Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 30. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 30. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Venus har nå vært i aspekt til Neptun, planeten for illusjoner, håp og sannhet, en solid periode, og det er ikke hverdagskost på den astrologiske himmelhvelvingen, så det kan kjennes ut som visse tema ikke gir slipp og søken etter dypere mening ikke har noe ende, og kanskje ingen svar. Enda. Men en ting er sikkert. Du har blitt mye mer klar over hva du ikke vil ha i livet ditt. Er du misfornøyd med deg selv og det du har oppnådd, er det ikke da en sjanse for at du har stilt urimelige krav til deg selv? Hvor er det du mangler ekte selvtillit?

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Venus, Tyrens herskende prinsipp, er nå i en reflekterende og innadvendt fase, og det har satt sitt preg på sommeren. Det at du går gjennom en slik introspektiv fase er du kanskje vant med, men denne gangen er det fare for at du nesten isolerer deg fra omverdenen på en måte som kanskje ikke er så sunt hele tiden. Det å kunne samarbeide med andre kan gi deg muligheter du ikke kan oppnå alene. Du kan ende opp med å trekke feilaktige konklusjoner om du surrer for mye rundt i boblen din. En god venn kan gi deg et helt nytt perspektiv om du bare deler.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Med blikket vendt mot fremtiden er du klar for å ta noen definitive skritt i en ny retning. Handling taler høyere enn tusen ord og nå får du kosmisk drahjelp til å gjøre nettopp dette. Skal du imponere deg selv må du faktisk gå til det skritt at du bestemmer deg for en plan og så holder deg til den. Din planet, Merkur, er nå i pragmatiske og jordnære Jomfruens tegn og sørger for at det du planlegger faktisk også er realistisk. Når du henter inn den informasjonen du trenger og får detaljene på plass begynner også livets hjul å spinne. Ta en ting av gangen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen suser inn i din sektor for partnerskap, samarbeid og valg og du må bestemme deg for noe av stor betydning. Det kan kjennes ut som om du står mellom barken og veden og tvilen siver innover deg som en suppe av frustrasjon, og det viser deg at dette er ikke et enkelt valg. Det sies at livet handler om å ta valg og at hvert eneste valg du tar, skaper den du er. Derfor er det viktig å forstå konsekvensen av alle valg, enten de er små eller store. Hvilket utfall er det du søker og trenger? Det å velge handler mer om å velge noe bort enn noe annet.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dagens kosmos stråler av indre fred og forsoning. Du føler deg aller best når du ikke stresser eller skvetter selv om andre byr på stress og uro. Det at du innser at du ikke trenger å ta imot det som ikke har med deg å gjøre og at du faktisk hjelper mer om du ikke går inn i dramaet andre bærer gir deg en indre ro som smitter over på andre. Om du selv er ute av balanse, kan en slik stoisk og rolig person dukke opp og du vet umiddelbart at du er i trygge hender. Dette er en som ikke dømmer, men som allikevel er tydelig. Det er det du trenger for å åpne deg opp.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens Solen seiler gjennom din sektor for spiritualitet blir du stadig minnet om at det er ikke alt som er innenfor din kontroll. Du kan selvsagt påvirke andre rundt deg, men det går ikke an å overstyre det som er sannheten. Den vil før eller siden sitte med trumfkortet. Dagens kosmos er en påminner om at du har ansvar for det du kan gjøre noe med, og er du klok vet du også hva det faktisk er. Resten kan du bare møte med hengivenhet og vilje til å forsøke å forstå. Folk lar seg ikke så lett styre, så hvorfor forsøke i det hele tatt? Slipp taket der du ser du må gjøre det.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Mens planetene seiler gjennom farvann som krever at du åpner deg opp for en større sannhet, kan livet veksle mellom å knipe illusjoner ved roten på den ene siden og ta imot det som er magisk og nesten uforståelig vakkert på den andre. Dagens kosmos byr på en skjønnhet som kan få deg til å klø deg i hodet over at det i det hele tatt går an og det som skjer kan både fylle deg med undring og inspirasjon. Dagens kreative bølge bør du surfe uten å holde deg selv tilbake. Skal du ta en sjanse på livet er det i dag du skal gjøre det.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du har vært ute en vinternatt før, og hver gang den har vært over, og du har seiret over frykten, så har du følt deg sterkere og mer fri. Det er ingen som bygger muskler når livet går i jevnt tempo, muskler bygges i oppoverbakke og når viljen må utfordres. Det kan kanskje kjennes urettferdig ut at det er så mange utfordringer, og mulig du tidligere tenkte at andre har det mye lettere, men det var ikke nødvendigvis sant, og det ser du nå. Står du foran en skikkelig bakketopp kan det være du oppdager at du ikke stresser så mye med det. Du har klart det før og kan klare det igjen.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Merkur har valset inn i et område hvor kritikk blir et tema. Om du føler deg kritisert av andre og du hele tiden føler det du gjør er utilstrekkelig, ikke godt nok eller verdifullt, kan dagens kosmos by på en solid suppe av sårbare følelser. Det kan også føre til skapelsen av en defensiv mur mellom deg og en romantisk partner, og når ingen av dere vil lytte vil dere til slutt ende opp med å skape en kløft som ligger som en stille avstand mellom dere. Ikke gi slipp på det som er viktig for deg. Ikke la kløften vokse uten at du gjør noe med det.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du er kanskje ikke verdens mest sosiale vesen, og de vennene du har er nøye utvalgte fordi de har kvaliteter du ser opp til. Har du med deg erfaringer når det gjelder vennskap som kanskje ikke er av det mer positive slaget, kan du kanskje ende opp med å isolere deg på et eller annet vis. Du trenger folk rundt deg som støtter og er med på å bygge deg opp, men det er ikke lett å finne de, eller du har de, men det er ikke lett å få tid nok til å nære forholdene. Gjør noe med dette. Dagens kosmos ber deg om å komme ut av hulen din og gjøre noe sosialt.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Noen dager er bare bedre enn andre og denne dagen kan du fint kategorisere under mappen «Fantastisk», «Overraskende» eller «En drøm som går i oppfyllelse» Var kanskje på tide med litt medvind? Det fine som skjer i livet, skjer stort ofte når du ikke forventer det. Din jobb er snarere å forbli åpen og det kan du være om du er i stand til å legge bort fortiden og pleie deg selv godt når det ikke alltid er så enkelt. Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og sender deg en gave som nesten kjennes magisk ut. Ta imot med åpne armer. Det er vel fortjent!

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er full fart i din sektor for forhold og det krever at du holder tungen rett i munnen. Det kan være en god ide å engasjere kroppen om du merker at du trenger å finne en indre kjerne av balanse og harmoni. I yoga har man mange balanseøvelser som sies å stilne sinnet og når du bruker alle sansene dine til å stå helt rolig på ett bein i et minutt, så skjer det noe med hele kroppen din. Dette er en mer effektiv måte å jobbe med den indre tilstanden enn å løpe rundt og slukke andres branner hele tiden. Det du gir til kroppen din, gir tilbake til deg i monn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer