Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 3. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 3. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen seiler gjennom et litt dramatisk terreng i løpet av dagen, men lander heldigvis i din sektor for nytelse i løpet av ettermiddagen noe som er enormt befriende om du syns denne dagen ble masete. Når det er sterke følelser i sving tar det på kreftene og har du fått en følelse av at du ikke får den respekten du fortjener kan du også ha blitt sint. Men du må også spørre deg selv om du er for snill og så til slutt så renner det over. I så fall bør du lære deg å si ifra før det går for langt. Ta tid til å pleie både kropp og sjel når livet roer seg og du får tid alene.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Den kosmiske vinden blåser definitivt i din favør, kjære Tyr. Det er et eller annet du får til som også legges merke til av andre, og det kan være du når en milepæl når det gjelder dine egne interesser. Gleden dobler seg når en du er glad i oppdager hva du har fått til. Har du en hobby, men har holdt den for deg selv vil du bli positivt overrasket om du bestemmer deg for å dele med andre det du holder på med på fritiden. Det som for deg kan virke som en liten filleting blir møtt med støtte og beundring og det kan hjelpe deg til å se større på dine egne talent og gaver.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Få fokuset tilbake i din egen verden. Om du har en lei vane for å sammenlikne ditt liv med andres er det garantert at du vil føle på den litt stikkende følelsen av sjalusi når du de har det du ikke selv har. Eller du tror de har det takket være et glossy inntrykket fra sosiale media som forteller deg på subtilt vis at du ikke rekker helt opp. Slutt med det tullet med en gang. Det er som å så ugress i sin egen hage og det er det siste du trenger. Få hodet over på konstruktive beitemarker og stell pent med kroppen din. Husk alt det du har fått til.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Mens både Solen og Merkur er i din sektor for kommunikasjon og nærmiljø kan det bli veldig hektisk og kaotisk rundt deg og tankene kan gå i ett kjør. Når stresset øker på er det kroppen som betaler prisen, og selv om du er sterk og i god form, kan det bli for mye akkurat nå. Selv på en søndag kan din mentale innboks ha nådd metningspunktet, og det er egentlig ikke noe du trives med. Du trenger tid til å fordøye og merker du at du er mett og trett, gjør noe med det. Ta en skikkelig timeout og be om hjelp om du trenger avlastning. Gi deg selv næring.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dårlig tid er sjeldent noe som skaper kvalitet, og mens søndagen går på kosmisk jet-fuel kan det føre til slurv når det gjelder de små detaljene. Det blir kaos når du oppdager at du har glemt nøklene eller du ikke finner telefonen på vei ut av døren. Månen suser gjennom ditt søster-tegn, Væren i din sektor for frihet, så lengselen etter eventyr kan ta få deg til å handle spontant og impulsivt og utsette det du vet innerst inne du burde fått gjort før uken begynner igjen. Romantikken kan trenge en liten oppussing. Gjør en innsats.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Atter en dag hvor du blir utfordret til å stole på dine egne instinkter og ikke blende deg selv med alskens knotete analyser av hvordan ditt og datt skal gå. En situasjon kan oppstå som krever deg for mot og vilje til å ta en sjanse, og klarer du det beveger du deg ut av Jomfruens tendens til å leve i hodet og planlegge. Dagens kosmiske bølge kan fort bli et lite eventyr du på ingen måter kunne se komme og selv om du ikke vet på forhånd akkurat hvordan du skal få til alt, husk at du vil lære underveis hva som kreves. Først må du bare ta skrittet og trå ut i det ukjente.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen ferdes gjennom din sektor for forhold og passerer Månens nordlige knute på veien. Dette punktet er ekstremt viktig og viser til en dypere prosess som foregår særlig for Værene og Vektene for tiden, og det handler om ditt forhold til andre og hvor selvstendig og frigjort du føler deg. Man kan si det sånn at jo mer vekt du legger på hva andre synes og mener, dess mindre fri er du. Det kosmos kan servere i dag er en skuffelse over at andre ikke ser deg, men den støtten du ikke får kan avsløre hvor det er du har blitt for avhengig av andres mening. Finn støtte i deg selv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Uten risiko er det sjeldent noe gevinst. Det du har jobbet hardt for vil du naturlig nok beskytte, men ender du opp med å bli alt for god på risikovurderinger, kan du holde igjen når du bør åpne opp, kjøre trygt og safe hjem, men aldri oppleve eventyret. Det er når du bryter ut av rutinene og snuser litt på utsiden av komfortsonen at veksten kommer. Og nå plukker kosmos i deg så du ikke sovner helt i en komfortabel stilling. Er du singel kan det være du møter en vakker person og da må du åpne opp, ikke holde tilbake. Vær nysgjerrig.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er sterk, og du liker sterke folk, men utfordringen er at to sterke mennesker sammen kan tidvis skape en intensitet som selv du misliker. Skytten er et ildtegn og ilden kan blusse opp før du får summet deg. Og da kommer det gjerne ting ut av munnen din du helst skulle holdt på innsiden. Skytten er ikke verdens mest pedagogiske sjel, du betaler en pris for den spontanitet og intuisjon du ellers kan bade deg i og det er at du ikke alltid tenker deg så godt om før du spurter ut i noe. Dagens kosmiske fjellvett-regel blir derfor: «Det er aldri for sent for å snu».

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det merkes at både Merkur og Venus er i sin retrograde fase. Særlig Merkur, planeten som styrer alt som heter kommunikasjon, logistikk og detaljer, kan fort bli en stressende sak når den går retrograd. Ingenting går som det skal og så skjer nitti andre ting som ikke skulle skje. Og misforståelser. Det er ikke så lett å forstå alltid hva andre folk faktisk hører, og du kan være helt overbevist om at det var ikke det du sa. Dagens kosmos kan sammenliknes med å forsøke å se klart under vann. Det går ikke. Så ikke la fantasien styre skuta. Vent til du ser klarere.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Som Vannmann kan du noen ganger leve i hodet ditt og glemme ut både følelser og kropp, og da er det lett å bomme på målet og overdrive. Som igjen kan føre til utmattelse. Har du båret tungt lenge og du har gjort det helt alene, kan det være viktig å lære det å be om hjelp. Som Vannmann liker du følelsen av å tilhøre en gruppe mennesker og du er den første til å hjelpe en venn, så hvorfor koster det så mye for deg å ta imot den samme velviljen? Det er faktisk gøyere å hjelpe hverandre enn å ikke gjøre det.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Mars sin ferd gjennom din sektor for styrke kan avsløre også hvor det er din vilje er for svak. Når du ikke vet hva du vil eller stadig ramler borti tvil og paradokser, svekker det viljen. Den som kjenner seg selv vet også hva de vil, for det de vil er det de er. Det er enten ja eller nei, ikke tja, kanskje, litte granne. Og innerst inne vet du også det, men det er ikke sikkert du alltid klarer å gi deg selv lov til å føle det du føler eller ville det du vil. Ikke finn grunner til å forstyrre den autentiske kommunikasjonen med deg selv. Du har lov til å føle alle følelsene dine. Sett deg selv fri.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer