Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 23. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 23. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen suser gjennom din sektor for forhold og fyrer på med god energi. Selv om du kanskje ikke søker bekreftelse så er det deilig når du får det. Selv om du er selvstendig, og liker å være det, kan dagens kosmiske bølge vise deg at du faktisk trenger de som tenker likt som deg. Er du singel og syns det er vanskelig å treffe en som matcher deg, kan det være det skjer noe nå som får deg til å tenke at det kanskje ikke er så utenkelig allikevel. En som også liker frihet og som deler din lidenskap. Like barn leker best.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det skjer ingenting i fortiden du på død og liv må få med deg. Snarere tvert imot så vil sentimentalitet og lengsel etter en enklere tid ta deg med på en reise du ikke trenger eller bør begi deg ut på. Solen smyger seg over i Løven i løpet av dagen og inn i din sektor for bevegelse. Det som er rett foran nesen på deg er langt mer interessant enn det som ligger bak deg, og Solens posisjon minner deg om nødvendigheten etter å komme deg ut og få luftet vingene litt. Gjør noe kreativt og utenom det vanlige. Slå ut håret og lukk døren til alt som var en gang.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er typisk at midt i tjukkeste fellesferie og familietid så skal plantene slå til med de mest intense aspektene. Men kanskje er det ikke tilfeldig? Det er viktig å få sunne og gode forhold på plass slik at livet faktisk fungerer, og det som blir unngått elegant fordi arbeid og plikt hele tiden holder deg opptatt, kan ikke lenger feies under teppet. Dette er en dag for å konfrontere en illusjon du har holdt fast ved og som har fått deg til å ta usunne valg. Denne realitetsorienteringen er ikke bare vanskelig, den er også ekstremt styrkende. Du trenger ikke å drasse på dødvekt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens kosmiske brus er av den mer overfølsomme sorten. Det skjer så mye på innsiden nå at du nesten må ta notater for å få med deg alt og selv om alle følelser er både viktige og riktige der og da, er det noe med motsigelser som kan forvirre deg akkurat nå. Den ene delen av deg vil en vei, mens den andre trekker i motsatt retning. Når du vil to eller flere ting samtidig er det lett å ende opp med å gjøre ingenting. Vent til vinden ikke blåser i alle retninger samtidig og bruk heller dagen til å perfeksjonere evnen til å stresse ned og gi blaffen i uvesentligheter.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Livet mange faser er som forskjellige kapitler i en bok. Overganger krever sitt og den som ikke tåler forandring så godt vil slite når behovet for endring krever handling. Akkurat nå er det mye som handler om å ta de riktige valgene, og sitter du stille i båten uten å vite hva som er det beste å gjøre nettopp fordi du ikke har lyst til å gjenta deg selv eller gå i feller du har gått i før, så er det grunn til å nøle. Men det betyr ikke at du kan gjøre det i evighet. Søk råd hos de som har noe å by på og som aller helst har gått veien selv. Ta til deg gode råd.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Venus, overflod og nytelse prinsippet er nå i sin retrograde fase som vil vare i 40 dager fremover. Venus er for tiden i din sektor for spiritualitet og retrett og det er godt mulig at du gjennom denne perioden vil undersøke ditt eget samspill med andre i forhold til det å gi og ta. Har du tendens til å gi for mye eller holder du tilbake? Begge deler kan dreier seg om enten frykt for å bli utnyttet eller frykt for å ikke bli elsket. Og det er dit, inn i kjernen av ditt forhold til verden og til deg selv at den astrologiske lommelykten nå lyser.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Merkur tar stafettpinnen og fyrer på med mental aktivitet. Dette er en god dag for planlegging og en helt ny visjon kan bidra til at du nå ser hvor du ønsker å fokusere din energi. Noen ganger ramler du over skikkelig interessant informasjon som har potensiale til å endre noe på livets spor og det er ikke utenkelig at det du nå oppdager er med på å skape positive forandringer. En opplysende samtale med en god venn, et fascinerende foredrag eller podkast kan få de små grå til å plassere hvordan alt dette passer inn i ditt liv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Energi trenger ledelse, men det i seg selv er helt umulig om du ikke vet hva du vil eller er helt sikker på hvem du er. I dag kan tåken legge seg over bevisstheten og tusen små motsigelser kan gjøre det vanskelig å sette selv et helt enkelt mål. Det kan være at du er fullstendig klar over hva du faktisk må gjøre for å klare å finne tilbake til den enkle lykken og gleden, men selv om du har lyst til å slå ut vingene dine og fly av gårde, er det noe som holder deg tilbake. Tvilen er slitsomt reisefølge, men styrker du motet ditt så forsvinner også mye av tvilen.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Solen går i løpet av dagen over i din sektor for ekspansjon, vekst og frihet, og det du har lært de siste dagene kan ha vist deg akkurat hvor du trenger å jobbe med deg selv for å komme deg videre. Det kan være du har forsøkt å implementere visse forandringer, men så ser du at du stadig vender tilbake til et mønster som holder deg tilbake og de samme, gamle feilene går på repetisjon. Det er ingen enkel jobb å snu om på etablerte vaner, så kanskje du trenger en å spille ball med. Du kan lære mye av de som har erfaring.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er når du får tid til å tenke i fred og ro at en ny visjon dukker opp eller en plan begynner å ta form. Logiske Merkur har slått seg sammen med radikale Uranus og når de to barker sammen begynner topplokket å fungere på en høyere frekvens. Det sies at man kan ikke løse et problem fra samme mentale nivå hvor det ble skapt, så når du vender blikket oppover og får oversikt, ser du også mye enklere gode løsninger. Dagens kosmos er derfor ideelt til å ta de første skritt mot et nytt mål.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Solen seiler i løpet av dagen inn i din sektor for forhold og vekker opp en helt ny glød i deg. Lengselen etter frihet kan dukke opp og står du i en krevende situasjon hvor du hele tiden må sette deg selv til side, vil det før eller siden kreve at du tar grep så du klarer å skape mer balanse og harmoni for deg selv. Dagens kosmos handler om å kunne ta egne behov på alvor. Du skal ikke nøye deg med halvveis, og innerst inne vet du at det ikke er liv laga. Venus er nå inne i sin retrograde fase og det kan være du oppdager at du faktisk fortjener noe bedre.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Kjærlighetsplaneten Venus har nå gått inn i sin retrograde fase samtidig som at den danner et litt krevende aspekt til din planet, Neptun. Sammen kan de to skape noen utfordringer på den romantiske arena og om du føler deg usynlig, glemt, tatt for gitt eller behandlet dårlig vil du bli utfordret til å si ifra tydelig og ikke ta til takke med halvgode svar. Det kan på annet vis også være at du føler på en eller annen kreativ blokkering som oppfordrer deg til å vende blikket innover og se hvor det er du holder deg selv tilbake eller ikke er sterk nok i troen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer