Horoskop:

Dagens horoskop: tirsdag 8. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for tirsdag 8. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Mens både Månen, Jupiter og Uranus henger ut i din sektor for økonomi, talent og ressurser, får du hjelp fra kosmos til å styrke din evne til å organisere livet. Selv om du skulle stå ovenfor store utfordringer bringer Jupiter med seg en bunnsolid tro på at det kommer til å ordne seg. Det er ikke utenkelig at andres generøsitet gjør at du får muligheter du tidligere ikke hadde. Trenger du å ta fatt i haugen med praktiske detaljer som må ryddes, sorteres og ordnes, er dette dagen å gjøre det. Ikke vent på at andre skal bestemme seg. Det er opp til deg å ta ledelse i eget liv.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Når du står stødig i deg selv er du på topp. Det kan være vanskelig for andre å påvirke deg til å tenke og tro som de, men for deg er det helt nødvendig å ikke bli revet med av andres drama for selv å ha det bra. Om du får høre du er sta så får det heller bare være sånn. Det er en sunn og naturlig holdning å ha såfremt du vet hvordan du skal lytte når det faktisk trengs. Men akkurat i dag får du mer igjen av å være helt bevisst hvem du gir og ikke gir oppmerksomhet til. Er det ikke verdt det vil du heller ikke føle deg inspirert til å gi.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

At du kan ha verdens største grublehue på toppen av skuldrene dine er nok noe du også klarer å se. Det er ikke alltid like gøy eller enkelt å være såpass mental som det du er, men det gir opphav til en fantastisk evne til å lese rommet, samt en solid dose galgenhumor så du klarer å håndtere det som er absurd og merkelig. Men når du er sliten og trøtt kan du ha en skarp tunge og det er ikke utenkelig at du må forsøke å få kontroll på snakketøyet akkurat i dag. Roer du ned tempoet er det lettere å unngå å overreagere.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dine egne forsvarsmekanismer kan noen ganger være vanskelige å forstå rasjonelt fordi det går så fort i svingene om du føler deg truet, invadert eller opplever at du ikke er trygg. Det er subtile småting det er snakk om, men resultatet er at du trekker deg tilbake på et eller annet vis, og da kan du ende opp med å miste litt av din naturlige kraft og energi. Dagens kosmiske bølge kan vise deg ganske tydelig hvor du trenger å utvikle enda mer stødighet og stå opp for deg selv. Trygghet kommer fra innsiden og når du innser det vil ikke andres synspunkt komme under huden på deg.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det skal mye til før du blir skikkelig hengeleppe for tiden. Til det har du for mye kosmisk mojo i ryggen. Og dagens kosmiske bølge er nesten som en fest i seg selv. Med selvtilliten på topp er det lett å føle at du har verden i din hule hånd. Månen seiler gjennom din sektor for ambisjoner og når du føler at den utfordringen du får er også en du takler vil du gå i gang med å briljere uten å tenke så mye over det. Har du lenge hatt lyst til å realisere et prosjekt eller en visjon har du nå muligheten. Ikke kast bort verdifulle øyeblikk. Når du har energien, gjør noe med den.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens kosmiske juice fyller deg med et mot og en vilje til å ta fatt som kan bidra til at dette blir en effektiv dag. Og det igjen gir deg selvtillit. Du måler ofte suksess i hvor mye du kan få gjort og når du opplever at du feiler så er det fordi du ikke klarer å sjekke alle de ulike detaljene av listen. Suksess er ikke å være opptatt hele tiden, men snarere at du klarer å filtrere ut det som er unødig og som skaper stress og dermed klarer å hengi deg fullt og helt til det du bør gjøre. Og det klarer du med glans i dag. Profiter på den gode flyten.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Om du elsker å lage lister over ting du skal gjøre så seiler du i medvind akkurat nå. Og om du ikke liker det, kan det være at det å gjøre nettopp dette kan bidra til at du får en følelse av oversikt og indre fred. Gi det er forsøk, for dette er dagen for å få organisert alt kaos og rot. Månen seiler forbi både Jupiter og Uranus i din sektor for psykologi og styrke, og har du kaos og stress på innsiden kan det hjelpe enormt å rydde kjøkkenet skikkelig, organisert skapplassen eller få oversikt over økonomien. Et rent og vakkert rom avler harmoni.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen fyker forbi både Jupiter og Uranus i dag og det kan virkelig sette fart på sakene! Ikke hold tilbake og skap stress, men gå utfordringene i møte med vilje og viten om at du har det som trengs. En venn i nød kan trenge din oppmerksomhet og det er ingen tid til å nøle. Du vil merke om det er noe som virkelig haster og da er du til stede med hele deg. Det kan være krevende å gå i høyt tempo hele dagen, men om du legger bort indre motstand og finner en rytme hvor du tar en ting av gangen vil dagen finne en god flyt.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du har mange gode ideer, men akkurat nå kan det virke som om de frøene du sår ikke spirer noe nevneverdig. Du kan se på det som en periode hvor du undersøker muligheter fremfor å ta definitive skritt i en bestemt retning. Venus er i sin retrograde fase i din sektor for frihet og ekspansjon, og det kan gjøre at din egen søken etter mening og sannhet er vendt innover. Mens du reflektere over utallige alternativ eller forsøker å finne gode løsninger er tiden din beste venn. Ikke gjør noe i desperasjon akkurat nå. Finn roen og tilliten til at det som skal skje, vil skje.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Mens Venus er dypt inne i sin retrograde fase i din sektor for psykologisk innsikt, revurderer du visse reaktive mønstre som mest sannsynlig dreier seg om din søken etter trygghet, men som fremstår som et behov for å kontrollere det som skjer i livet ditt. Det kan gå et lys opp for deg når det gjelder din samhandling med andre og hva du i bunn og grunn faktisk trenger og verdsetter. Dette er en styrkende fase, men det kan være krevende å se at det du trenger ikke nødvendigvis er på plass. Anerkjenn dine dypeste behov. Det skjer mye fint når du først får det til.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Som Vannmann kan du noen ganger leve etter en ide om hva du kan få til fremfor å være realistisk i forhold til de begrensninger du må ta hensyn til. Som behovet for søvn eller pauser. Om du føler deg veldig sterk og kapabel, er det enda viktigere å kjenne godt etter, for det du oppdager nå er at du også har en grense. Og den er det godt mulig du har nådd i dag. Det kan dermed bli vanskelig å finne inspirasjon og istedenfor å få gjort det du skulle, så ender du opp med å stirre tomt ut i luften, noe som ikke er så veldig effektivt. Ta deg en pause. Pust.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Moderasjon skaper balanse. Månen seiler gjennom din sektor for kommunikasjon og tiden som lekker ut i forhold til omgivelsene dine, folkene du har i livet ditt og dine egne behov på toppen av det hele, må modereres. Det betyr at du må kutte ned på unødige aktiviteter skal du få gjort det du må i dag, som det å surfe på nettet eller prate alt for lenge med vennene dine. Alt det der er koselig og fint, men spør deg selv om det ikke er enda en lur måte å unngå å ta fatt i det du gruer deg til. Ikke skyv utfordringene foran deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer