en utmerket dag til å få organisert ting og tang som har plaget deg en stund. Få beina på jorden, ta styringen og utvis moderasjon. Du kan få mye gjort på denne vakre julidagen om du fokuserer.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Merkur danner et aspekt til Jupiter å fyre opp under impulsivitet og overmot. Samtidig er Månen i sin siste fase før nymåne og viser at dette er ikke tiden for å starte noe nytt eller å hoppe i noe før du får tenkt deg om. Det er ikke gull alt som glitrer så gi deg selv tid til å vurdere et forslag eller en ide du får før du setter handling bak ordene. Dagens absolutte akilleshæl er impulsivitet. Det kan være reaksjoner som fullstendig overstyrer logikken eller stress gjør at du roter bort noe av betydning. Ro ned tempoet og ta en ting av gangen. Ikke la deg overrumple.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Månen seiler inn i din sektor for spiritualitet og retrett og kan fyre på med romantiske, nære og deilige følelser. Dette er virkelig en dag for store følelser, høylytte erklæringer av kjærlighet og deilige gloser. Om du er i et forhold, gjør noe fint sammen med den du elsker. Det er lett å forelske seg, men litt vanskeligere å holde futten oppe i et forhold, så grip dagen og tillat deg selv å kjenne på en lengsel etter mer romantikk. Det er de små detaljene som ofte utgjør den store forskjellen, så selv om det bare er et flørtende blikk, kan det si mer enn tusen ord.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Merkur, din planet, er nå inne i din sektor for spiritualitet og retrett, og en tur i fred og ro i skogen eller en lang svømmetur kan vekke opp en stemme på innsiden, intuisjonen. Forskjellen på intuisjon og på det å tenke er at det intuitive er umiddelbart og direkte, og du bare vet uten å vite helt. Det å tenke er noe helt annet. Sinnet holder på med alt mulig rart, fra å knekke ut dagens kjøreplan til å analysere alle sider av en sak. Når du ser forskjellen blir det mye enklere å skille disse to fra hverandre. Lytter du innover nå vil du se det du allerede vet.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Lykke dukker opp i små doser her og der. Nå seiler den inn i fullt monn og det kan være noe så enkelt som at du nyter lyden av familiens mange medlemmer som surrer og går harmonisk i bakgrunnen eller opplevelsen av en perfekt sommermorgen akkompagnert av en deilig kopp med kaffe. Det er noe som kjennes fullkomment ut og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte. Livets mangfoldige mosaikk inneholder noen sure og noen søte biter, og nå faller en skikkelig søt bit på plass. Nyt det. Det er helt sikkert vel fortjent.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er rett før nymåne og energien kan kjennes nokså mettet ut. Kanskje er du sliten og trøtt og trenger hjelp for å klare alt som skal skje og som er ditt ansvar. Solen er i din sektor for frihet, så behovet for å kunne legge bort alt kan fint synge på høyt volum. Og da må du lytte. Er det noen du kan spørre om hjelp? Trenger du å rydde hele hagen alene eller går det an å invitere til dugnad? Er det du som tar barna hele tiden eller ber du om å få en støttende hånd når du har behov for det? Det koster å opprettholde suksess og da trenger du en hjelpende hånd.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du har knekt en kode som handler om indre fred. Mens Solen og Månen tråler gjennom din sektor for psykologi og styrke kan du nå øve opp din evne til å sette gode grenser, si nei takk til det som ikke er ditt og, ikke minst, slippe tak i de bekymringene som surrer og går uten at det egentlig finnes noen gode løsninger på det du bekymrer deg for. Det hele dreier seg om tillit. Det å ha en solid tro på at noe fint kan skje og tillit til din egen kapasitet til å kunne takle det hele når det eventuelt skjer noe. Ikke ta sorgene på forskudd. Alt forandrer seg hele tiden, så det er egentlig bare å ta en dag av gangen og nyte den så godt du kan.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Ikke gå over bekken for vann. Si ting rett ut. Det koster kanskje litt mer mot, men sparer deg for enormt mye tid og frustrasjon. Du vet essensen og sakens kjerne, så hvorfor komplisere det ytterligere med å spinne et nett av tvil rundt det hele. Hva, vis, om. Det kan fort ta opp masse plass i et liv. Månen seiler gjennom din sektor for forhold og kan gjøre deg følsom og forsiktig takket være en økt sensitivitet til hva andre tenker og føler, men som de ikke sier. Dropp det å ta unødige hensyn. Det er ikke sikkert det å tale fra leveren er det samme som å såre en annen.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det å planlegge fremtiden krever faktisk at du setter deg ned og blir helt klar over hvilke mål du faktisk har. Hvor er det du ser deg selv om ti år? Hva er det som eventuelt forstyrrer for denne visjonen og bidrar til at du ikke helt tror på at dette skal gå? Det er spennende å forske på hva som skjer når en drøm skal bli til virkelighet. Først kommer visjonen, så kommer tvilen på at det skal gå, og er du klar over denne mekanismen i psyken kan du navigere mye enklere gjennom de mange ulike utfordringer som oppstår på livets vei. Vær åpen og fleksibel.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er selvsagt best når folk trekker i samme retning, men det skjer ikke alltid. Noe du tidligere feide lekende lett under teppet kan plutselig være vanskelig å få dekket helt over, og har du hatt tendens til å bare flyte med uten å vise motstand kan dagens kosmos kjennes ut som krutt og kanoner. Handlingsplaneten Mars går nå i motsatt fortegn til Fiskenes tegn og det innebærer å bygge muskler, også viljens muskler. Dermed kan det som før ble plystret bort plutselig noe du må forholde deg til. Gode samarbeid handler om å ikke overkjøre hverandre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer