Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 29. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 29. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det nytter ikke å holde for fast ved din egen overbevisning for tiden. Med en gang du blir for steil begynner livets motor å hoste og alt blir et strev, og det er et garantert tegn på at du bør være bevisst din egne holdninger og forsøke å være så fleksibel som du overhodet klarer. Det er ingen enkel sak for et ildtegn som ditt, men det er nøkkelen til å skape balanse og harmoni i dine aller nærmeste forhold. Dagens tema dreier seg om balanse, så finn ut hvor det er du har gått for langt og hvor du må finne tilbake til det gylne snittet.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dagens kosmos inviterer deg til å roe kraftig ned. Selv om du ikke normalt sett liker å gå i et raskt tempo, svinger energien nå fra det ene til det andre nokså fort, og det er ikke utenkelig at hver gang du får satt deg ned, så skjer det noe som hindrer deg i å ta fatt i det du har lyst til å gjøre. Det er noe som ikke flyter og det kan være kommunikasjonen mellom deg og en er veldig glad i stopper helt opp. Enten det er det ene eller det andre så kan dagen fort kjennes ut som om du har en stein i skoen og den er irriterende. Ro ned og ha tillit. Det går som det går.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Selv om din planet, Merkur, er i sin retrograde fase og det fordrer til at du bør være obs på alt som heter detaljer og planlegging, er dette samtidig en utmerket dag til å så et frø for det som kan bli et meget fruktbart fremtidig prosjekt. På merkverdig vis kan de ressursene du trenger for å realisere en drøm dukke opp eller du finner en måte å få det til på som gjør at du kan senke skuldrene og finne trygghet i forhold til det du holder på med. Får du en god ide nå, ikke fei den under teppet. Og husk å lytte til kroppen din. Du får bare en.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom din sektor for psykologi og om du er i et fast forhold kan det være du trenger tid alene så du får sortert ut hva det er du går gjennom for tiden og som handler om visse aspekter av forholdet som egentlig ikke fungerer så bra. Om stillheten brer seg mellom dere og avstanden er påtagelig trenger dere å få avklart noen misforståelser. Er du singel kan lengselen etter en partner dukke opp, men har du har funnet fred med det å være alene og ikke vil ofre friheten oppdager du nå at du befinner deg i et dilemma. Kan du få både i pose og sekk?

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Handlingsplaneten Mars er nå i din sektor for kommunikasjon og det kan hjelpe deg til å finne et større mot når det gjelder alt det du har behov for å uttrykke. Dette er dagen for å droppe alt som heter pretensiøsitet og kaste dine egne begrensninger over bord. Det kan være utrolig befriende å vite at du trenger ikke å alltid bære en maske eller late som om du liker det du virkelig ikke setter pris på. Få sagt det du skal si og om du ikke får den reaksjonen du tror du trenger, vær tålmodig. Noen ganger trenger folk tid på seg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Når du først er overbevist om at du har rett eller at det overhodet ikke er noe tvil hva som er sannheten, så er du heller ikke i en posisjon hvor du egentlig bør gi etter eller la andre få kjøre over deg. Dagens kosmos byr på en spennende utfordring i den forstand. Du blir nødt til å stole på ditt instinkt og ikke la hensynet til andre komme i første omgang. Dette er din sjanse til å vise lederskap og muskler. Du kan selvsagt droppe det hele og gå stille i gangene, men da er det fare for at ting blir verre enn de trenger å bli. Ditt bidrag teller.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er ikke sikkert du føler deg helt normal for tiden. Takket være Merkur sin ferd gjennom din sektor for spiritualitet er det ikke utenkelig at du er veldig følsom og sensitiv for tiden og det kan gjøre det vanskeligere å snakke rett fra leveren eller møte de utfordringene som byr på seg. Det kan på annet vis være en person du har tett på deg som går gjennom noe krevende og vanskelig og dette kan vekke irritasjon fordi du syns vedkommende gjør ting alt for vanskelig for seg selv og ikke tar fatt i ting slik de bør. Vær tålmodig med deg selv og med andre. Det går seg til.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Venus, planeten for balanse og harmoni, er for tiden i din sektor for karriere og ambisjoner og det kan være du den siste tiden har gått ut av ditt gode skinn for å tilfredsstille de rundt deg. Forventningene kan være skyhøye og da blir også fallhøyden desto større. Den som jobber hardt for å levere kjenner ofte på et enormt press, og da blir det vanskelig å gjøre noe annet enn å fokusere på resultat. Men selv om det både er givende og gøy kan dagens kosmos avsløre at du trenger å være mer balansert i møte med alle forventningene. Ro ned. Det er ikke alt som brenner.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ingenting som gir en søtere smak enn den fremgangen du selv har skapt og nå får du se resultatene av en iherdig innsats eller et godt stykke arbeid og du har absolutt grunn til å være stolt av det du har fått til. Fokuset er på din individualitet og alt det du gjør alene og uten hjelp, men er du der at du har fått alt på plass i livet og det eneste du mangler er en å dele dette med, kan dagens kosmos vekke opp et savn. Det er bra å være fri, men hadde det ikke også vært deilig å ha en partner med på veien? Ikke lukk døren selv om du elsker friheten.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Mens Merkur går retrograd gjennom din sektor for frihet kan det være akkurat det motsatte av frihet du føler på. Noe du tidligere sa ja til eller tenkte var en god ide kan nå vise seg å ikke være akkurat det du trodde det skulle være. Og når du gjør en sånn liten tabbe så er du ikke alltid like mild med deg selv, noe som igjen kan danne grunnlaget for en indre uro du ikke helt klarer å riste bort. Vend blikket mot et nytt perspektiv og ta det hele som en mulighet til å utvikle større toleranse for at du også er et menneske, og jobb med å akseptere at du også kan ta feil.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Mens Månen suser gjennom ditt tegn og Solen graver seg innover i mer intime sfærer i din sektor for psykologi kan du føle på et enormt behov etter tid alene. Du trenger å få sortert ut hva som er hva, og løper du foran deg selv over lengre tid vil det du ikke bearbeider plutselig ta deg igjen når du minst venter det. Siden Vannmannen har en tendens til å koble seg fra den følelsesmessige dimensjonen er det enda viktigere å være på forkant for å unngå denne nedstengningen av det indre. Kroppen lyver aldri, så lytt til hva den har å si

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Om du har ramlet inn i en mental loop og tar deg selv i å tenke de samme tankene om og om igjen, kan dagens kosmos fungerer som en motivator til å ta deg selv i nakken og velge noe mer positivt å fokusere på. Det er sjeldent folk trives i stagnasjon, men det må vilje til for å bryte ut av etablerte vaner og mønster, og nå seiler handlingsplaneten Mars gjennom din sektor for psykologi og styrke og kan bidra til at du klarer å dra deg opp fra kvikksanden. Du har alltid et valg og du kan velge hva du velger å fokusere på. Finn frem til det som gir deg glede og styrke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer