Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 24. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 24. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Der gikk kommunikasjonsplaneten Merkur inn i sin retrograde fase i din sektor for helse og rutiner. Rot og kaos er gode læremestre i den forstand at de avslører underliggende årsaker til hvorfor det blir stress og hva du kan gjøre i forhold til dette. Sier du ja til for mye eller skaper du mer arbeid når du først begynner å rydde opp i noe fordi du ikke klarer å holde fokuset og oppdager stadig nye ting du må ta fatt i? Din jobbsituasjon kan også være uoversiktlig og det kan skje noe plutselig som gjør at du må være fleksibel og lyttende. Du kan lære noe av alt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Din evne til å oppfatte en situasjon er preget av dine egne følelser for øyeblikket og akkurat i dag går Merkur inn i sin retrograde fase noe som kan øke faren for misforståelser, sørg derfor for at du fullfører dine egne setninger selv om det er lett å space ut og begynne å tenke på noe helt annet mens du snakker med andre. Mens Månen roter rundt i din sektor for psykologi foregår det mye på innsiden og når du pirker borti sårbare tema blør det lett over på omgivelsene dine. Vær klar over dine egne følelser og rydd de bort fra det som ellers skjer rundt deg.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Din planet, Merkur, er nå inne i sin retrograde fase, og noe som har surret på innsiden en stund er du klar til å ta fatt i. En samtale med en du har nær deg kan gjøre deg lettet og fri fra bekymring. Det er bedre å kutte rett gjennom enn å gå rundt grøten og selv du ikke har så lett for å ta ting direkte, så er det bedre å være litt urolig for hva som blir reaksjonen enn å gå og bære på det i ukesvis. Det sier seg selv. Men det virker ikke alltid så opplagt. Du liker ikke å skape for mange bølger og kan bli redd for hva som skjer i etterkant. Dropp den frykten og snakk fra levra

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens kosmiske bølge kan føre deg rett inn i en bølge av overflod og kjærlighet. Støtte fra de rundt deg betyr mye og det merker du særlig om du har levd lenge uten at du har følt deg synlig og har måtte klare deg uten en støttende hånd. Nå får du en å lene deg på, en som ser hvem du er og hva du har fått til. Det kan være en i familien som gir deg en anerkjennelse du ikke engang visste du trengte eller sjefen din ser hva du har bidratt med og gir det en skikkelig påskjønnelse. Her er det bare å lene seg tilbake og ta imot. La folk se hvem du egentlig er.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Denne dagen går din vei. Det kan være du har kranglet deg ut av et tåkete landskap og endelig ser lyset i andre enden av tunnelen og kan kjenne på en dyp takknemlighet for alt du har i livet og de du er glad i. Dagens kosmiske bølge er kreativ og målrettet og takket være Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for egne ressurser og talent, går du nå inn i en periode hvor du blir flinkere til å stenge ute støyen fra omverdenen og kan konsentrere deg i fred og ro om det som gir deg glede og næring.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det som er solid i livet ditt er også skikkelig solid. Og det er du glad for. At du har en base og den basen er et sted hvor du kan lene deg tilbake og finne næring. Din planet, Merkur, har nå gått inn i sin retrograde fase i ditt tegn, og det kan gjøre deg ettertenksom og vurdere hva det er som skal være med på veien videre. Det kan også være, og da særlig om du er singel og søkende, at du nå blir enda tydeligere og klar på hva det er du ønsker å skape sammen med en annen. Hva er det du ønsker skal bli din arv til neste generasjon?

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Du trives best når du kan jobbe i et godt team sammen med de som behandler hverandre bra og som vil hverandre det beste og det er det gode samarbeid handler om. Du er enormt følsom på om det er balanse og likevekt mellom deg og de du har i livet ditt og eksisterer det, så er det null problem for deg å legge bort ditt eget ego til fordel for en høyere hensikt. Dagens kosmos kan by på en morsom, kreativ og lærerik mulighet. Dreier det seg om jobb kan du få jobbe med folk som virkelig kan sakene sine og dere driver hverandre fremover. Gode sparrepartnere er gull verdt.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du er ikke av den overfladiske sorten og mens Venus er går mot slutten av sin retrograde fase i din sektor for ansvar og plikt er du i ferd med å legge bak deg noe som har hindret deg i å klare å fokusere på ditt liv på en god måte. Det kan være et oppheng du har dratt med deg og som stadig har klart å trigge deg følelsesmessig fordi du ikke har tilgitt det som en gang skjedde. Men nå er du mer enn ferdig med å føle på akkurat dette og det i seg selv er intet mindre enn fantastisk. Du er klar for det nye og fortiden skal ikke få legge en demper på den gleden!

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ikke lett å leve opp til alle de målsetninger og løfter du har gitt deg selv. Akkurat nå kan det være du er misfornøyd med deg selv fordi du ser at du ramler tilbake i et gammelt mønster selv om du vet at du ikke burde. Men sånn er livet. Det er to skritt frem og ett tilbake. Og du trenger ikke å være så streng med deg selv. Det fører sjeldent til noe bra. Ender du opp på et gammelt spor er det kanskje fordi det er mer å lære. Det som fremdeles har makt over deg har det for en grunn. Undersøk hvor det er du holder fast ved en gammel drøm.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Kjærlighetsplaneten Venus har sortert og ryddet opp for full maskin den siste tiden og det kan ha gjort underverk i forhold til ditt romantiske liv. Du vet at du er ikke en som nødvendigvis kommer til dekket bord og du er villig til å jobbe for å få resultat, noe som også speiler seg i dine forhold. Du tar ikke kjærligheten for gitt og har dere vært gjennom en litt krevende tid vil dagens kosmiske bølge ta dere rett inn i mer myke og sødmefylte farvann. Er du singel kan det være du begynner å utvikle varme følelser for en du kjenner fra før.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Vannmannen et såkalt fast tegn, og dette beskriver litt av Vannmannens grunnleggende energi. Den faste kvaliteten kjennetegner konsentrasjon, fokus og stahet, og det er nettopp disse kvalitetene du får bruk for nå. Det er lett å vike fra sin egen vei og miste evnen til å ta riktige valg fordi man ikke tar seg selv og sine drømmer på alvor, men nå finner du motivasjon og vilje til å stå ved noe du har tidligere besluttet. Selv om andre ikke er enige. Det er selvsagt en mulighet for at du kan ta feil, men i så fall er du villig til å risikere akkurat dette. Det er ditt valg, tatt i frihet.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det suser en del planeter gjennom din sektor for forhold og du er mer fruktbar, sensuell og kjærlighetssyk enn på lenge. Det kan være et utrolig godt tegn, særlig om du har en deilig partner du kan dele både seng og kaffekopp med. Er du singel kan det derimot være en smule frustrerende fordi du har så mye kjærlighet å dele. Men da er det ekstra viktig at du retter fokus på deg selv og gjør det du kan for at du kan nyte livet fra topp til tå. En deilig massasje, en tur i skogen, gode måltid, fine venner, alt du kan elske og nyte. Gå for det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer