Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 25. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 25. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Uranus, planeten for frihet og revolusjon, begynner for alvor å plukke opp styrke, og direkte oversatt til virkeligheten du lever i, kan det være du kjenner din indre rebell er våken og klar til å spille ut sine kort. Når den delen av deg føler på tvang, så dukker den opp som motstand, og noen ganger sinne, i forhold til den delen som kjennes tvungen. Den stemmen kan ikke ties, men den må reguleres. Forsøk å se hva som er din sanne plikt og hva som ikke er det, og da vil du også oppdage hvor det er du kan kaste ut unødige regler så du kan kjenne på friheten igjen.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen suser gjennom din sektor for partnerskap og avslører der hva du faktisk trenger fra andre gjennom å vise deg på en klinkende klar måte hva du slett ikke vil ha. Det er godt mulig du ikke har noe særlig sansen for svake mennesker som på død og liv må manipulere, men det betyr ikke nødvendigvis at du vet hvordan du skal takle dem på en god måte. Noen mennesker er veldig klar på at det alltid finnes en betingelse og at det er best å være enig i den. Ikke gi bort for mye av din kraft og makt til dem. Stå for det du mener er riktig og unngå å blås liv i fryktens flammer.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen suser forbi et litt følsomt område i din sektor for kreativitet og det kan kjennes frustrerende ut å måtte gjøre alle de tingene du må gjøre når du egentlig har behov for mer lek og moro. Det er ikke gøy når leken forsvinner ut av livet og dagene blir mettet av rutiner uten at du egentlig har et valg enn å faktisk bare holde ut. Men det går an å også ta det som kjennes dølt og kjedelig ut og fyre på med en kreativ vilje. Det er med andre ord like gøy som det du gjør det til. Først må du rydde bort motstanden og så kan du delta uten å space ut i dagdrømmeri.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler forbi et litt stresset område i din sektor for hus, hjem og trygghet, og en person som står deg nær kan være lunefull og ute av balanse, noe som går utover alle, inkludert deg. Det er fristende å forsøke å overtale vedkommende til å se ting fra ditt perspektiv, men det kan være at du da kommer med en agenda fordi du selv trenger fred og ro, og det vil ikke fungere. Ikke la deg friste til å svare tilbake eller forsøke å fikse opp i andres problemer. Vend heller blikket mot det du selv holder på med og la de som lager drama stå alene i sitt drama.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Forandring er ikke enkelt om du er for sentimental eller du vandrer tilbake til gode minner og holder fast ved et håp. Det du ikke klarer å gi slipp på er ofte godt forankret fordi du ikke vet helt hvordan du skal takle det ukjente. Du vet hva du har, men om du er ærlig med deg selv, vet du også veldig godt akkurat hva det var som gjorde at du ønsket en endring, så ikke glem dette ut mens du baler med å finne styrke til å stå i det som er sannheten. Dette er ikke tiden for å holde fast ved illusjoner. Ta et modig valg basert på det du drømmer om og ikke la frykten velge for deg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens Merkur smyger seg inntil Venus og danser sammen med Neptun kan det være vanskelig å se hvor du skal begynne eller hvilke detaljer du må ta fatt i først. Alt kan virke som en suppe av kaos og lysten etter å trekke deg bort fra verden kan frarøve deg energien til å gjøre noe med det du trenger å gjøre. Mars seiler derimot gjennom ditt tegn og skaper en kontrast i deg som kan gi deg den følelsen av at du må gjøre noe, du bare vet ikke hvor du skal begynne å nøste. Sett deg et langsiktig mål og så fyll ut detaljene som trengs for å komme dit.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Valg har tradisjonelt sett ikke vært særlig enkelt for deg. Begrepet «Valgets kvaler» kommer nok mest sannsynlig fra en Vekt. Du står ofte midt mellom to ytterligheter og da er det ikke bare å velge en. Begge sider har relevans og kan by på gode muligheter og vakre opplevelser, og med tanke på hva kommunikasjonsplaneten Merkur finner på i dag og i morgen, er det godt mulig du trenger å gi deg selv litt mer tid til å finne ut av akkurat hva det er som er et godt og sunt valg. Ikke løp. Gå. Du kommer fortere i mål om du ikke stresser så mye.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler forbi et område som kan trigge en utvikling av den mer intense sorten når det gjelder balansen mellom deg og en du har nær. Det verste du vet er illojalitet og om du ikke vet om du kan stole på folk, så lukker du igjen døren til hjertet ditt. Kanskje du innser at du må kutte tapene dine før det går for langt eller at et forhold har nådd veis ende på en eller annen måte. Kjenner du deg sviktet, går det også an å si ifra. Bruk ordene dine, de hjelper deg til å finne en god løsning og til å få sortert hva som er en misforståelse og hva som er sannhet.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Som Skytte setter du ærlighet og sannferdighet aller høyest, og du spiller ikke spill, i hvert fall ikke bevisst. Saturn har en viss innflytelse på dagens kosmos og din egen samvittighet kan få deg til å tenke gjennom egne prinsipper om ærlighet. Saturn minner deg om konsekvensen av å ta snarveier, feie ting under teppet eller ikke kommunisere åpent, og ingen av de er særlig fristende. Da er det bedre å være åpen og direkte. Du kan ikke spare kruttet til en tid som passer bedre. Når du er tydelig, skaper du en funksjonell balanse mellom deg og andre.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det å kunne legge bort alt som heter privatliv og konsentrere deg hundre prosent om din egen kreative utvikling er noe du er god på. Når du bør og vil. Og det bør du gjøre nå. Når du ikke har ti baller i luften samtidig kan du konsentrere deg fullt og helt om en av gangen. Dagens kosmos er såpass kreativt anlagt at du kan ramle over noen ganske utrolige ideer som kan vende opp-ned på noe du trodde du allerede hadde oversikt over. Denne inspirerte dagen viser at du er i stand til å endre synspunkt når nye bevis blir presentert. Vær åpen og mottagelig.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Vannmannen er ikke kjent for å være så fryktelig emosjonelt tilgjengelige nettopp fordi de har så god kapasitet til å styre egne reaksjoner og være nokså solid forankret i det mentale. Dagens kosmos ber deg om å være åpen og nysgjerrig og våge det å vise deg mer sårbar. Det er bare følelser og de har godt av å bli pustet og levd ut. Har du en tendens til å tenke at det er kun svake mennesker som viser følelser kan du profitere enormt på å snu opp-ned på det tankesettet. Det er ren styrke og mot å vise sårbarhet. Og så gir det deg den næringen du trenger.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du er klar når du er klar. Verken før eller siden. Det å finne den perfekte timingen handler om en mye dypere prosess enn man kanskje i utgangspunktet tenker. Først må du oppdage det nye, så må alt dette få sette seg og bearbeides, og så er det hele en integrert del av deg. Akkurat nå er du et sted midt imellom og det kan tenkes at du fremdeles har et stykke indre arbeid å gjøre før du er ferdig. Eller du må ta den ene samtalen som hindrer deg i å komme videre med et problem du opplever i forhold til en annen. Det nytter ikke å hoppe over et trinn. Gå alle skrittene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer