Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 13. juli

Livet til væren krever en viss tålmodighet i dag.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 13. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Livet krever en stadig innsats og en viss tålmodighet for å fungere akkurat nå. Månen trigger Mars i dag og vekker opp et hastverk eller rastløshet som kan gjøre deg utålmodig med de resultat du trenger, men som uteblir. Har du for mange baller i luften samtidig er dette også med på å vanne ut resultatene. Du trenger å fokusere og da må du gjøre livet enklere for deg selv. Sett deg ned og finn ut av hva det er du må kutte ut eller hvor du må være enda mer tålmodig. Det tar tid å bygge muskler, både bokstavelig og metaforisk. Gi deg selv tid.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Merkur sveiper gjennom din sektor for familie og tilhørighet og kan fort sette fyr på diskusjonene rundt middagsbordet. Det er midt i familietid og ferie og Mars barker i hop sammen med Månen og skape stress og spenning takket være press og mange ting som skjer på en gang. Dette er en kortvarig storm i en ellers mild sommer, så ikke ta det så tungt om du blir molefunken for at familien ikke jobber sammen. Noen ganger er det bare sånn og det eneste du skal tenke på er å ikke ta rollen som fredsmekler for enhver pris. Alle stormer går over.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er gjennom å bli bevisst seg selv og egne motiver at man kommer nærmere det som er ens egen sannhet og får forståelse om hva som skal til for å vokse ytterligere. Dagens kosmiske juice er oppkvikkende rent mentalt og kan få deg til å innse noe som har vært komplisert og vanskelig. Når ting blir klinkende klare blir de også utrolig mye enklere å forholde seg til og akkurat nå er det ingenting som unnslipper ditt våkne blikk. Når du vet at det du forstår og ser ikke er fantasi og noe du innbiller deg, gir det deg trygghet.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og retrett og det du trenger nå er å hvile. Masse. Ikke ta på deg noe ekstra, meld deg ut av diverse aktiviteter og ta en dag hvor du kan gjøre det du trenger. Lese en bok. Se en film. Er du på ferie og har familie du må ta vare på, sørg for at dere gjør noe som ikke krever all verdens innsats, og dette er særlig viktig om du har allerede alt for mye på dine skuldre og ikke har fått pusterom på en stund. Stell pent med kroppen din og deleger bort noe av ditt ansvar. I dag fortjener du å bli servert.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er utrolig digg å kunne bare leve i øyeblikket og ikke tenke så mye over konsekvenser og alskens kjedelige praktiske aspekter, men det går an å bli naiv og miste helt hodet. Dagens kosmiske bølge kan lokke med diverse fristelser som er helt i din gate, men det er en viss fare for at du kan komme til å angre deg om du trår ut i vannet uten å først kjenne etter på temperaturen. Merkur er nå i Løven og det kan gjøre deg rastløs og søkende. Men forsøk å hold deg til den originale planen og hold fokus.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Livet består av mange store og små overganger, avskjeder og forandringer, og nå kan det virke som om du står ovenfor en utfordring som krever en liten indre opprydning. Føler du på behovet for å kunne jobbe fokusert mot å endre dine egne vaner og mønstre fordi du ser at du hele tiden saboterer deg selv på subtile måter, så er dette dagen til å melde deg på et kurs i selvutvikling, coaching eller få hjelp av en som kan sakene sine. Alle trenger en mentor og de som setter utvikling i høysete bør ikke undervurdere det behovet.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen danner et skarpt aspekt til Mars, planeten for vilje, og dette kan vekke opp både et hastverk, en rastløshet og noe stress. Selv et lite valg kan kjennes krevende ut fordi alt virker for hastig og anspent. Sliter du generelt med å ta valg er det kanskje fordi du ikke liker å forplikte deg til noe eller du er redd at om du gjør det, så vil det ikke være mulig å komme ut av det igjen når du først har sagt ja. Ord binder og løfter skal holdes, men spør deg selv om du ikke holder fast ved urimelige idealer og ideer om hvordan ting burde være. Du er så fri som du setter deg selv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det finnes diverse sosiale normer og regler som ligger der, uskrevne og høylytte, og som fort kan skape en merkelig avstand mellom folk. De som våger ekte intimitet må legge bort visse tabuer og bryte ut av vaner som lever i beste velgående, sosialt, kulturelt og personlig. Dagens kosmos ber deg om å tenke selv og ikke gi til andre den kraften du skal ha selv. Det er egentlig ingen som kan fortelle deg hva som er riktig og galt, men du må være den som gir deg selv friheten til å finne ut av det selv. Gjør det du må og ikke det du tror er riktig.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Noen ganger kan det kjennes ut som om du har verden i din hule hånd. Og at det bare er å knipse med fingrene, ønske deg noe høyt og så før du vet ordet av det så er det rett foran nesen på deg. Som Skytt vandrer du på leting etter sannhet og mening, og det er godt mulig du også har oppdaget at dine holdninger er med på å påvirke viljestyrken din, som igjen er med på å skape faktiske resultat. Dagens kosmiske juice styrker deg på alle mulige måter, og du merker det er lettere å mobilisere vilje. Sett handling bak ordene og få det til å skje!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Denne sommeren er en smule melodramatisk takket være Pluto sin dominante posisjon i Steinbukken og Venus sin nokså spesielle ferd gjennom Løven. De to vil prege sommeren på en måte som kan ta deg fra det høyeste høye ned i en dal av det mest sårbare du kan føle. Begge deler er på mange måter akkurat sånn det skal være, for er det en ting livet er, så er det mangfoldig. På godt og vondt. Dagens kosmiske bølge er av den søte sorten. Deilige, varme følelser som smyger seg fra underlivet til hjertet. Vær åpen for å føle alt.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Når forandring banker på døren og noe som bare har vært virkelig i teori plutselig blir helt reelt og noe du faktisk må forholde deg til, kan du få en liten anelse med forpliktelsesangst. Er du singel, men har møtt en som har vekket opp både kropp og sjel, kan det nå være du får en bølge av små nevroser som fyker gjennom systemet. Det kan også dreie seg om jobb og om en syklus som nærmer seg slutten og det kan være vanskelig å mobilisere krefter til å ta selve reisen. Har du sagt A, må du enten si B eller ikke gjøre det i det hele tatt.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du tåler endel andre folk ser ut til å skvette høyt av. Du lar deg ikke forstyrre av de som har det vondt eller som går gjennom lidelse. Det er nettopp derfor folk har en tendens til å åpne seg opp til deg fordi du dømmer ikke. Og det gjør at du ikke skvetter heller. Dagens kosmiske bølge gir deg den perfekte blandingen av indre ro og trygghet og balanse mellom hodet og følelsene, noe som gjør at du fint kan guide en som står i noe vanskelig eller kan holde rom for andre. Den som er klok vet at livet ikke er uten lidelse og smerte.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer