Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 17. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 17. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det skjer mye i din sektor for kreativitet og det er som om du leter etter noen praktiske løsninger i forhold til hva du står i akkurat for øyeblikket. Det er ikke enkelt å vite hvor du skal begynne å grave, men dagens kosmos ber deg om å smøre deg med tålmodighet og ikke hive deg på første og beste mulighet. Ta tiden til hjelp. Venus er fremdeles i sin retrograde fase og viser deg at hastverk er lastverk. Du trenger tid til å revurdere hva det er du faktisk søker, og det tar den tiden det tar. Det som dukker opp i dag kan være fristende, men ikke det du trenger.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Mars og Merkur jobber nå sammen i din sektor for kreativitet og romantikk og disse to kan sammen være nokså oppfarende og kranglevorne, noe du er smertelig klar over om du står i en litt krevende situasjon med din kjære eller i forhold til en god venn. Du vil med andre ord gjøre det du kan for å unngå en vanskelig samtale, men sier du ikke i fra er det du som må bære frustrasjonen helt alene og det må du spørre deg selv om du faktisk vil. Det koster utrolig mye energi å legge bort det du ikke har fått uttrykt. Ta mikrofonen og lag litt lyd. Det er mer effektivt.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Livet er en skole og du lærer stadig noe nytt. Det er ikke enkelt å komme gjennom livet uten å oppleve at man gjør en feil eller to, men selv om du har bommet på målet noen ganger har du også lært de aller viktigste tingene om deg selv akkurat der. Og det kan du nå høste frukter fra. Når du ser hva de erfaringene har gitt deg kan du også, på underlig vis, være glad for at du opplevde det. Det er ikke lett, men de som kommer dit finner også tilbake til gleden. Når alt er tilgitt er du fri igjen til å nyte livet.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens kosmos er en liten vekker og det kan ta deg rett ut av noe du har holdt som sannhet en stund. Når du ser hvordan visse mennesker i livet ditt faktisk oppfører seg kan det noen ganger være litt vanskelig å godta at sånn er det, men det sier at skadete mennesker har en tendens til å skade andre. Det er sånn ting går i arv og du er klar til å bryte fri fra noe som har både preget din egen familie og også deg. Månen seiler gjennom din sektor for kommunikasjon og en viktig samtale kan bli avgjørende for hvordan du skal håndtere denne utfordringen. Det er lov å si nei.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det kan være du må justere forventningene dine en liten smule, men som Løve er det ikke så enkelt og dessuten kan det være du ikke er villig til det. Løven er jo selve Livet så det å måtte godta at noen ganger serveres det ikke champagne og østers, men havrelefse og suppe er ikke så enkelt. Det burde jo være champagne og østers skal vite. Men nå må du mest sannsynlig frem med sparekniven og konservere energi fremfor å bruke den opp på en gang. Det foregår også et stort skifte i Løvens tegn for tiden, så noe av det du syns var verdifullt før gir ikke mening lenger.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Månen går gjennom ditt tegn og i motsatt fortegn til planeten for seriøsitet og ansvar, Saturn, noe som legger en viss seriøsitet over dagen. Saturns innflytelse kan være tung og alvorspreget, så dagens kosmos kan by på en slags disiplinær utfordring hvor du må begrense dine egne lyster til fordel for det du bare må gjøre. Og det er ikke sikkert det kjennes så lystbetont ut, for mens Solen og Venus er i din sektor for retrett og spiritualitet kan du drømme om å kunne slenge beina på bordet og bli servert. Gjør det du må og så nyt livet etterpå. Du skaper din egen belønning.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen roter seg bort i din sektor for spiritualitet og retrett og selv om det bare er torsdag har du lyst til å ta helg og bare krype inn i din egen hule uten å tenke på alt du må tenke på. Om du føler din egen kreativitet er helt blokkert, og du har en jobb som krever at du er påkoblet og klar til dyst når som helst, kan det være du trenger å finne en ny innfallsvinkel og akseptere at du jobber ikke effektivt når du i utgangspunktet er sliten og trenger hvile. Ta deg noen kunstpauser og vit at det tar ikke ned din verdi som menneske.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Livsgnisten er definitivt på plass. Det kan være gårsdagens nymåne som ga deg ny styrke og tro på at noe som betyr mye for deg kan faktisk gå. Med en slik kruttsterk juice med deg på laget er du ta selv en litt krevende situasjon med et smil og en god dose ramsalt humor. Entusiasme er også veldig smittsomt og en person som står deg nær kan nyte godt av dette. Står du midt i et kreativt prosjekt på jobb vil din evne til å ta initiativ og ledelse være med på å skape suksess ut av det som kunne fort blitt en liten katastrofe. Du er best når det gjelder.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du legger i to fingre imellom akkurat for øyeblikket. Din rett-frem holdning kan nok skremme noen, men det er nok heller både forfriskende og berikende. Hvem skal fortelle sannheten om det ikke er en Skytt som gjør det? Du tar gjerne både mikrofonen og scenen i dag og det er ikke helt uten grunn. Du er enten lei av de som stilltiende ser på urettferdighet eller du sier det ingen andre vil si fordi du ikke klarer å se en god venn ikke bli behandlet bra. Vær direkte, men husk å lese rommet. Det er en tid for alt og når du treffer det riktige tidspunktet vil også resultatet bli bra.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen suser gjennom din sektor for ekspansjon og vekst og er du opptatt fra før vil du bli enda mer opptatt nå. Det virkelig koker i denne sektoren for øyeblikket og det kan føre til at du fyker fra det ene til det andre uten å egentlig bli ferdig med noe. Haugen med arbeid og ting du har lyst til å gjøre tar rett og slett ikke slutt, men selv om du er sterk, så er du ikke uovervinnelig. Selv om det er gøy, vil du tjene enormt mye på å begrense deg en liten smule. Ikke gap over mer enn du klarer å bite og legg bort det du kan gjøre en annen dag.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Takket være Mars og Merkur sin hektiske aktivitet i din sektor for psykologi kan din egen frykt spille seg ut i det du gjør og føre til at du tar sorgene på forskudd eller ikke har tålmodighet til å vente før du antar at noe ikke går. Når du handler i desperasjon bruker resultatene å bli dårlige og da blir du enda mer frustrert. Det er også en sjanse for at du ikke lytter godt nok og en du har nær deg kan bli irritert over at du ikke hører etter. Eller motsatt. Når andres stress blir til ditt er det lett å handle overilt. Vil du flyte godt og trygt på dagens kosmiske bølge må du ha tillit til deg selv og til andre.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Mens Merkur og Mars står tett sammen i din sektor for valg og forhold kan det gå fort i topplokket. De to sammen har en tendens til å tenke, tenke og atter tenke på alskens små og store detaljer uten å ta en pust i bakken. Har du behov for å snakke med en person kan du dermed ende opp med å gå gjennom samtalen tusen ganger oppe i hodet ditt og ikke bli ferdig med det du har å si. Dropp denne sirkelgangen og skriv ned det du tenker på. Eller send en melding. Overtenker du noe har essensen en tendens til å forsvinne ut i kaos.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer