Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 17. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 17. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Forhold tar noen ganger mye tid og krefter. Om du ikke er helt sikker på hva den dansen mellom deg og en annen faktisk dreier seg om kan det være du nå er lei av å vente på at vedkommende skal bli klar og spør rett ut hva som egentlig skjer. Har du ofret mye av din tid på et forhold, men ikke får det samme tilbake er det også tenkelig at din tålmodighet begynner å bli frynsete. Dette er dagen for de store samtalene og da er det ikke til å unngå at sannheten må på bordet. Det er bedre å vite enn å ikke gjøre det. Og du vet ikke svaret før du har spurt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen suser gjennom ulendt terreng og det er viktig å holde både øyne og ører åpne. Når du er presis og direkte unngår du å sløse med tiden og dagens kosmiske beskjed handler om å gi klare direksjoner til andre. Ikke la folk gjette hva som foregår inne i deg, men gi enkelt beskjed om at akkurat nå er det dette du trenger og vil. Dine egne følelser kan derimot spille deg et puss i dag og oppdager du at du ramler rundt i et indre drama kan det være greit å sortere ut hva det er du bør henge deg opp i. Vet du ikke hva du vil, vent til du faktisk gjør det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Enda en dag hvor det bare er å lene deg tilbake, nyte fruktene av din innsats og være strålende fornøyd med deg selv. Det er kanskje ikke perfekt, men det er mer enn godt nok. Mens både Månen og Mars er i din sektor for oppmerksomhet kan det være du bør øve opp evnen din til å ta imot både kjærlighetserklæringer og ros. Det kan være nokså vanskelig særlig om du ikke helt skjønner hva du faktisk har gjort eller hvorfor det var så bra. Du kan være imponerende helt uten å vite det, men lytt til hva andre har å by på. Du trenger den næringen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Krepsen holder seg ofte til det som allerede er erfart og det som representerer trygghet, men det betyr ikke at det alltid er så bra for deg. Når du ikke utfordrer komfortsonen fra tid til annen er resultatet en form for stagnasjon som hindrer deg til å nå ditt sanne potensiale. Idag har du godt av å legge bort en rigid regel du har satt for deg selv til fordel for et eventyr. Din rebelske side kan finne på å dukke opp i overflaten om livet blir for tregt og kjedelig, så lytt til den delen av deg selv og søk ut hva som kan gi deg en dypere følelse av frihet.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Om du klarer å riste av deg alt du tror du må tenke på og heller konsentrere deg om de tingene du virkelig må ta fatt i vil du føle på velbehag og mestring. Selv om det er søndag kan det være ukeplanen din generelt krever at du forbereder deg godt. Det er nesten som å måtte pugge på en prøve, og får du oversikt over alle detaljene så vil alt falle til ro. Med en gang du tar fatt i det som må gjøres skaper du din egen indre harmoni. Det sies at suksess er når forberedelse møter muligheter. Så det har lite med flaks å gjøre selv om det er lett å tenke sånn. Gå for gull!

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Månen seiler forbi et rastløst terreng og det kan klø i fingrene etter å forsøke noe nytt eller snu-opp ned på noe som har vært tradisjon lenge. Men selv om det frister å male veggen rosa er det ikke sikkert det faktisk vil hjelpe. Dagens kosmos avslører at det er stor fare for at illusjoner og fantasier dukker opp på løpende bånd og det er derfor bedre å holde deg til en vei du kjenner fra før. En du vet fungerer. Selv om du kanskje har godt av å eksperimentere og forsøke ut nye ting, er ikke dette dagen for å gjøre det. Nyt det du allerede har. Det er ikke farlig å kjede seg litt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Som Vekt har du kanskje brukt mye tid på å forstå andre og ikke minst, ta vare på de. Dette kan ha gått utover evnen til å ta vare på deg selv, og i verste fall kan det har ført til at forhold generelt ofte blir en enveiskjørt opplevelse hvor du lytter og andre prater og prater. Derfor er det ekstra fint når du bestemmer deg for å bytte spor og vende blikket mot dine egne behov. Når du oppdager at det å føle på en dyp egenverd også gjør at du ikke undervurderer eller later som om du ikke trenger noe du faktisk trenger faller en viktig bit på plass i deg.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Når du får følelsene på avstand finner du tilbake til klarhet. Alt som er forlokkende er ofte fundamentert i en eller annen form for illusjon og en drøm om hvordan du tenker det skal være kan noen ganger hindre deg i å gjøre det du bør gjøre. Men ikke i dag. Nå har du ryddet bort noe som trakk deg inn i et vinglete terreng og du har sett hvorfor det ble sånn at du plutselig ramlet inn i en bølge av hva-hvis-om. Har du lagret en samtale på din indre harddisk er dette dagen for å dele det du har tenkt på. Du er en sterk kommunikator så bruk ordene med omhu.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er som om noe i deg har landet. Det er enten ferdig snakket, ferdig bearbeidet eller ferdigstilt. Og det i seg selv gjør at du føler deg mer komplett. Helere som menneske og mer klar for å bidra med det du brenne inne med. Har du holdt deg tilbake fra den sosiale scenen vil verden der ute trekke i deg og det gjør ingenting om du lar deg overtale til å bli med på noe kjekt sammen med venner. Du trenger å føle at du er endel av noe større og den følelsen av tilhørighet kan bidra til at du ender uken på en veldig positiv note.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen fyker gjennom ulendt terreng og andre menneskers meninger og oppfatninger kan smitte over på deg i den grad at du glemmer helt hva som var ditt opprinnelige poeng. Det kan være gøy å diskutere, men det er noen ting du bør holde for deg selv så du ikke blir påvirket i feil retning og inspirert til å ta et impulsivt valg. For i dag er det føre-var plakaten som gjelder. Det er ingen som kan alt og det er der hvor din egen kunnskap har hull at det lett kan snike seg inn andres sterke meninger. Vent med å si noe til du er helt sikker i din sak.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du har knekt noen viktige koder i det siste når det gjelder hvordan du skal forholde deg til alt du ikke kan gjøre noe med her og nå. Det er ikke lett å slippe tak og ha tillit til at ting ordner seg, men akkurat nå er det heller ikke noe alternativ å gå og bekymre seg fordi det løser overhodet ingenting, dessuten stjeler det energi fra deg og det er energi du trenger til andre ting. Men du må hele tiden jobbe med å ha tillit. Ikke fokuser på det du er redd for. Da vokser det hele til å bli uhåndterlig. Pust og bevegelse er gode verktøy til å regulere nervesystemet.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Søndagen bør du behandle som om den var hellig. Og at alt du gjør, gjør du for at du skal få det bedre på alle plan. Og for at du skal ha det skikkelig bra må du være i balanse. Hva det betyr for deg akkurat nå er veldig individuelt og relatert til din nåværende situasjon. Så har du vært mye alene, kan det å være sosial bidra til at du føler livet kommer i balanse. Om du er i et forhold og hverdagen har spist opp alt som heter romantikk, gjør noe for å utlikne det hele. Ta tid til å dekke inn det som har gått tapt i det siste.

Få rabatt på KK: Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. I tillegg får du de siste trendene innen mote, interiør og skjønnhet. Magasinet kan kjøpet i vår nettbutikk her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer