Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 20. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 20. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er en viss fare for at du er alt for streng med deg selv. Andres forventninger til hva du skal levere kan skape stress og når du må prestere på et eller annet nivå, så ligger det mange betingelser og kjører i bakgrunnen. Det vil altså si at du ikke vil føle deg elsket om du feiler eller ikke klarer å levere. Du må med andre ord, gi noe for å få noe. Ubetinget kjærlighet er fri. Den er der uansett. Og om du ikke føler det fra de rundt deg, forsøk og hent inn den kapasiteten i deg selv. Snakk pent om deg selv.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er mye å tenke på og enda mer å bekymre deg over. Som Tyr er det ikke alltid synlig for andre hva du bærer på, men nå får du en mulighet til å avlaste vekten på dine skuldre om du velger å dele helt åpent med en annen. Det kan også bidra til at du får nye perspektiv på et spor du har kjørt deg fast i. Det finnes utrolig mange gode metoder for å kunne unngå å falle i fellen av å ta ting på forskudd, og en av det absolutt mest konstruktive er å ta en dag av gangen og ha tillit til at det som skjer, vil skje uten at det går an å være hundre prosent forberedt. Lev her og nå.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dagens kosmos krever en god dose tålmodighet og tillit til at noen ganger er det bra å vente til vinden har snudd. Og det gjelder akkurat nå. Selv om du er fristet til å gjøre noe drastisk er det ikke sikkert du bør det. En forlokkende ide eller en overbevisende person kan forstyrre ditt indre senter og få deg til å handle uten å tenke deg om. Dagens kosmos er ikke ideelt for en ny investering eller et nytt prosjekt. Du vil mest sannsynlig ta på deg mer arbeid enn du i utgangspunktet forestilte deg. Det er alle detaljene som tar tid.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Solen i Krepsen danner i dag et vakkert aspekt til Neptun, planeten for romantikk, kjærlighet, lengsler og drømmer. Dette er en dag som åpner hjertet og fører deg rett inn i ømhet. Gamle minner kan strømme på takket være assosiasjoner til noe fra barndommen, eller de du ikke har sett på en stund dukker opp og bidrar til det samme følelsen. Alt dette nærer og gir kjærlighet. Noe fra fortiden som var glemt eller godt gjemt i underbevisstheten din kan i dag seile opp i overflaten og bidra til at du ser deg selv med nye øyne.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Månen seiler gjennom ditt tegn og fyrer på med ren styrke og vilje. Selv om andre utfordrer deg på forskjellig vis, så tar du ikke til takke med dårlige unnskyldninger og tåkeprat. Du er klar for å bringe hele deg på banen og ikke skjule noe. Den som er rede til å leve autentisk tenker ikke på utfallet, og som Ild-tegn har du ikke noe annet valg enn å være den du faktisk er, helt i bunnen av deg selv. En ting er å lese rommet og få med seg hvor andre er, noe annet er å sette seg selv helt til side. Når du finner den balansen mellom deg og andre, kan du være hele deg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du må bryte noen selvpålagte regler for å kunne ha det bra. Det kan være gamle tradisjoner knyttet til sommeren som du tenker er noe du må gjøre, men så har du ikke lyst. Kanskje du oppdager at du presser deg selv mer enn det du egentlig trodde du gjorde og når du sorterer tilbake til hvorfor det er sånn, vil du ende opp i ubrukelige, og ofte nokså usunne, idealer om hvordan et liv burde leves. Og de trenger du ikke mer. Og husk, det er egentlig ingenting som er tabu å snakke om når man tenker healing og sunnhet. Alt må være ute i det åpne.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen seiler inn i din sektor for spiritualitet og retrett og det kan gjøre dette til en veldig vakker dag om du finner flyten og holder livet enkelt. Det skjer mye på innsiden så du bør aller helst ha tid til å kunne kjenne etter. Noen ganger er den indre verden langt mer kompleks og interessant enn det som ellers skjer i livet, og dette gjelder særlig nå. Dette er en utmerket dag til å lære deg en meditasjonsteknikk eller til å gjøre noe kreativt. Spiller fantasien deg et puss, ikke reager. Undersøk heller med et objektivt blikk hva det er som rører seg på innsiden.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Solen og din planet, Pluto, har nå barket sammen og på sedvanlig vis har Pluto en tendens til å trekke frem noe som trenger healing på en eller annen måte. Din egen selvfølelse går kanskje litt opp og litt ned, betinget av det som ellers skje i livet ditt, og om det nå føles ut som om du mangler noe, ble veid og funnet for lett eller føler på en frykt for å bli avvist vet du hvor du skal rette fokus. Ikke mot utfallet, men mot dine egne kjerneverdier. Den som inngår kompromiss for å oppnå kjærlighet ender ofte opp med å ikke elske seg selv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Dette er ikke tiden til å leve over evne og det er nesten ingen som har lyst til å gå ned på levestandard, men det er ofte det beste å gjøre. Kutt ned der forbruket går over stokk og stein. Kanskje føler du at du allerede har gjort nok og egentlig fortjener en skikkelig pause, men så er det ikke pusterom å få. Presset er på og det kommer ikke fra deg, men fra andre rundt deg, fra jobb eller forpliktelser du har. Selv om du kjenner på en indre motstand er det lurest å legge den bort og ta jobben som venter. Det er godt med alt som er gjort.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er en nøktern stemning i luften, som om noe er i ferd med å våkne fra et slags koma eller en form for stagnasjon blir brutt opp takket være en dyp erkjennelse rundt hva du trenger og hva du egentlig føler. Den form for oppvåkning kan være nokså intens, særlig fordi den utfordrer det veletablerte. Men når livet går i samme spor trengs den form for innsikt. Kjærlighetsplaneten Venus er i ferd med å gå inn i en veldig spennende periode i din sektor for psykologi og innsikt og nye lag av hvem du er i ferd med å komme til overflaten.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen seiler gjennom din sektor for psykologi og ditt indre liv kan begynne å røre på seg såpass at det er vanskelig å høre hva andre sier. Når hodet er fullt er det ikke så lett å dele med de du har rundt deg, og det kan i verste fall føre til irritasjon og stress fordi du ikke får tid til å tenke alle tankene dine i fred og ro. Selv om du får en god ide eller mener selv at du har kommet frem til noe viktig, er ikke akkurat dette dagen til å sette i gang med konkrete handlinger. Den mentale elven kan være full av motsigelser og forvirring, så vent til strømmen har lagt seg.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Den raskeste veien til mål er ofte den du vet fungerer. Dette er ikke dagen til å eksperimentere. Saturn ber deg om å holde deg til det kjente og trygge og ikke sjonglere med verken tiden eller pengene. Er du spirituelt anlagt kan en gammel tradisjon innen en filosofisk retning nå inspirere deg tilbake på en vei hvor du følger et etablert spor. Tradisjoner er ofte tradisjoner fordi de fungerer og skaper resultat. Så selv om du kanskje syns det er en smule kjedelig, hold deg på veien og ikke la deg friste av det som kan virke som en raskere og mer tilfredsstillende rute.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer