Horoskop:

Dagens horoskop: søndag 6. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for søndag 6. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Takket være månens nodepunkt, også kalt for karmaaksen, som nå er i Værens tegn og skal være der i 18 måneder fremover, kan man si at Væren står i en særskilt posisjon i tiden fremover. I dag beveger månen seg over dette punktet og før veien fremover er klar til å erobres, må den ryddes klar. Derfor kan det komme opp noe sårt og vanskelig som du trenger å forløse. Nissen blir alltid med på lasset, så det nytter ikke å hoppe over det som er reelt og virkelig. Det kan hende du ser hvor du har en tendens til å slippe taket i deg selv og miste motet. Nå kan du erobre det igjen.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Solen seiler gjennom din sektor for indre trygghet og i dag danner den et perfekt aspekt til Jupiter og det kan få deg til å strutte av selvtillit. En knallgod ide kan fort bli til en realitet for du har gjort grunnarbeidet, holdt deg i skinnet når det gjelder å sløse med ressursene og dermed har skapt rom til at det du ønsker å få til faktisk kan skje. Enten du melder deg på en retreat, planlegger en tur på fjellet eller kjører i gang med et kreativt prosjekt så har du vinden i ryggen og viljen på din side. Lytt til intuisjonen din. Da ser du hvor du skal lete etter de gode løsningene.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen suser gjennom din sektor for vennskap og er du singel, kan en særdeles morsom og spennende samtale med en bekjent fort få deg til å tenke på om det kanskje kunne blitt noe mer. Du trenger en som kan vekke opp din entusiasme og kjedelige folk er det kjedeligste du vet. Venus er dypt inne i sin retrograde fase og den hjelper deg til å revurdere hva det du setter pris på. Det er som om du er i ferd med å oppdage nye sider ved deg selv og det endrer også det du leter etter hos andre.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

At Krepsen har en sterk vilje er forbi all tvil. Du ser kanskje ikke din egen styrke fordi du også er veldig følsom og noen ganger også forsiktig og beskyttende, men du har kraft og vilje. Og den får du bruk for nå. Det kan være du må utfordre den delen av deg som har lyst til å gi opp, og bruke viljen til å være disiplinert så du blir ferdig med det du må få unna. Eller du gir ikke opp på noe som er viktig for deg bare fordi du møter en motstand i andre. Du kan egentlig få til ganske mye så lenge du bestemmer deg for det. Og når du først har gjort det, så vet du at du er sjefen i ditt liv.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Distraksjoner kan få deg bort fra det som er dine langsiktige mål. Dine egne ambisjoner kan gå i alle retninger for øyeblikket og da ender du opp med å ikke få gjort noe ordentlig. Det handler ikke om å imponere andre, men å få livet til å fungere, og da må du være litt streng med deg selv. Og dermed også sette bedre grenser for andre. Dårlige prioriteringer ender alltid opp med å bli ditt problem og ingen andres, og dagens kosmos kan minne deg om behovet etter å først nære deg selv, så andre. Du har ingenting å gi om det ikke skjer. Stell pent med deg selv.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Man høster som man sår og det fine med det er at noen ganger høster man skikkelig fine ting. Det som havner i fanget på deg nå, havnet ikke der helt av seg selv. Det er godt mulig du vet akkurat hvor hardt du har jobbet for å komme dit du er nå, men gjør du ikke det, minn deg selv om at det har du. Og du fortjener å nyte det. Det er kun mulig når du ser at det er vel fortjent. Verdsett også de små seirene. Selv om verden ikke har forandret seg over natten, så ser du at du går små skritt i riktig retning. Og i dag skal den seieren nytes. Gi deg selv noe ekstra fint.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det å være medfølende hjelper ikke bare andre, det hjelper også deg. Månen seiler forbi et område som kan vekke opp en forståelse for hva medfølelse egentlig er. Dagens kosmiske drama kan dreie seg om folk som er stresset og sier ting i affekt eller sinte og krevende energier som ikke er så enkle å forholde seg til. Dette er det du møter i andre og da er det snakk om for ditt vedkommende, hvordan du skal reagere. Det nytter ikke alltid å forsøke å overbevise andre om å ikke være lei seg, stresset eller sint. Noen gang.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er aldri noe slutt på noe som helst. Om du har i deg en forventning om at alt skal bli enkelt en dag og plutselig, ut av det blå, så skal livet bli så lekende lett at du ikke trenger å bruke muskler, så kan du bli skuffet. Det er bedre å adoptere en litt fandenivoldsk holdning hvor du aksepterer at livet er en slags fjelltopp som stadig skal bestiges og at du blir sterkere for hver etappe. Og så får du deilige pauser innimellom hvor du kan nyte fruktene av din innsats. Dagens kosmos ber deg om å ikke gi opp. Du har kommet langt, men du skal enda lenger.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

En hund trenger ledelse og disiplin og en hundeeier vet at en hund uten ledelse er det samme som en hund uten trygghet. Det samme gjelder et hvert menneske. Uten at man tar styring på ens indre opplevelse og virkelighet, kan man fort ende opp uten å føle seg helt trygg. Månen seiler forbi et viktig område i dag og beskjeden er nokså enkelt: Du er enormt viktig for deg selv og når du tar selvstendig ansvar for det livet du har lyst til å skape og leve, uten å vente på andre, så finner du tilbake til din indre trygghet. Ikke gi bort viktige avgjørelser til andre. Ta valget selv.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du er ikke den som blir overrumplet så lett, men dagens kosmos kan finne på å presse noe opp i overflaten som du hadde gjemt godt bort dypt inne i deg selv og det kan kjennes ut som om du har mistet kontakten med det som er godt, som tror på deg selv og som ser muligheter. Alt dette kan være et resultat av at du bommet på noe du mente du hadde dreisen på, men så gikk det ikke som du håpte eller trodde. Ikke ta for tungt på små feil og blundere. Det er ingenting å ligge våken og gruble på. Finn motet ditt og børst av deg støvet og se fremover.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Stadig avsløres nye lag av din personlighet og den prosessen har tatt ekstra fart denne sommeren, noe som kan føre til laber interessere rundt det dine venner eller bekjente holder på med. Om du ikke klarer å hanke inn entusiasme er det ikke utenkelig at du har fått nok av det som er diverse sementerte sosiale vaner. Det er kanskje ikke så interessant lenger å snakke om det som går på repeat, eller du har oppdaget at en god venn ikke var så nær deg som det du trodde. Ta en sosial timeout, men ikke glem ut at du også trenger venner.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Tomme ord og tomme løfter er ikke noe gøy og det må du gjøre noe med. Månen seiler gjennom din sektor for selvverd og markerer starten på en prosess som kommer til å følge deg de neste 18 måneder, en som handler om din verdi og din selvrespekt. Saturn, planeten for ansvar og konsekvenser, er i ditt tegn i samme tidsrom, og dette skaper en helt nødvendig, og veldig vakker, prosess hvor du erobrer deg selv på en måte du ikke har gjort før. Det er sunt å ha grenser og det er utrolig fint å se folk tilpasse seg deg og dine behov for en gang skyld.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer