Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 10. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 10. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen fyker gjennom din sektor for kommunikasjon og nærmiljø og det kan gå radig for seg. Det høye tempoet er noe du på et vis både elsker og søker, og det verste du vet er når ting står stille. Det er da du blir rastløs og føler du ikke får brukt deg. Dagens kosmos kan vise deg at du er best når det gjelder og jobber du opp mot å nå i mål med et viktig prosjekt kan det være klokken tikker fortere enn normalt mens du forsøker å bli ferdig med de mange detaljene som skal på plass. Gå med raske, men lette skritt, og husk å ta noen pauser innimellom.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Din planet, Venus, står nå i en litt unik posisjon og en indre prosess tar et kvantesprang i riktig retning. Det er en dyp, indre frigjøring som er underveis og da blir du også nødt til å se på hva det er du er redd for og om det faktisk er knyttet til din oppfatning av å være verdifull nok for andre. Er du i et forhold kan det fort bli arenaen for at dette vekkes opp i deg, så vær klok og observer fremfor å gå for høyt opp i det som kan oppfattes som en form for indre drama. Det er mye spill for galleriet når fantasien får fritt spillerom. Ta alt med en klype salt akkurat nå.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det kan være du mangler motivasjon, direksjon eller føler du ikke har kontroll over ditt eget liv akkurat i dag. Månen seiler gjennom ditt tegn og energien kan gå i alle retninger samtidig noe som skaper stress mentalt og fysisk. Det mest fornuftige å gjøre om det er sånn du opplever dagen er å puste dypt. Med magen. Riste av deg alt som har fått invadere psyken din og puste det ut. Få kroppen i bevegelse. Den raskeste veien til mental klarhet er å jobbe med den. Dans, syng eller løp. Så vil du se viljen og klarheten komme tilbake igjen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Planeten Venus dreier seg om mer enn kjærlighet, den handler også hvordan man skaper harmoni og balanse. Resultatet av balanse er kjærlighet. I dag står den i en meget spesiell posisjon på den astrologiske himmelhvelvingen og en kode du ikke enda har klart å knekke kan du nå forstå på et enda dypere plan. Uranus, planeten for frigjøring, har blandet seg inn i Venus sin bane og det betyr at du er klar for en real oppgradering. Og da må du vende oppmerksomheten din mot den delen av livet ditt som trenger å komme mer i balanse.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Uten mat og drikke duger helten ikke. Selv om du både er atletisk og energisk så er Løven et ild-tegn, og ild er et flyktig element som ikke nødvendigvis alltid har beina på jorden. Du har derfor utrolig godt av å lære deg å virkelig lytte til kroppen og dens behov. Det er ikke lett å vite hvor grensene går, men det lærer du fort om du nærmer deg utbrenthet. Ikke la det gå så langt. Lytt til hva kroppen nå forteller deg og ta det til etterretning selv om det ikke passe så bra i forhold til dine ambisjoner å hvile akkurat nå. Pust med magen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Prokastinering er et kjent fenomen for Jomfruens tegn. Du kan være verdensmester i å utsette småting og samtidig er du en kløpper i å minne deg selv på at det må gjøres. Dette fører naturlig nok til at du bruker mer krefter enn du trenger. Det hadde vært utrolig mye enklere å bare hoppe i det, men det kan være mange årsaker til at du ikke klarer det. Usikkerhet i forhold til hva som er verdt å bruke tid på, distraksjoner eller manglende klarhet rundt målsetninger kan vanne ut viljen din. Ikke nøl så mye. Du vil føle deg så mye bedre om du tar fatt. Hopp i det!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Venus, din planet, er for øyeblikket på en meget spesiell reise i din sektor for vennskap og tilhørighet, og mens den går retrograd vendes også blikket mot fortiden og alle de ulike minnene du bærer på. Det kan være mennesker du savner og som du ikke har sett på lenge, en eks-kjæreste du tenker på eller en tid du husker godt og skulle ønske du kunne oppleve en gang til. «Evig eies kun det tapte» sies det og det stemmer godt overens med hva du fylles opp med i dag. Å huske den du en gang var kan minne deg om en side i deg selv du bør hente frem igjen.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det skjer noe utrolig når du legger bort forventningene og tillater deg selv å være helt åpen for det som kommer. Om gårsdagen var preget av avstand og fokuset var på deg selv, vil dagens kosmos være en åpenbaring av nærhet og dype samtaler sammen med en du elsker høyt. Er du singel, hold et åpent blikk. Det du søker kan være nærmere enn du tror, faktisk kan det være rett foran øynene på deg. Når du er i balanse og klar over hva du trenger er det mye enklere å tiltrekke seg en som ser deg.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du kommer raskere frem om du følger en etablert rute og akkurat nå har du kanskje verken tid eller lyst til å eksperimentere deg frem til gode løsninger. Det er en grunn til at det som er veletablert ofte er det og det er fordi det fungerer. Det konvensjonelle og tradisjonelle er ikke alltid det som er kjedelig, og akkurat nå trekkes du mot trygghet og forutsigbarhet og søker pragmatiske og realistiske løsninger. Godt hjulpet av både Merkur og Mars i din sektor for ansvar, tar du nå den jobben du skal ta. Hold deg til det du kjenner fra før.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er sjeldent livet gir en garanti og det kan gjøre det vanskelig å investere tid og krefter i en drøm eller et forhold. Du vet rett og slett ikke hvordan alt vil utfolde seg og du får bare en dag av gangen, men det du kan være trygg på er at når du møter opp i livet autentisk og søkende etter sannhet, vil du før eller siden befinne deg på et spor som fører frem. Og det er godt mulig du er der nå, men den kosmiske vinden kan blåse noe tvil i din retning og få deg til å lure på om dine langsiktige mål er noe du burde gå for. Ikke la deg forstyrre av en sånn liten blest.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er forskjell på frihet og på det å føle seg frigjort. Sistnevnte kan eksistere selv om du står til knes i plikter og ansvar, mens førstnevnte ofte assosieres med å ha minst mulig ansvar og kan gjøre mest mulig som man ønsker selv. Venus står i dag i et aspekt til Uranus, planeten for revolusjon og forandring, og noe dypt inne i deg er for alvor i ferd med å slippes fri. Det kan gi styrke selvtilliten på nivåer du ikke ante eksisterte og det er også da at du tar dine egne visjoner på alvor. Det er opp til deg nå og det er ikke utenkelig at du merker det. Lytt godt til intuisjonen.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Månen tråler gjennom din sektor for tilhørighet og egne behov, og du kan bli veldig klar over hva du faktisk trenger. Det er en litt hektisk atmosfære i kosmos og energien kan droppe fort om du ender opp med å bli stresset av alle de tingene du må gjøre og alt du skal rekke over. Du trenger å legge bort alt du bekymrer deg for og krype inn i en varm og deilig hule så du kan hvile, men tankene går i rakettfart og selv om du både puster dypt og ligger helt stille er det ikke sikkert du finner roen. Spør deg selv om det du står i er noe du kan fikse med akkurat nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer