Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 1. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 1. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens fullmåne fyrer på med en kraft som kan overraske deg selv om du er vant med et litt intenst modus. Sterke følelser knyttet til et vennskap som har testet grensene dine eller til en person du ikke vet helt om du kan stole på kan gjøre noe definitivt for deg. Du orker ikke noe dilldall og er mest sannsynlig klar til å legge ballen død. Har du blitt fortalt at du må dempe din tendens til å være så direkte og rett frem kan det være du holder igjen det du føler på, men da får du nå et kosmisk spark bak til å legge bak deg den tanken om at det er feil å si ifra.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er fullmåne og denne er av den mer rebelske sorten. Har du følt deg på noe som helst vis låst fast, holdt tilbake eller forhindret, vil du bli inspirert til å gjøre ditt ytterste for å komme forbi indre og ytre stengsler. Du er så fri som det du tillater deg selv å være og selv om det finnes tusen gode grunner til å bli i en situasjon som har gått ut på dato, så er det ikke sikkert de har noe hold i virkeligheten. Når du akseptere deg selv slik du er, er det også mye lettere å finne aksept for andres mangler og feil. Det hele begynner med å ta deg en titt i speilet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du er ikke særlig god på å vente, og slettes ikke akkurat nå. Det er som det kribler i blodet og klør i fingrene etter å gjøre alt annet enn det du må. Det er fullmåne og den fyrer opp din sektor for frihet, bevegelse og ekspansjon, og om jobbens tunge ansvar tar fra deg denne følelsen, kan klokken ikke gå fort nok så du kan komme deg hjem og endelig begynne med livet du har lyst til å leve. Om du ikke klarer å hanke inn motivasjon og vilje kan du ende opp med å utsette viktige ting og det igjen vil skape stress. Ta deg selv i nakken og få det gjort. Og så kan du utfolde deg fritt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens fullmåne kan kjennes ut som en bøtte kaldt vann som ut kommer susende mot deg ut av det blå og som kan finne på å punktere en drøm du lenge har holdt fast ved. Når du innser omfanget av hva det innebærer å realisere drømmen, kan du bli sliten bare ved tanken på det. Dreier det seg om romantiske anliggende og den gløden som en gang var nå bare brenner på en svak flamme, er det ikke utenkelig at du gjør jobben for begge to med å holde hjulene i gang. Du kan ikke være den som bærer alt alene. Legg bort byrdene og ta deg helt fri. Du finner ut av det.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dagens fullmåne har ekstra kraft og styrke og stiller Løven i sentrum for livets begivenheter. Den feier gjennom din sektor for forhold og det er ikke utenkelig at du går i tenkeboksen når det gjelder ditt forhold til andre mennesker. Enten du er for lite sosial eller for mye sosial så vil denne fullmånen sette lys på balansen du har i ditt eget liv og hvordan du samhandler med andre. Det kan være du oppdager at du har forandret deg så fundamentalt at noen folk du tidligere var mye med ikke lenger gir deg det du trenger. Lytt til hjertet. Livet er for kort til å slurve med tiden.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens fullmåne belyser din sektor for spiritualitet og selv om du kanskje lengter etter mer frihet og skulle ønske du bare kunne slippe alt du har i hendene og reise på en retreat langt inne i huttiheita, så er du en pragmatiker og vet at det løser ingenting. Det nytter ikke for deg å sette deg ned og meditere på overflod og håpe at noe skal ordne seg ut av ingenting. Du vet at det er bare å smøre deg med tålmodighet og faktisk gå veien. Ikke bare snakke om det. Kom tilbake til de rutinene som bygger styrke mentalt, fysisk og emosjonelt. Hold deg til det som fungerer.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens fullmåne spiller definitivt på lag med deg og Månens ferd gjennom din sektor for oppmerksomhet kan få mer enn en interessert i å titte din vei. Er du singel har du karisma og utstråling nok til å kunne erobre verden for øyeblikket. Ikke hold tilbake, selv om du ikke er så komfortabel med å få så mye oppmerksomhet. Vekten underspiller ofte seg selv og sin betydning, og har du for vane med å avvise kompliment, ikke gjør det nå. Ta imot med åpne armer. Sånn blir verden litt mer din.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens fullmåne smeller til med en solid dose energi som vekker opp behovet for å skape noen forandringer. Det er nesten så du er klar for å skifte ham på et eller annet vis, og om du vet akkurat hva det er du trenger å gjøre, så er saken klar. Da er det bare å sette i gang. Men om du merker at denne lysten bare surrer rundt i systemet som et ønske om mer og en sult etter dypere mening, bør du stille deg selv spørsmålet «Hva er det jeg egentlig søker?» Det som bare tar opp plass kan du nå rydde bort. Det er duket for en aldri så liten renselse.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

For å bevege deg fremover må du slippe tak i noe som holder deg tilbake. Dagens fullmåne er kreativt anlagt i den forstand at det vekkes opp et behov for frihet, et behov som allerede lever sine beste dager i dypet av din bevissthet, og nå kommer det ut i full mundur. Om det dreier seg om kjærligheten kan det være en eks-kjæreste fremdeles har et grep rundt hjertet ditt og at det er på tide å gi skikkelig slipp så du kan bli fri til å elske igjen. Om det er en opplevelse som har satt spor og gjort at du holder deg selv tilbake ikke se tilbake på gamle feil. Du er en helt annen nå.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Dagens fullmåne forteller om en interessant polaritet. På den ene siden er de rasjonelle og logiske folkene og på den andre siden finner man de som har en utpreget og tydelig kontakt med egne følelser uten å nødvendigvis ta så alt for mye hensyn til andre. Du kan ha en tendens til å være den ene personen i rommet som holder en knapp på logikken og som ikke lar deg forføre av sentimentalitet eller manipulasjon og akkurat nå har du radaren godt skrudd på. Det kan vise seg å være veldig lurt. Det er utrolig mange som roper ulv uten at det er noen ulv der.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du er herved den hovedpersonen i det kosmiske dramaet takket være dagens fullmåne som er i ditt tegn. Selv om du stort sett, i hvert fall utad, har styr på dine egne følelsesmessige reaksjoner, kan dagens emosjonelle bølge vise deg at det er ikke alltid tilfelle. Har du holdt tilbake noe en god stund kan alt dette komme deisende ut av tilsynelatende intet. Dette er en dag som kommer til å kreve noe disiplin fra din side. Det er så lett å bli revet med når fullmånen danser over himmelen. Men holder du tungen rett i munnen og puster dypt vil du sitte ved roret.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dagens fullmåne vekker opp nabotegnet ditt Vannmannen, også kjent som tegnet for fremtiden, og den minner deg om hvor det er du henger fast i noe som en gang var, men som ikke er lenger. Det du har opplevd bare de to siste ukene kan være med på å vise deg, en gang for alle, hvor det er du blir nødt til å fokusere skal du ha det bra. Man blir ikke full på den vinen man drakk i går og uansett hvor fristende det er å dyrke frem romantiske illusjoner, så er det ikke særlig sunt. Og ikke gir det styrke og kraft heller. Vend blikket mot fremtiden og finn ut av hvem du vil være der.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer