Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 14. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 14. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Frihet er å kunne velge det som er godt for deg. Det er ikke alltid enkelt å ta gode og sunne valg, men akkurat nå bør du gå for det som fungerer og ikke det som ideelt sett er mulig å få til. Dagens kosmiske bølge er preget av at Månen er i sin siste fase før nymåne og du trenger å sortere ut hva som er sunt og hva som er usunt for deg å bruke krefter på. Hver dag gir en mulighet til å skape det livet du trenger og nå må du gå i detaljene. Det er med enkle korreksjoner at du får de største resultatene og du vil bli overrasket over hvor lett det egentlig er.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Tyren søker først og fremst harmoni og fred og noen ganger kan det gå utover evnen din til å ta nødvendige konfrontasjoner. Du venter heller til bølgen har lagt seg og alt er glemt, men faren for at det oppstår en veldig høylytt avstand mellom deg og den det gjelder er dermed et faktum. Den elefanten i rommet flytter ikke på seg selv om den ikke snakkes om. Det sies at den eneste veien til ekte fred er gjennom konfrontasjon og det kan jo være noe å tenke på mens du lurer på hvordan du kan løse et problem som har oppstått.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er ikke noe gøy når ting ikke blir som du hadde håpet. Høye forventninger er ofte litt skummelt for det som går opp kommer noen ganger deisende ned, og mens din sektor for egne behov er i full fyr og flamme kan det være det du ønsker deg også var noe du virkelig trengte. Rolling Stones var tidlig ute med å forstå at man kan ikke alltid få det man vil ha, men det er en fattig trøst når det slipper mellom fingrene på deg. Ikke gråt over spilt melk. Børst av deg støvet og kom deg opp igjen. Stol på at det som skal skje, vil skje. Du kan ha blitt spart for noe.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det skjer en masse greier i din sektor for kommunikasjon og det kan være du kjenner på fristelsen av å unngå en vanskelig samtale. Du er såpass følsom og levende på innsiden at du klarer ikke å lyve. Øynene, kroppsspråket og hele ditt vesen avslører med en gang hva du egentlig føler, så det er ikke enkelt å stå i det. Om hodet ditt bruker hele formiddagen til å tenke ut hva du skal si, hvordan du skal si noe og generelt krangler litt, er det et hint til at du må øve opp en større toleranse for ubehag. Det som skjer, er det som skjer. Du vet ikke på forhånd hvordan noe går.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er litt av noen måneder du legger bak deg og nå kan det kjennes ut som om noe er endelig. Selv om det er vemodig og trist å slippe tak i det som har betydd mye for deg eller som du trodde på, så har du oppdaget at det faktisk er noe bedre som venter og at det kjennes godt ut å ta fatt på en ny ferd. En hvor du må ta mer ansvar for den du er, og det du har lyst til å bygge i livet ditt. Står du på terskelen til å søke ny jobb, legg grunnmuren nå. Undersøk dine muligheter og ikke la sentimentaliteten holde deg tilbake. Grip dagen!

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens Månen, Solen og Merkur er i ditt tegn er det ikke tvil om at fokuset er på deg. Din helse, din velferd, overskudd og vilje er i full bevegelse, og selv om du føler selv at du baler med å få en god balanse på plass, så er du på god vei til å knekke noen koder akkurat nå. Det er ikke lett å bryte med gamle mønster, men nå får du kosmisk støtte til å få det til. Det er en læreprosess som handler om å kjenne etter og være helt ærlig med seg selv. Alle bitene må på plass og hva enn det har blitt for mye av må balanseres med en motsatt handling.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Både Månen, Solen og Merkur romsterer rundt i din sektor for spiritualitet og retrett og det kan føre deg inn i dypet av dine egne tanker. Når du forsvinner bort i hodet, er det ekstremt vanskelig å vite hva du trenger. Og når det skjer blir det enda vanskeligere å velge. Når viljen ikke fungerer, stopper maskineriet opp eller går på halv maskin, så dette er kanskje ikke verdens mest effektive dag. Det er nesten som å oppleve en form for kreativ blokkering, men løsningen er nokså enkel. Bryt opp stagnasjonen med å gjøre noe annet enn det du gjør og skap bevegelse.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

En liten fjær kan fort bli til en ti høns om du ikke holder deg til sakens kjerne. Det kan være du blir trigget av at en person ikke klarer å se din side av saken og før du vet ordet av det har småting som har ligget og ulmet under overflaten blitt til dagens mangfoldige meny av ting som ikke ble snakket om. Kanskje det er greit at alt luftes samtidig, men det er ikke sikkert dere kommer frem til noe. Hold deg til sak og ikke minst, til sakens kjerne. Ikke ta det personlig om en du trodde kjente deg godt ikke klarer å forstå deg akkurat for øyeblikket.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Atter en dag hvor tålmodighet troner høyt på listen over egenskaper som er smart å pakke med seg i sekken før du fyker ut av døren for å erobre verden. Du får mer igjen for å jobbe metodisk og jevnt enn å forsøke å bli ferdig så fort som mulig, og det selv om klokken tikker og tiden fyker av gårde. Gjør heller en god jobb skikkelig enn å få gjort mest mulig og ende opp med å måtte gå tilbake og rydde opp slurv etterpå. Er det trøbbel i kommunikasjonsavdelingen, og da særlig innen romantikken, er det stor fare for at det er misforståelser i luften. Rydd de ut.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er noe som kan finte deg ut i dag og det er ikke utenkelig det er en person som klarer å finne ditt svake punkt eller det kommer en dårlig vits på din bekostning som egentlig bare er forkledd nedlatenhet eller kritikk. Det er ikke nødvendigvis god etikette og allikevel så er det fare for at du tar agnet. Om det er en person du bryr deg mye om og du blir veldig opptatt av at vedkommende ser deg som kapabel og perfekt, kan du fort by på mer enn du trenger. Kjenn din verdi og hold litt tilbake. Du er langt mer attraktiv når du hvem du er og hva du er verdt.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det putrer og koker i din sektor for intimitet og det er ikke utenkelig at du har godt av å holde tungen rett i munnen ettersom det er fare for at du blir revet med av alskens begjær og lengsler og glemmer ut å sjekke sidespeilet. Venus er dessuten i din sektor for forhold og det kan være en der ute som vekker opp store og sterke følelser i deg. Det i seg selv er ikke så ille, men dette kan være en du har vært med før og det som en gang var en utfordring vil mest sannsynlig også være det fremdeles. Ikke vær blind på det ene øye. Se deg godt for før du bestemmer deg for noe.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dagens kosmos ber deg om å vente og ikke ta de helt store avgjørelsene. Det er noe med å finne den riktige tiden og det er ikke nå. Mens Merkur er i din sektor for forhold kan tankene dine virre i alle retninger samtidig og forvirringen kan være komplett, særlig når det gjelder en situasjon mellom deg og en du er veldig knyttet til. Det sies at det skal ikke være enkelt, men det trenger ikke være så vanskelig heller, men da må du bestemme deg for å ikke gjøre det hele enda mer komplisert og det får du til om du dropper det å forsøke å finne ut av noe akkurat nå.

Få rabatt på KK: Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. I tillegg får du de siste trendene innen mote, interiør og skjønnhet. Magasinet kan kjøpet i vår nettbutikk her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer