Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 18. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 17. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du kommer til å lære mye om hva balanse er for deg i tiden fremover og da vil du også innse at moderasjon i alt du gjør, sier og tenker er endel av koden som må knekkes. Som Vær kan du ha en tendens til å gå på uten å tenke på konsekvenser, guidet av en sterk visjon om å få gjort det du må få gjort. Viljen kan brukes til mangt, også det å skape en bedre balanse og harmoni, så uansett hvor mange grunner du finner til å holde det tempoet du tror du må, spør deg selv om det faktisk er nødvendig. Klarer du å moderere deg selv i dag vil du garantert føle deg bedre.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det kan kjennes ut som om du ser mot horisonten og venter på et tegn til hva du nå skal gjøre, men det hele kan kjennes nokså overveldende ut. Tidligere erfaringer kan forstyrre din evne til å ta vågale valg fordi du frykter at noe som en gang skjedde skal skje igjen, og det vil du ikke. Det å forsøke å unngå smerte gjennom å opprettholde en form for kontroll er normalt, men det betyr ikke at det nødvendigvis er bra. Om du innså at du har vokst og kan mer om deg selv nå enn du tidligere gjorde, så vet du at du ikke vil gå i gamle spor, og det kan hjelpe deg til å gå fremover.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Mens Mars plukker opp styrke i sin sektor for familie og tilhørighet kan plikter ta fokus fra det du innerst inne både trenger og har lyst til å gjøre. Midt i fellesferien danner Solen et sterkt aspekt til Pluto, planeten for transformasjon, og det legger et lokk av seriøsitet over sommergleden. Det kan være du er lei av at du blir nødt til å gjøre det du må gjøre og du er rett og slett mett av det hele. Om alt virker kjedelig selv om solen skinner, så er det mest sannsynlig fordi du ikke får nok tid for deg selv og til å være fri. Si nei til unødig dårlig samvittighet og ta et modig valg

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er noe som er ferdig bearbeidet, ferdig snakket, ferdig forstått. Og den følelsen er intet mindre enn helt utrolig deilig! Du er i ferd med å ta et kvantesprang i retning av å bli et helere menneske og selv om astrologien disse dagene forteller om et nokså intenst psykisk klima, kan du sanse at et viktig, indre arbeid er i ferd med å blomstre og du stiger ut i verden med en helt ny evne til å akseptere deg selv som du er. Nå kan du trå ut på livets scene og ta den plassen som er din!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Fremfor å være eksperimentell, søke eventyr og spenning, trekkes du mot det tradisjonelle og det du kjenner fra før. Det kan være du har flere muligheter til å gjøre noe nytt, men ønsker heller å tilbringe tid med familie og venner som du har kjent i lang tid. En person fra fortiden kan også dukke opp helt ut av det blå, og tankene trekkes mot en tid hvor livet var mye enklere. Dagens kosmos er av den mer sentimentale sorten og minner fra fordums tid kan røre hjertet. Kjenn etter hva det er du er laget av og hvem du trenger å være sammen med for å ha det godt.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Den som har mye å tenke på blir nokså selvabsorbert. Det er ikke plass til noe annet enn det de strever med og det kan tidvis være skuffende å forholde seg til. Du er en serviceinnstilt person som ofte må være den stoiske og ressurssterke for andre, men det du skal huske på er at du må være forsiktig så du ikke gjør de en bjørnetjeneste og gjør jobben de selv skulle gjøre. Det er lett å skjemme bort folk, men det er bare ikke så konstruktivt. Om du syns synd på en du er glad i, ikke la de følelsene styre dine handlinger. Tenk logisk og ta godt vare på deg selv.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Tvilen er en slitsom følgesvenn. Mars er inne i din sektor for spiritualitet og retrett og der mister den litt av sin ellers direkte handlekraft. Dette er en tid som kan utfordre din tillit og dermed også din tålmodighet. Om du føler du står på stedet hvil eller ikke kommer deg ut av en grøft du har kjørt deg fast i, kan det bli ekstra vanskelig fordi det er helt umulig å se hva som kan gjøres. Kanskje du ikke kan gjøre noe annet enn å vente til vinden har snudd? Det kan være en god ide. Når følelsene har lagt seg, kommer også intuisjonen tydeligere frem.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dette er en viktig uke for deg, kjære Skorpion. Din planet, Pluto, står sterkt og noen ganger byr den på kampen mellom det som gir livskraft og det som suger krefter. Egne vaner kan komme under lupen og det du da må spørre deg selv er om du har etablert visse mønstre som egentlig bare tapper deg for kraft og gjør deg svakere. Alt du får et oppheng i og ikke klarer å legge bort stjeler viktig tid og energi fra hele livet ditt, og dagens kosmos gir deg en utmerket anledning til å ta deg selv i nakken og legge det hele bort. Ikke saboter deg selv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen suser forbi Merkur i din sektor for frihet og ekspansjon og en knakende god ide kan få vinger. Som Skytte så drømmer du stort og tenker stort, så du trenger en skikkelig dose med tillit for å ta en risiko. Selve sjansen kan være lett å ta, men det kan være vanskelig å se alle detaljene som må håndteres i etterkant, og nå kan du øve opp evnen til å konsentrere deg om det du også syns er dørgende kjedelig. Ikke fei viktige detaljer under teppet. Syns du det er vanskelig å vite i hvilken ende du skal begynne i, bare begynn et sted. Resten går seg til.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen seiler gjennom din sektor for psykologi og det kan vekke opp en dyp følelse av å være bundet på hender og føtter av plikt, ansvar og andres forventninger. Det kan også være du er fanget av forventninger du har til deg selv, og det er ikke utenkelig at de to aspektene av livet ditt henger sammen. Det forholdet du har til deg selv er utrolig viktig. Om du legger press på deg, vil andre også gjøre det, og til slutt kan det hele kjennes ut som et psykologisk fengsel. Dagens gave er i den forstand det å klare å akseptere deg selv slik du er, inkludert dine personlige behov.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det kan være du hadde store forventninger til noe og så skjedde det ikke. Og så ble livet litt kjedeligere og de vakre fargespillene lar vente på seg. Dagens kosmiske bølge burde være stappfull av eventyr og drama, men så er det et eller annet som blokkerer hele festen. Det kan være du ikke klarer å se det vakre som er rett foran nesen på deg fordi du lengter etter noe annet, og noe du tror er mye bedre. Men det er også mulig du bare er sliten og lei av alle de tingene du må-bør og skal gjøre. Grav frem noe gøy og gå for det. Selv om du må gjøre det alene.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Når du snur opp-ned på etablerte perspektiv kan det å gi plutselig bli å få, det å gjøre noe kjedelig blir til å finne flyt og rytme. Det å sette seg selv til side blir ikke et offer, men en gave til deg selv fordi de du elsker får det de trenger og da i sin tur, setter de deg fri. Når du slipper motstanden, forsvinner også spenning og stress. Livet forandrer seg ikke over natten, men du kan endre holdningen du har til det du ønsker skal endres. Og da blir det snarere en utfordring fremfor en belastning. Alt er i forandring hele tiden, og når du ser det er du også fri.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer