Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 27. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 27. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Mens Venus er i ferd med å gjøre seg ferdig med sin retrograde ferd er det noe inne i deg også som er ferdig snakket og du har kommet til et slags siste stopp i forhold til noe som har utviklet seg i løpet av sommeren. Det kan dreie seg om et romantisk forhold og du er mettet av de samme, gamle problemene som går på repetisjon, noe som gjør deg klar for å vende blikket fremover og finne en ny visjon. En person du stolte på kan vise seg fra en annen side i dag, men ikke ta det personlig. De som ikke vet å styre seg handler uvettig og det går utover andre igjen.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det kosmiske departement for opplysning og helse har gode nyheter til deg. Noe er på full fart fremover, på bedringens vei. En ny visjon om hvem du er og hvor du er på vei kan nære deg fra topp til tå. Helsen kan være på vei tilbake etter en liten nedtur den forrige uken. Noe er i ferd med å heles på innsiden og det du merker faktisk hjelper, fortsett å gjøre akkurat det. Søndag er hviledag og den bør du holde hellig. Nyt det å ha fri og det ikke måtte gjøre noe som helst. Det er mye glede i god kopp med te og noe vakker musikk.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Atter en dag hvor det blir utrolig viktig å kommunisere uten å gå i detaljene, men holde deg til essensen. Det er så lett å bli forført inn i alskens tåkeprat og plutselig så husker du ikke lenger hva det var som var poenget. Det finnes utallige forskjellige perspektiv på en og samme situasjon, og selv om du er verdensmester i å sette deg inn i hva andre føler, kan ikke det gå på bekostning av hvordan du selv opplever det hele. Dagens kosmos inviterer deg til å droppe alt som heter spill og spekulasjon. Det er utrolig effektivt å si det som det er.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er som om det hviler en tung erkjennelse over Venus sine siste dager i sin retrograde fase. Venus handler om grunnleggende verdier og hvordan man selv føler at andre verdsetter den man er og det man gir. Og her har du kommet til veis ende. Det er ikke utenkelig at du har oppdaget det er noen krefter i sving i livet ditt som du er mektig lei av og kanskje har du fått nok av en person som stadig skuffer deg. Det er klart at du forstår mer enn det som foregår på overflaten, men du må først og fremst spør deg selv om dette er noe du har tid og krefter til?

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er bare å bukke og ta imot applausen. Den er vel fortjent. Om du sliter med å se deg selv i et positivt lys og har en tendens med å ta dine nederlag og gjøre de om til en fallitterklæring i forhold til hvem du er som menneske, kan du nå snu den holdningen av selvkritikk og takke for de verdifulle tingene du lærte. Og da blir det mye, mye enklere å ta imot kjærlighet og gode kompliment. Du trenger de på samme måte som du trenger lys og varme. Du er verdensmester i å få andre til å føle seg vel. Nå er det din tur til å ta imot.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens kosmos er en gavepakke i forhold til hvordan du vanligvis tenker. Merkurs retrograde ferd leverer som lovet og du er i full gang med å endre noen vante mentale baner du vanligvis ramler rundt i. Ting du ikke kan kontrollere er det selvsagt opplagt at du bør gi slipp på, men det er ikke så lett når det ligger følelser under og kjører sin agenda ut i full mundur. Trygghet kommer innenfra og noen ganger er det eneste alternativet å slippe kontrollen. Du vet ikke hvordan ting blir, men en ting er sikkert, du har styr på hvor du legger fokuset her og nå.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det du er misfornøyd med kan du også gå bort fra. Du trenger ikke gjøre de tingene du tror du må, selv om det er vanskelig å si nei eller du føler deg forpliktet til å bli med. Merkur er nå inne i sin retrograde fase, og dette skjer i din sektor for spiritualitet og sannhet noe som kan by på en liten filosofisk krise i forhold til hvordan du bruker tiden din. Om du velger bort noe åpner du samtidig en annen dør, og om du ikke våger å rydde plass, vil det heller ikke skje noe nytt i livet ditt. Suksess er ikke å være opptatt hele tiden. Det er å være den man skal være som er suksess.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du kan ha en nokså bestemt vilje og når du først har fått det for deg at det er noe som bare må skje, tar du ikke lett på det når livet stikker kjepper i hjulene. At både Merkur og Venus er i sine retrograde faser er sjeldent, men det er de nå, og de avslører at det er en grunn til at ting nå enten ikke skjer eller blir utsatt. Det som da vekkes opp i deg når du ikke får det som du vil er det som er interessant. Kanskje trenger du mer tid til å finne ut av noe før du gir jernet eller du oppdager at ting var ikke som du trodde. Ikke bare gå på fordi du har bestemt deg. Revurder!

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

«Ops, jeg gjorde det igjen» sang Skytten Britney Spears en gang for lenge siden. Det er fremdeles like aktuelt for hva er vel mer menneskelig enn å gjøre akkurat det man ikke burde gjøre? Og så gjøre det en gang til. Det tar tid å utvikle vilje og ikke minst velge smart. Det sies at den som har evnen til å elske seg selv også tar gode og sunne valg, men i dag kan din skyggeside dukke opp og friste deg til å bryte med de gode forsettene og bare gjøre det en gang til. Takk og lov at du har en god dose selvironi. Det er en god måte å møte deg selv p

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Når alle ser til deg for å få svar er det desto viktigere å holde tungen rett i munnen. Din evne til å tenke klart er det lite å si på. Du klarer, om du er våken nok til å legge merke til hva dine egne motiver er, å se helt objektivt på en følsom og krevende situasjon. Dagens kosmos ber deg om å holde et skarpt og klart blikk der hvor det er lett å bli blendet av følelser. En samtale du burde hatt for lenge siden kan plutselig bli mulig å få til og når du snakker direkte og tydelig, uten å legge for mye følelser i det hele, da lytter verden.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Takket være ditt humanitære hjerte og din evne toleranse kan du noen ganger bli alt for tålmodig med andre. Det er ikke tvil om at din kapasitet til å forstå hvorfor folk noen ganger oppfører seg som idioter kommer godt med på livets vei, men det kan fort føre deg ned på en litt farlig sti når det gjelder personlige relasjoner fordi andre folk kan utnytte din medfølelse og dermed ikke respektere deg. Noe som slett ikke føles godt. En person du er veldig knyttet til kan nå ha tråkket over streken og det viser seg at du faktisk hadde en grense. Så bra! Gratulerer.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er sjeldent noe smaker så godt som en godt utført jobb. Og det du har fått til nå er virkelig noe å være stolt av, enten du har klart å snakke om noe som tidligere var helt umulig for deg å åpne opp om eller du har skapt noe vakkert hjemme hos deg selv, så har du nådd en slags milepæl i din egen utvikling og det får deg til å stråle. Med den selvtilliten i baklomma er det mye du kan få utrettet. Handlingsplaneten Mars er i tillegg inne i din sektor for psykologi og styrke og det du bestemmer deg for i dag kan fort bli en maktdemonstrasjon uten like. Du kan hvis du vil.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer