Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 5. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 5. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du kan nesten ikke vente på at andre skal finne ut av om de vil til høyre eller venstre. Noen ganger er det bedre å ta saken i egne hender og fikse opp i alt dill og dall på egen hånd. Og det kan være nokså mye rusk i motoren du nå må finne ut av. Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for rutiner, detaljer og helse er ikke til å spøke med. Men dess større vilje til å rydde opp du utviser, desto bedre blir resultatene. Alt du kan få unna i dag vil lette bekymringene som kan feste seg på skuldrene dine. Du sover godt når du vet du har gjort ditt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dagens kosmiske cocktail kan by på en slags skuffelse som er knyttet til perfeksjonisme. Om du har alt for høye idealer er det noen ganger vanskelig for både deg selv og andre å nå helt opp og nå kan dette bite deg bak. Mens Månen passerer Uranus, planeten for frihet, kan det også være du lengter etter å kjenne på frihet fra noe i deg som ser ut til å gå på repetisjon. Det kan være du stadig kjenner på mindreverdighetskomplekser eller føler du ikke er god nok. Alt det der er perfeksjonisme og klarer du å se deg selv på en mer objektiv måte ser du også hvor bra du er.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er jaggu ikke lett å holde et stødig fokus mens Månen seiler gjennom ditt tegn og setter fyr på dagen. Du må håndtere alt som dukker opp i en forrykende tempo og det kan kjennes ut som en kamp med klokken for det kommer stadig nye ting som krever oppmerksomhet. Egentlig hadde det vært bedre om du skulket unna noe og det med god samvittighet. Det kan være du tar ting for seriøst og forsøker for hardt å ikke skuffe eller, samtidig som du ender opp med å føle at du ikke når opp. Dropp perfeksjonismen og ro kraftig ned. Du er et menneske!

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du er følsom for Månens ferd der den skaper en indre flo og fjære. Noen ganger kjennes alt greit ut, men så skjer en liten ting som for andre kan være en filleting, men du kjenner det så sterkt og så dukker usikkerheten opp. Dagens kosmos kan servere en sosial situasjon som trykker på dine knapper på en måte som ikke er så godt. En person som er mer nådeløs enn det du er kan få deg til å gå ut av ditt gode skinn og forsøke å behage vedkommende. Dropp det! Ikke la andre få ta kraften fra deg. Den er din og du fortjener din plass i livet. Vær tydelig.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Lykken smiler mot deg. Endelig faller ting på plass og det er harmoni i hus og hjem, og ikke minst, inne i deg. Har du familie kan dagens kosmos piske opp verdens beste atmosfære hjemme mens dere alle putler rundt i fred og ro. Det å dele et måltid, det å kunne gjøre noe sammen, alt det der er med på å skape lykke for deg nå. Er du singel kan tanken om å få en familie eller skape et liv sammen med en annen oppta tankene. Det store spørsmålet er hvor du ser deg selv om ti år. Hvilke verdier er det du ønsker å skape. Og hvordan må du leve livet for å føle deg hel?

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens Månen passerer Uranus, planeten for frigjøring, i din sektor for frihet, kan det være du kjenner deg skikkelig mettet av noe som for lengst har gått ut på dato, men så er det allikevel så innmari vanskelig å enten kutte ut eller å finne en ny tilnærming. Det kan være en uvane du forsøker å riste av deg, men så klarer du ikke helt og blir sur på deg selv. Det hjelper ikke. Vend det andre kinnet til og anerkjenn heller hvor vanskelig og kompleks livet er. Du må være tålmodig. Vandrer tankene til fortiden forsøk å få de over på noe annet. Det er ingenting mer å forstå

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for spiritualitet åpner opp en mental dør til en større virkelighet. Kall det gjerne mystisk og underlig, men det finnes nivå i livet man ikke får med seg med mindre man investerer tid og skaper rom for stillhet og refleksjon. Denne fasen du er i nå skaper en mer tilbaketrukken og innadvendt versjon deg selv, men det du finner på innsiden er gull verdt. Dagens aha-opplevelse kan komme mens du stirrer tomt ut i luften foran deg og dette skifte av perspektiv kan bidra til at du plutselig ser en faktisk løsning. Lytt innover.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens kosmos gjør deg særdeles klartenkt og nysgjerrig på å lære mer. Det kan være livets mange detaljer og praktiske gjøremål utfordrer deg til å søke ut kunnskap du ikke før hadde det minste interesse for, men om det du trenger å lære tjener et større formål er du klar til å sette deg inn hva det måtte være. Selv det som er kjedelig blir interessant når du ser det har en viktig funksjon. Klarer du å være åpen til sinns og legge bort noen fordommer og etablerte meninger vil du oppdage noe spennende. Det er alltid noe nytt å lære.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Både Solen og Merkur seiler gjennom din sektor for ambisjoner, plikt og ansvar, men selv om du har mye å gjøre, vil du innerst inne noe helt annet enn å sitte og glo på en datamaskin på jobb takket være Venus sin dans i din sektor for frihet. Det å snakke med en god venn, ha det gøy, være fri og le av dårlige vitser frister langt mer enn noe annet akkurat nå. Litt dumt at du helst bør være superkonsentrert og dedikert til å få unna det du har på pulten foran deg. Ikke la deg distrahere. Får du gjort det du skal først kan du gjøre alt det andre etterpå. Det vil smake bedre.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Venus er ute av sin retrograde ferd i din sektor for psykologi og styrke og det kan kjennes ut som om vinden har snudd og du er klar til nye opplevelser. Er du singel og har vært det en stund kan du nå endelig føle at du begynner å bli skikkelig sulten etter å være i et forhold igjen. Noe har kommet på plass på innsiden og enten du snuser ut nye muligheter i forbindelse med jobb eller du trår ut av en psykisk komfortsone og gjør noe du ikke har gjort før, så er du ferdig med å vente. Må du slippe tak i noe du er veldig knyttet til forvent at det kommer følelser. De hjelper deg videre.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er ikke lett å si om det er veis ende eller om det er en ny begynnelse, men en ting er sikkert og det er at du står ved en korsvei. Planeten Uranus er i din sektor for hjem og tilhørighet og i dag vekkes den opp av Månen. Dermed bringes en underliggende prosess opp i overflaten og blir aktuell igjen. Det kan handle om hvor du ønsker å bo, hvor du føler dine røtter er eller hva du skal gjøre de neste ti årene av ditt liv. Det du er mett av kan du kjenne deg ekstra mettet på i dag, noe som frisker opp hukommelsen din og minner deg om hva du ikke trenger mer av.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er mer kjærlighet i vente. Noe vekker opp hjertet ditt i dag og det kan enten være en person du allerede er i et forhold til eller du opplever et magisk øyeblikk mellom deg og en annen som får hjertet til å bruse. Nærhet er viktig for deg, men du er hele tiden noe nytt å lære når det gjelder kommunikasjon, og det kan bli veldig tydelig for deg nå. Du kan ikke forvente at de du forholder deg til er telepatiske og plukker opp det du tenker og føler. Våg det å være helt åpen og transparent, direkte og tydelig, og du vil merke dere kommer nærmere ekte intimitet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer