Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 19. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 19. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen tråler gjennom din sektor for psykologi og styrke og det kan bli nødvendig å lette på sløret og være helt ærlig med hvordan du faktisk har det for tiden. Om du har tendens til å sette på deg et modig smil når du egentlig har det vondt så får du nå en mulighet til å vise en mer sårbar side til en du er glad i og som du trenger å være nær. Som Vær er du sterk og løfter andre, men nå hadde det vært innmari fint om noen også løftet deg. Du mister ikke din selvstendighet selv om du deler dine byrder med andre.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Solen går i motsatt fortegn til Neptun, planeten for illusjoner og fantasi, i dag, og det kan være lønnsomt å holde en knapp på fornuften nå, særlig om du står ansikt til ansikt med det som på en og samme tid både er overbevisende og irrasjonelt. Det er ikke alltid lett å vite hva folk faktisk mener eller hva de vil, men får du en sterk følelse av å bli subtilt manipulert, hold deg til det som er sakens kjerne og ikke la samtalen skli over i noe som ikke har med den å gjøre. Stå opp for det som er riktig og viktig for deg. Ikke la deg forvirre. Folk er overbevisende på sin måte.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dette er ikke dagen for å ta store valg. Ditt hode kan forestille seg alt mulig rart og akkurat i dag bør du holde styr på fantasien. Det kan være du er i hormonell ubalanse, er sliten eller du har for mange alternativ, og enten det er det ene eller det andre så spiller det inn på din evne til å vurdere en situasjon realistisk. Da blir selv det minste lille valg nesten håpløst. Vent til de kosmiske skyene har flyttet på seg før du gjør noe drastisk. Mellom barken og veden er det helt umulig å finne klarhet. Pust med magen og legg bort det du ikke kan ta fatt i akkurat nå.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Noe er på bedringens vei. Om du har tenkt at det kan neppe bli mer stress enn det har vært i det siste, så har du rett i det skal man tro den kosmiske utsikten fremover. Det du nå legger bak deg er en periode som har tatt krefter, men nå er du klar til å vende blikket mot en mer lystig visjon om fremtiden. Og det bør du. Det er ikke utenkelig at livets skole har lært deg en leksjon eller to i det siste og mens du nå undrer over veien videre ser du også hva det er du faktisk har lært. Og det er ikke sikkert du har lyst til å gjøre den feilen igjen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dette er en sentimental dag hvor du grunner over noe som en gang var eller kunne blitt og kanskje feller en tåre for noe som ikke lenger er. Sterke følelser kan suge deg i dypet og i dragsuget forsvinner evnen til å se det store bildet. Men det er ikke så farlig. Du har godt av å kjenne på det som rører seg i følelsene og det kan være sunt å sørge en smule. Som Løve kan forventningene du har til livet være skyhøye og så kommer livet med alle sine regninger og krav, så din melankolske stemning kan skyldes det erkjennelsen at eventyret ikke alltid skjer.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Din planet Merkur har fått fart på seg og det merkes. Det går fort i svingene og det du tidligere ikke hadde oversikt over begynner nå å komme på plass, noe som gir deg en langt mer realistisk evne til å vurdere neste skritt. Det skal bare en forsinkelse til for å stoppe en hel prosess, men nå løsner det hele. Dagens kosmos viser deg at du har en intuisjon i verdensklasse så frem du klarer å stole på ditt eget hode. Og det er ikke mulig når du selv roter rundt i tåken. Men når den letter og du begynner å nøste, fungerer den strålende.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Om gårsdagen var litt frynsete vil dagens kosmos by på manna for sjelen. Det kan være en god nyhet som får alt til å lette eller du selv har satt i gang noen hjul som får deg til å se at når du tar fatt i ting, så har de en tendens til å løse seg. Moderasjon er dagens mantra og akkurat nå er balanse enda viktigere for deg. Balansegangen er ofte hårfin og med en gang du tråkker over, kommer også alle følelsene og tankene. Så hold deg til midtlinjen og ikke dyrk verken håp eller frykt i all for stor grad. Hold blikket rett frem. Ikke se opp, ikke se ned.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Den gode følelsen av at noe har landet, ting er som de skal, livet har en god rytme og du er på plass i deg selv på en god måte er det som gjør deg lykkelig. Trygghet er lykke og det å vite at de du er glad i har det bra og at ting ordner seg på et eller annet vis, gjør at alt roer seg. Det er det du trenger. Og nå kan lykken komme seilende fordi du kjenner du ikke står alene. Det er noen der som virkelig bryr seg om deg og viser det. Er du nyforelsket kan det være du ser at handling er viktigere enn ord og at den som fortjener ditt hjerte er en som byr på seg selv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Et nytt håp vekkes i deg. Det å ha troen på et forhold, på deg selv, på de kreative prosjektene du sysler med og på livet generelt er ekstremt viktig for motivasjonen din. Mister du troen, vil du også miste entusiasmen og viljen til å fortsette. For deg som er Skytte og ild-tegn, er det nesten viktigere enn å få mat og tak over hodet. På tro kan du leve lenge. Dagens kosmos får deg til å se et lysglimt der det før var mørke. Noe er i ferd med å løsne og det å se at noe fungerer styrker motivasjonen din. Små skritt fører til store seire.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Når du ikke får tid til å ta godt vare på deg selv så blir du ikke den personen du har lyst til å være. Og det er helt logisk at det blir sånn. Selv om du tror du kan leve uten å få tilfredsstilt primære og viktige behov, så kan du ikke det selv om du er på en slags jakt etter å bli et super-menneske av en eller annen rang. Om fokuset bare blir på materielle ting og sosial status kan du nå bli sliten bare av tanken på å måtte møte alle disse kravene for å komme gjennom nåløyet og bli akseptert. Suksess definerer du selv.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Selv om du er rasjonell og analytisk så kan fantasien spille deg et puss fra tid til annen. Månen seiler gjennom ulendt terreng og påvirker din sektor for ambisjoner og ansvar, og det som kan bli tåkelagt og vanskelig å finne ut av kan ha med enten noe som skjer på jobb og som vekker følelser, eller en situasjon i familien som gjør at du ikke helt klarer å sette effektive grenser og kommunisere tydelig nok. En person som er veldig mektig og sterk kan fint komme under huden på deg nå. Vær bevisst hva det er som gjør at du slipper tak i deg selv.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Månen seiler gjennom et litt krevende terreng som tvinger deg til å tenke nytt. Om du hele tiden strever med å få gode resultat, men ender opp uten å se noe bedring, kan det være du må skifte strategi eller utfordre deg selv til å bryte fri fra noen følelser som hindrer deg å være mer direkte og tydelig. Ubevisste vaner og mønstre har en tendens til å skape selv om det foregår helt forbi din radar, men nå det er godt mulig det går et lys opp for deg nå og du ser akkurat hvor det er du bommer på målet. Og da blir det også lettere å vite hva du ikke skal gjøre mer av.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer