Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 20. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 20. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du er ekspert på å kutte gjennom tåkeprat og plassere projeksjonene der de hører hjemme. Væren er direkte og ærlig, men ikke hensynsløs, og det skal du huske på for du er også veldig empatisk og lojal. Det er en balansegang å ta hensyn til andre, ha forståelse for hvor de er og samtidig holde en åpen linje rent kommunikativt. Kjenner du det skorter på motet ditt nå og du ikke sier det som det er, kan det være du blir nødt til å grave etter din fryktløse og frie side nå så du ikke føler du holder noe tilbake som du burde delt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen trykker på en følsom og sårbar knapp og istedenfor å utsette den samtalen til en annen dag hvor det liksom passer bedre å vise følelser, hvorfor ikke bare hoppe i det? Din vekst nå beror på hvor godt du klarer å uttrykke det som ligger ditt hjerte nær, og har du hatt en tendens til å isolere deg og bare dukke opp når du er i godt humør, vil du se at du vokser mye om du tar steget ut av hulen og viser hva du har på innsiden. En person som står deg nær kan være helt uvitende om hvordan du har det, så det er opp til deg å skape den nærheten du trenger.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen seiler gjennom et terreng som trekker frem et utrolig viktig tema om deg og ditt forhold til andre mennesker. Det er utrolig vakkert at du har lyst til å behage andre, men går det på bekostning av din sannhet og du stadig opplever at du ofrer en liten bit av deg selv for å kunne skape fred og harmoni i livet ditt, er ikke det så bra i lengden. Du liker ikke å såre, men det er forskjell på å såre og det å være ærlig. Personlig foretrekker du kanskje den rå sannheten fremfor noe annet, så tenk heller at det er noe også andre trenger fra deg. Da vet de hvor de har deg.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom din sektor for egne behov og dype følelser og din intuisjon fungerer på høygir. Får du tid alene nå vil du se det springer ut både den ene og den andre fantastiske ideen og om du har en kreativ hobby eller ønsker å ta din egen karriere i en ny retning, bør du lytte til det som dukker opp på innsiden akkurat nå. Ingenting er tilfeldig, og de frøene du har sådd er nå i ferd med å spire til noe du kan se og føle. Dette er en dag for en frisk start, så smi mens jernet er varmt. Ikke utsett det du kan gjøre i dag til i morgen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det har gjort deg godt å få tid til å tenke deg om og det du før ikke så noe løsning på kan nå begynne å bli klart som dagen. Når du først vet hva du skal gjøre er livet plutselig så mye enklere og selv om den siste måneden har vært krevende for Løvene, så har ingenting av det vært forgjeves. «Når du kan stole på deg selv, kan du også leve livet» sa Goethe, og han hadde et skikkelig godt poeng der. Du har det du trenger i deg og når du ser at du gjør det du har bestemt deg for å gjøre, så kan du også stole på at du følger med i timen og på den måten er trygg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det kan godt være at det er Mars og Merkur sitt lange opphold i ditt tegn som gjør at du ikke klarer å legge bort småting eller smile pent og høflig lenger. Det er kanskje på tide at du endelig tok bladet fra munnen og begynte å si ifra. Den som holder tilbake for lenge står i fare for å implodere, og det er slett ikke sunt for kroppen. Men det kan også være at du blir for pirkete med detaljene og så blir det problematisk for din partner eller de du forholder deg til. Velg dine kamper med omhu og gå for det som er essensielt og av virkelig betydning.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Venus, Vektens ledende prinsipp, går nå inn i et aspekt til Jupiter i sin retrograde ferd gjennom din sektor for fremtid og noe fra fortiden kan være i ferd med å slippe tak i deg. Jupiter ber deg nå om å droppe det som hindrer deg i å bevege deg fremover. Det kan kjennes ut som om du vender ryggen til det som en gang var, og helt bevisst sier nei takk til noe du har opplevd så alt for mange ganger. Nå innser du at du har flere muligheter enn du i noensinne har skjønt. Er du mett av noe, så er du det. Ikke inngå flere kompromisser som ikke tjener deg.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

En bølge med tvil kan skylle over deg og en avgjørelse du var helt overbevist ut kan begynne å se litt annerledes ut takket være ny informasjon som har dukket opp eller noen detaljer du ikke tenkte på i utgangspunktet. Men en ting kan du være helt trygg på, det å skape noe nytt følger ofte et visst mønster. Først får man en visjon, og den kan være enormt energigivende, men så kommer tvilen når man begynner med den faktiske planleggingen. Og frykten når man innser hva det innebærer. Fortvil ikke. Du er på god vei. Ta et skritt av gangen. Må du, så må du.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ikke alltid like enkelt å la følelsene få komme til overflaten og noen ganger er det nesten så de henge helt fast. Dagens kosmos kan by på en slik følelsesmessig forstoppelse som igjen gjør deg uinspirert og nesten frakoblet det som skjer rundt deg. Er det fordi du har en person rundt deg som stadig ser ut til å fokusere på de samme problemene om og om igjen, kan det rett og slett være at du er lei, men du klarer ikke å finne en god måte å si ifra på. Ikke steng ute det du selv føler. Du vil føle deg bedre om du får luftet det du bærer på.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Venus er fremdeles i sin retrograde ferd gjennom din sektor for intimitet og psykologi og du tar stadig flere oppgjør med egne og andres vaner og mønster som ser ut til å påvirke dine mange forhold. En ting er å kjempe for det du har investert tid og energi i, men noe annet er å holde ut det som ikke er bra eller sunt. Du er klar til å vende nesen mot en større horisont takket være en dyp erkjennelse i forhold til dine verdier og hva du trenger for å føle deg verdsatt, og det kan se ut til at noen forhold også er i endring. Ikke gi mer enn du har og ikke gi om du ikke vil.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Solen danner en allianse med Neptun, planeten for illusjoner og fantasi, i dag og det kan føre til at du blir forelsket i en ide eller finner ut at du vil starte et eller annet prosjekt som virker fortreffelig der og da, men dette er ikke dagen for tunge investeringer eller store ambisjoner. Ta deg heller fri og vit at det du trenger og lengter etter kommer en dag, men du må være realistisk og ta et skritt av gangen. Det som kan virke som en fristende snarvei kan fort bli til ekstra arbeid for deg, så vent til tåken har lettet og du ser klarere.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Ukens siste dag gir deg åpner et nytt kapittel for deg. Livets hjul er i ferd med å snu og fremtiden kan plutselig få form. Får du en mulighet i dag til å gjøre noe utenom det vanlige, ta den. Du trenger noe nytt og positivt og det får du sjansen til å skape i dag. Kommer du ut av et vanskelig brudd med en du er glad i er du nå i ferd med å vende deg til tanken av å leve livet uten denne personen i det. Og selv om det var trist, vil du merke nå at du er klar til å skape ditt eget liv og klar for å ta dagen som den kommer. Det du går mot er bedre enn det du går fra.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer