Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 21. november

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 21. november.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det eksisterer en orden i naturen som er helt organisk. Det er liv og død om en annen og de bladene som dør om høsten blir til ny jord. Det å ha en slik forståelse med seg inn i livet kan gjøre det lettere for deg å finne en bedre og mer naturlig flyt. Med en gang behovet for å ha perfekt kontroll tar over kan det stjele din inspirasjon og glede, og er det en ting en Vær leter etter så er det nettopp dette. Dagens kosmos kan kaste på deg en utfordring i form av å forstå hva du skal holde styr på og hva som må få lov til å leve sitt eget liv. Slipp det som er forbi din kontroll!

TYREN

Født: 21. april–21. mai

At Tyren er et nytelsesmenneske er forbi all tvil. Du liker kvalitet fremfor kvantitet og vil heller spare i to måneder for å kjøpe noe av skikkelig kvalitet enn å kaste deg over impulskjøp og ende opp med noe som går i stykker med en gang. Tyren er definisjonen av nytelse og dagens kosmos minner deg om hva det er du trenger for å føle deg vel og vakker. Din kreative fruktbarhet er på topp og når du bare får tid til å skape i fred og ro er du i ditt riktige element. Alt som fyller huset med varme og deilige dufter gir deg nå det du trenger av fred. Skap din egen oase.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Voksenlivet handler mye om å ofre tid og krefter så andre rundt deg skal ha det bra. Og det er noen offer du ikke engang oppfatter som et offer fordi det gir deg så mye tilbake i form av at de du elsker føler seg verdsatt og blomstrer. Har du barn og barnebarn så vet du at det du gir er en investering i deres velferd, og har du måtte sette deg selv til sides ofte i det siste vil du nå se at strevet begynner å bære frukter. Solen og Mars er fremdeles i din sektor for service og det å yte det lille ekstra vil gi deg enormt tilbake. Tiden går ikke, den kommer.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Fantasien kan fint spille deg et puss i dag og legge et slør av tvil over alt du gjør, og særlig vil det påvirke din evne til å planlegge. Du liker ikke når det er for mange ukjente faktorer og det kan være fortvilende at du ikke kan lese livet som en åpen bok. Hadde du bare visst alt som skulle skje i fremtiden så hadde du kastet deg og rundt og tatt mangt et vågalt skritt, men nå er det som om at alt som er skjult blir ekstra skremmende. Du må ha garantier, men dessverre får du ikke det akkurat nå. Her må du bare ta en skikkelig sjanse så tiden ikke løper fra deg.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Den gylne middelvei er absolutt noe du bør strebe etter. Livet må være litt av alt, det gir deg en følelse av harmoni og balanse. Men som ild-tegn kan du fort overdrive når du først har blitt entusiastisk og motivert, og det tapper reservetanken fort og effektivt. Det sies at brent barn skyr ilden og du trenger ikke bli helt svidd før du forstår at det er greit å ha gode grenser, også ovenfor dine egne begjær og ambisjoner. Dagen har ikke uendelig med tid og klarer du å prioritere fornuftig i dag vil du føle på mestring. Som igjen gir deg selvtillit.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Forskjellen på en som får ting til og en som ikke gjør det er ofte selvfølelsen. Når du ikke finner fem feil med deg selv til enhver tid og du tillater deg selv å gjøre en feil eller to, så hemmer du ikke din egen utvikling med overdreven selvkritikk. Dagens kosmos inviterer deg til å skape magi, trylle med de ressursene du har og være kreativ og skapende. Og da blir du nødt til å tro på deg selv. Det kan også være at du får en følelse av at du kan manifestere hva som helst og får du det, hold fast ved den følelsen. Du skal stole på den kraften som er deg.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens kosmos er en virvelvind og den kan skifte nokså fort så det er best du er våken, på plass og holder beina på bakken. Om det oppstår en situasjon der og da vær forberedt på å måtte snu 180 grader og improvisere. Det som før har stått bom fast kan endelig være i bevegelse og det kan kjennes ut som et lite gjennombrudd. Dette er forandringer du har ønsket, men samtidig krever de at du tar en avgjørelse på stående fot og det kan i sin tur vekke noe frykt i deg. Det er noen ting i livet det er helt umulig å være godt nok forberedt på. Ha tillit.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen går gjennom et nokså emosjonelt terreng og samtidig er Venus i din sektor for spiritualitet, og det danner grunnlaget for en dag hvor det ikke er så lett å se hva som er forskjellen på fantasi og virkelighet. Det kan være du er mer følsom enn du bruker å være og da er du også mer mottagelig til andres energi. Men er det ikke samsvar mellom det folk sier, og det de føler kan det fort bli krevende for deg å vite hva som er hva. Det positive med dette er at du kan avsløre hvor det er du har satt andre på pidestall eller hvilken idealer du prøver å leve opp til.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Om leppa henger litt fordi verden er som den er og det er nesten alltid noe som kommer i veien for din indre ildkule av ren entusiasme så kan det godt hende du har lyst til å melde deg ut, dra på ferie, slutte å være voksen eller protestere på en eller annen smart måte, og som du innerst inne vet ikke fører frem eller endrer noe i det hele tatt. Men det er et tegn på at du må sylte inn i hverdagen noe som tjener denne indre flammen din. Du kan ikke la den gå for lut og kaldt vann, da forsvinner den.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Mens Månen suser gjennom din sektor for kommunikasjon kan det lønne seg å forsøke å se livet fra en annens perspektiv. Det kan være en spennende samtale åpner opp noen sluser i hodet ditt og du oppdager at det finnes mange måter å se et problem på, og det som før bare var et lodd rundt foten din blir plutselig noe du kan lære enormt mye av. Dette kan være en skikkelig game-changer, særlig om du har kjørt deg fast i et spor hvor du tråkker rundt i de samme, gamle tankene uten å komme videre i din utvikling.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Livets mange krav kan ha gjort det vanskelig for deg å se hvordan du kan klare å få realisert dine drømmer og kanskje har du lagt bort noen av dem fordi du rett og slett må fokusere på å overleve og få ting til å fungere. Men som Vannmann visner du litt bort om du ikke kan ha en kreativ drøm på gang. Selv om det er hektisk så må du forsøke å finne tid til å gjøre det du elsker. Livet er kort og det er nesten umulig å forestille seg hvordan fremtiden blir, men det du vet er at du har dette øyeblikket. Få det øyeblikket til å bety noe for deg.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du er en som tenker litt annerledes enn mange andre rundt deg og denne evnen til å se ting fra et slikt unikt perspektiv gjør deg særdeles klartenkt. Kommunikasjonsplaneten Merkur står nå sånn stilt at det er bedre om du tar et skritt bakover og får oversikt, enn at du blir slukt opp i det som skjer rundt deg. Det er da du virkelig kan få til noe godt. En viktig samtale kan bidra til at en du er glad i endelig skjønner hva du mener og det er ikke bare bra for deg, det er bra for vedkommende også. Dette er dagen for de helbredene samtaler. De er du god på.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer