Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 15. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 15. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det blåser en dramatisk vind gjennom kosmos og det er absolutt anbefalt å holde en knapp på logikk fremfor å bli fristet av diverse triggere og overreagere før du får tenkt deg om. Som Vær kan du ha en tendens til å handle først og tenke etterpå, men det er noe i luften som nå gjør at logikken slår inn og det kan hjelpe deg til å se et større bilde. Din planet Mars er i et nydelig aspekt til planeten for objektivitet og perspektiv, Uranus, og om du klarer å holde føttene på bakken, vil du nå hva som er verdt å henge deg opp i og ikke. Velg dine kamper med omhu.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Både Månen og Solen er nå i din sektor for egne behov og det å kunne krype inn i din egen hule, lukke døren og håpe at ingen forstyrrer deg frister langt mer enn å stå ved frontlinjen og måtte kjempe for det du trenger og tror på. Som Tyr er du god på å isolere deg selv slik at du kan forsikre seg selv om at ditt behov for fred og ro blir ivaretatt, og det blir det ikke om alskens drama sniker seg over terskelen. Men stikker du hodet i sanden nå kan du gjøre vondt verre. Ta det som kommer med stil og ikke ta imot det som ikke er ditt.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det skal ikke mer enn en fantastisk god ide, en morsom samtale eller en god nyhet til for å få deg til å glemme alt som både er krevende og vanskelig og gå på med nytt, friskt mot. Som Tvilling er du skrudd sammen slik at du trenger ofte bare en dose humor før du er klar for å ta verden på strak arm. Selv om livet er krevende og vanskelig er det alltid noe å le av og du er ekspert på å grave frem humoren når du trenger den mest. Din sprudlende entusiasme kan også lede deg til en mulighet du ikke ante kunne skje. Gå for det som gjør deg glad.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Uken begynner på beste vis for deg, kjære Kreps. Den kosmiske vinden danser gjennom livet ditt og det som før var vanskelig, ble plutselig mye, mye enklere. Det kan saktens være innstillingen din som er den store forskjellen på hvordan du opplever livet rundt deg, for det kan se ut til at det er lite som egentlig er forandret, annet enn at du har en følelse av å være akkurat der du skal være og det gjør deg i stand til å ta livet som det kommer. En god nyhet kan få en tung bekymring til å fordufte som dugg for solen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Mens både Månen og Solen er i ditt tegn kan ditt behov for å gjøre ting på den måten du har lyst til ta fullstendig overhånd, og det kan gå utover alt som heter samarbeid med andre. Det kan være du er mett og lei av etablerte vaner og inngrodde mønstre, og det er vanskelig å se hva godt som kan komme ut av at du fortsetter å forsøke. Planetene hjelper deg til å se hva som er sunt og bra og hva som er tid og krefter ut av vinduet. Om du oppdager at en du jobber sammen med hele tiden stikker kjepper i hjulene på andre, si ifra. Om ikke du gjør det, hvem skal?

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Noen ganger tar livet en plutselig vending og det kan stresse deg noe innmari. Som Jomfru må du lære at det finnes ikke en perfekt plan og at din evne til å være fleksibel er det som gjør det mulig for deg å navigere livets plutseligheter uten å bli stresset og anspent. Akkurat nå kan det virke som om du forsøker å unngå forandring, men det ligger under overflaten og ulmer allikevel. Det kan være du er mett av jobben, forholdet du er i fungerer ikke lenger eller du ser din egen livsstil egentlig er klar for en oppjustering. Ikke fei under teppet det som må se dagens lys.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er tendenser til ekstremvær både her og der og det gjelder også det kosmiske været. Det svinger fort fra den ene ytterligheten til den andre og selv om du er fast bestemt på å holde en viss kontroll på dine egne reaksjoner kan det godt tenkes at det blir vanskelig nå. Månen er i sin siste fase før nymåne og det kan vekke opp et behov etter å trekke deg inn i din egen hule, men så får ikke andre med seg det du sier og grensene dine viskes ut. Da er det ikke lett å kline på seg et smil. Vær tydelig når du kommuniserer. Det er lov å si nei takk, ellers takk.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Mens det blåser liten storm i din sektor for plikt, ansvar, familie og ambisjoner kan det være greit å trå et skritt ut av situasjonen og gi deg selv tid til å tenke. Dagens kosmos vil fungere aller best om du klarer å holde et objektivt blikk på verden og ikke lar følelsene dine løpe av gårde med deg. Det er noen kamper som ikke er verdt å ta og det er noen problemer du ikke trenger som heller ikke er dine, og når du ser hva som er hva er friheten du søker innen rekkevidde. Bruk logikken.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Både Månen og Solen er i din sektor for frihet og alternativene kan være mange og det kan få deg til å ville alt samtidig. Det igjen er ikke mulig, og dagens kosmos byr på en real utfordring når det gjelder å få styr på både følelser og tanker. Det går fort i svingene og da blir det ekstra vanskelig å følge godt med så kaoset ikke inntreffer. Gjør en ting av gangen selv om du tror du klarer å gape over mer. Det er opp til deg å styre tempoet og er det noe som presser på og skaper stress, ikke tenk verste mulige scenario. Mest sannsynlig så ordner det seg.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Integritet handler om at det er samsvar med den du er på innsiden og den du viser utad. Ender du opp med å gi gode råd til andre du selv ikke er i stand til å følge, kan det fort slå ut som en vag følelse av skam eller at du lurer deg selv. Men når du ikke gjør det, og faktisk tar egne råd til etterretning vil du straks begynne å tenke større. Og det er det planetene ber deg om å gjøre for øyeblikket. Det nytter ikke å prate om alt det du drømmer om, du må gjøre det også, og nå seiler du i medvind. Din tro er basert på erfaring og du vet at når du vil, så gjør du det og.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er noe som er ved veis ende og du står kanskje uten en klar ide om hvordan veien videre skal bli, men mest sannsynlig så vet du akkurat hva du er klar for å legge bak deg. Og det i seg selv kan ha en enormt befriende effekt på psyken din. Det du nå rister av deg er ikke enkelt å gjøre, men det trengs. Noe ballast må du kvitte deg med og har din innsats ikke gitt det du trodde det skulle er det like greit å kutte tapene før det blir for mye. Dreier det seg om et romantisk forhold ta de røde flaggene på alvor. Folk forandrer seg ikke før de selv vil.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du kan fort ende opp med å følge strømmen om du ikke føler du orker å ta en kamp eller du tror at andre mennesker tenker som deg og er altruistiske og generøse. Det er utrolig fint noen ganger, men andre ganger vil du ende opp med å innse at du har vært naiv og at du burde ha stått opp for deg selv. Dagens kosmiske juice er i den forstand en real styrkedrikk og kan gi deg kraft til å stå imot presset fra andre. Bruk dagen effektivt og ikke la deg pille på nesen av de som ikke nøler med å bruke virkemidler for å få viljen sin. Vis at du er motstandsdyktig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer