Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 12. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 12. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Væren er et tegn som ofte sine egne veier ofte fyrt opp av en dyp impuls etter å finne ut av ting på egenhånd. Under det ligger det et behov etter å utvikle en egen identitet og det lærer du ofte gjennom å erfare hva du ikke er, eller hva du ikke vil. Nå byr livet på en ny sjanse og det er bare en person som virkelig kan finne ut av om det er bra eller ikke, og det er deg. Det kan være skummelt å ta en sjanse om du har vært litt naiv før, men husk at du er klokere nå og vet mer om deg selv enn for bare to år siden. Ta tiden til hjelp. Svaret du trenger har du.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er noe som har kommet på plass og en dyp følelse av overflod kan være direkte knyttet til det som nå endelig er avgjort og forløst. Lykke er når du er akkurat der du skal være og det som skjer gir mening, så selv om det er noe som er krevende og vanskelig lærer du så mye nyttig underveis at det kan kjennes ut som en gave. Dagens kosmiske bølge gir deg noe gratis, en god nyhet eller uventet hjelp og det kjennes ut som om ting flyter som det skal. Når du er trygg i bunn og ting er på stell er det lettere å synke inn i dette øyeblikk og ta til deg næring. Det er lykke.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du skal være skikkelig disiplinert om du klarer å holde et fokus i dag. Månen suser gjennom din sektor for kommunikasjon og tiden kan fly av gårde i høyt tempo mens du snakker med venner og bekjente eller går i gang med å løse ett problem for så å oppdage noe nytt du ikke visste fra før og fire timer senere har du ikke kommet lengre med det du skulle gjøre. Dette er dagen for legendariske distraksjoner og det kan fort bli litt kaos av sånt. Får du ikke konsentrert deg få kroppen i bevegelse. Du er ikke effektiv når du forsøker for hardt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens kosmos oppfordrer til moderasjon. Dette er ikke dagen for å bruke kredittkortet eller gå for høyt opp i emosjonelle drama. Akkurat nå er det den gylne middelvei som gjelder og finner du den vil du føle på overskudd. Du har nå en helt klar visjon rundt hva det er du trenger å korrigere og hva du vil med livet generelt og det kan gi deg en dyp følelse av fred. Din evne til å stå rolig der hvor andre skvetter til i stress er også noe som skaper en karismatisk boble rundt deg. Om du ikke farer opp hjelper du andre til å holde roen. Du vinner, og de vinner.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

De fleste har et spøkelse i skapet. En side i seg selv de ikke har lyst til å vise til andre eller noe de er avhengig av som skaper usikkerhet. Alt som er tabubelagt kan være vanskelig å prate om, mest fordi det er så mye skam knyttet til det å ikke være perfekt eller ha kontroll på alt i livet. Men det er gjennom aksept at det skjer forandring, ikke gjennom tvang. Alt har sitt opphav et sted i fortiden og om det er noe du føler du mangler, vil du før eller siden forsøke å kompensere gjennom å oppnå noe spesielt. Luk ut forfengelighet og stolthet og snakk med en du er glad i

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det kan være skummelt å hoppe ut i noe uten at du har tenkt deg godt nok om, men så var det igjen, når kan du egentlig vite om du har brukt nok tid til å fundere på noe. Det er sånn at om du tenker for mye så mister du motet underveis og så fordamper viljen. En ting er sikkert er at det er sjeldent man blir helt klar. Tenk heller sånn at du blir klar nok. Og det du ikke kan det lærer du underveis. Dette kan være viktig å huske på akkurat nå for du kan bli servert en fantastisk mulighet som du absolutt bør ta. Ikke skrem deg selv med å tenke for mye.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er fristende å kaste inn håndkleet og stikke til nærmeste fredelige oase. Solen er i din sektor for spiritualitet, og retrett kan være løsningen i noen tilfeller, men du kan liksom ikke unngå Mars som for tiden er i ditt tegn og den vil noe. Den kan ikke feies bort så lett og forsøker nå å inspirere deg til å ta fatt i det som er av betydning for deg og ditt liv. Mars er kjent for sin krigerske egenskaper og selv om du kanskje skyr unna konfrontasjoner kan dagens kosmos minne deg om at det er ikke alltid like lurt. Stå opp for det du mener er sant og riktig.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det kan være du har litt for høye forventninger til hva denne dagen skal bringe og så ender du opp med å bli skuffet over at du ikke nådde de samme ekstatiske nivå som du vet du kan nå. Har du vært høy på kjærlighet en stund eller jobben har bydd på særdeles morsomme oppgaver i det siste, kan nok denne dagen kjennes ut som en liten nedtur. Det kan være mange grunner til det, du kan trenge hvile eller du må akseptere at noen dager er mer havrelefse og mindre champagne. Søk ut det som vekker opp din lidenskap. Du har flammen i deg selv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Dagens kosmos er ikke helt stabil og det kan gå fra full overbevisning til å gå rett inn i en bølge av tvil og usikkerhet. Kommunikasjonsplaneten Merkur er i sin retrograde periode og det kan være lurt å undersøke det som kommer opp i deg fremfor å haste frem og ta et valg du ikke egentlig er klar for å ta. Livet tar noen ganger uante retninger og det beste akkurat nå er å være fleksibel nok til å ta ting som de kommer, samtidig tålmodig nok til å vente til du ser klarere. Om ikke annet kan du lære mye om hva det egentlig er du uroer deg for.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det sies at det du lærer når du står i en utfordring er de samme egenskapene og kreftene som tar deg dit du vil. Det kan være nokså fint å huske på mens Merkur er i sin retrograde fase i din sektor for vekst og ekspansjon. Hva enn det er du må ta fatt i akkurat nå er akkurat det du trenger å lære og dette du oppdager er at du har kanskje undervurdert visse aspekter av livet eller forsøkt å hoppe over noen viktige leksjoner fordi du ikke trodde du ville klare det. Men det vil du og når du ser hvor viktig det er det du lærer, selv om det er vanskelig, vil du også bli veldig stolt og glad.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er lett å bli overivrig og gå på en smell fordi du rett og slett gjør for mye av noe. Balanse er et underliggende tema hele september og det er ikke mulig å feie det under teppet. Her er det bare å være fintfølende og kjenne etter på hvert eneste skritt på veien. Dagens kosmiske bølge serverer en suppe av drama som kan gjøre strekke deg i flere retninger samtidig. Det går ikke an å gjøre alle lykkelige og om andre mennesker projiserer sine forventninger over på deg er det ikke rettferdig. Forstå hva som er ditt ansvar og hva som ikke er det.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du kan lære mye av en person du samarbeider med eller som står deg nær. Måten andre tenker på kan noen ganger være så langt fra din måte å orientere deg på at det nesten er vanskelig å forstå, men om du klarer å sette deg inn i en helt annen tankegang enn din egen, vil du forstå noe viktig fra et helt nytt perspektiv. Ikke gi opp selv om det ikke gir mening med en gang. Det som er gresk for deg er flytende forståelig for en annen og omvendt, og det eneste som skiller dere er ofte tiden det tar for å sette seg inn i noe.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer