Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 22. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 22. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er ikke alltid enkelt å akseptere livet slik det er og nå kan du kjenne på motstanden. Dine egen følelsesmessige tilstand kan utfordre deg kreativt eller sørge for at du ikke har lyst til noe som helst, og slett ikke det du faktisk må. Det å drasse på et slikt indre barn som har gått i en slags trassalder og som ikke klarer å gi slipp kan være mer energikrevende enn du tror. Så fremfor å dyrke den, rist løs motstanden, jobb med å finne aksept for at det er ikke alltid rettferdig og det er noen bakker som er tunge å gå. De vil bli lettere å forsere om du gjør det.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er fort gjort å analysere opp og ned i mente selv den minste lille detalj og det kosmiske været indikere at det er enda lettere å gjøre det akkurat nå. Hodet kan leve sitt eget liv om du ikke tar tilbake kontrollen og jobber med å sette en strek for hvor mye du skal gidde å tenke på visse ting. Dagens kosmiske bølge puffer deg bak så du kan krype ut av det som har blitt en etablert komfortsone. Du er ikke fremme enda, så du må grave enda dypere etter motet ditt og hoppe i det som nå byr på seg. Du lander på beina, så det er bare å slappe av.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dette er ikke en enkel dag for å legge konkrete planer. Det er noe som forstyrrer for at du klarer helt å lande på en avgjørelse eller det du ønsker deg kan virke for stort og uoverkommelig og så mister du motet før selve planleggingen begynner. Det kan også dreie seg om din evne til å sette gode grenser. Om du ikke har dine egne langsiktige mål i tankene kan du fort ende opp med å si ja til noe som kan ende opp med å bli noe du angrer på. Jobb derfor helt bevisst med å holde fokus på dine egne prioriteringer, selv om du også der kan være usikker på hva du vil.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månens ferd gjennom ditt søstertegn Skorpionen kan vekke opp både det ene og det andre av dype følelser og det kan føre til at du plutselig ikke er så overbevist lenger. Tvilen kan snike seg inn under huden på deg om du ikke er bevisst hvor du er usikker på deg selv. Det finnes ikke perfekte mennesker, alle bærer på et eller annet du ikke vet noe om, og støter du på en ubehagelig side i en du har nær deg, ikke gjør det til ditt problem. Tviler du på om du er godt likt eller god nok har mørket fått overtaket. Så det kan du bare droppe med en gang. Nyt livet heller.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Alt etter hvor høyt dine egne forventninger var skrudd opp kan dagens kosmiske juice vise seg å avsløre hvor det var du ikke leste situasjonen korrekt eller klarte å planlegge realistisk. Det kan også være at en du setter høyt ikke leverer som lovet og det kan føre til en bitter smak av skuffelse for ditt vedkommende. Det du selv er i stand til å yte er det ikke alltid at andre får til, og den form for visdom kan redde humøret ditt fra å synke ned. Er det noe i deg du er skuffet over, spør deg selv om du gjorde ditt beste? Ikke legg listen for høyt. Legg den der den skal være.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens nokså intense astrologiske kombinasjon av Solen og Pluto, planeten for transformasjon, kan få deg til å tenke grundig og lenge på et essensielt tema som handler mye om din evne til å skape god balanse mellom deg og andre. Det som kan være greien er at en du er veldig glad i eller som du må forholde deg til på en eller annen måte kanskje ikke har det så enkelt for tiden og da blir det vanskelig å vite hva som er det riktige å gjøre. Kanskje du ikke trenger å gjøre så mye? Er det din jobb å fikse alle? Du er en skarp observatør og har mye å by på der.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens kosmos er ikke for amatører. Pluto, planeten for transformasjon og intensitet, har hovedrollen og når den tar mikrofonen er det dype og vanskelig tema som har vært skjult og glemt en stund som plutselig må kommuniseres. En emosjonell situasjon mellom deg og en du har nær kan bidra til at du bruker hodet mer enn hjertet, mest fordi du trenger trygghet og de intense følelsene utfordrer den. Men når du går i forsvar eller ikke klarer å være empatisk mister du også kraft og styrke til å styre samtalen i en konstruktiv retning. Kom tilbake til hjertet.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler gjennom Skorpionen og oppfordrer deg til å holde et åpent sinn og være nysgjerrig på det som nå byr på seg. Det kan være en nokså emosjonell dag for ditt vedkommende og det er her din mer utforskende holdning kommer godt med. Ikke tenk at det du nå kjenner på er noe andre ikke trenger å ta del i. Har du hatt en tendens til å lukke deg inne når du vandrer rundt i ditt eget indre landskap, kan det være godt for deg å dele. En person som er glad i deg trenger å vite hvordan du har det. Plukk opp telefonen og del av deg selv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Selvdisiplin er det som skiller folk fra hverandre. Noen gidder knapt å knytte skoene sine mens andre stryker gardiner og maler huset på fritiden. Dagens kosmiske bølge seiler innom Pluto sine farvann og dine egne begjær kontra det du burde gjøre kan komme under lupen. Sterke følelser kan få deg til å ta valg du innerst inne vet ikke er de lureste, men der og da så lokker en rask tilfredsstillelse og en ettertraktet belønning mer enn du aner. Få styr på viljen din og du vil se at du kan trylle deg ut av det som fort kan trekke både tid, penger og krefter fra kontoen din.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Dagens kosmos handler mye om hvor selvstendig du føler deg. Har du for mye ansvar eller har gjort deg for avhengig av visse mennesker kan det være du nå ser at det holder deg tilbake på en eller annen måte. Du må ta selvstendige valg som tjener ditt liv og forstå hva som er ditt egentlige ansvar, og noen ganger krever det at du lukker døren til andres meninger om hva som er rett og galt og finner ut på egenhånd hva du trenger. Ta deg en timeout og skap rommet du trenger til å få tid til å tenke i fred og ro.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen stikker av gårde med dagens logikk og vekker opp en side i deg som du bør være bevisst. Det skorter ikke på fantasi og det skal noen ganger ikke mer til enn en misforståelse før du klarer å skape en hel rekke sammenhenger og forklaringer som ikke nødvendigvis stemmer overens med virkeligheten. Det positive med dette er at du kan bli klar over hvor det er du fremdeles er usikker på deg selv eller om du drasser rundt på dårlig samvittighet som ikke hører hjemme noen steds. Ikke mal fanden på veggen. Pynt heller opp med det som gir næring.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Noen ganger kan du se gjennom vegger og selv om øynene dine er lukket ser du mer enn du selv tror. Ikke avfei det hele som fantasi. Det du fanger opp nå kan være helt reelt. Din innsikt er gull verdt så det er viktig at du tar den på alvor. En drøm kan vise deg veien videre og en intuisjon kan få deg til å ta kontakt med en person du ikke har tenkt på en stund. Er du kreativt anlagt forvent en dag utenom det vanlige. Det er noen ganger ikke mulig å forklare hvorfor du vet hva du vet. Du bare vet det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer