Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 27. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 27. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens kosmos kan by på en søt overraskelse i form av en uventet forståelse i forhold til eksisterende bekymringer og indre konflikter. Når du finner et verktøy til å håndtere de mange ulike aspektene av det indre liv og ser at du klarer å stå rolig selv om det stormer rundt deg eller når livet er mer krevende, så har du i sannhet funnet trygghet. Det er ikke alltid det er verden rundt deg som må fikses, selv om det kan kjennes sånn ut. Det er når du merker at du har mer styr på dine egne reaksjoner at du kan begynne å stole på deg selv. Gjør noe med det du kan.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Direkte tale er ingen enkel greie om du holder fast på et begjær etter et ønsket utfall. Da tilpasser du ordene uten å legge merke til det selv og kan ende opp med å være frustrert etterpå fordi du ikke fikk frem det du ville og aldri egentlig kom til poenget. Det er sterke følelser i sving og da blir de enda vanskeligere å si ting slik de er. Men du vil få ekstra bonuspoeng nå om du tar bladet fra munnen, våger å si ting uten å pynte det hele med et søtt filter og våge reaksjonene som kommer i etterkant. Det er din seier og den betyr mye. Den betyr alt for deg.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Venus og Merkur kommer sammen i din sektor for kommunikasjon og kunnskap og byr på en solid dose nytelse og glede over å kunne lukke døren til verden og bare konsentrere deg om det du holder på med av arbeid og sysler. Fokus gir en følelse av renhet og klarhet, og det er også ekstremt deilig å se at du kommer i mål med det du holder på med uten å bli avbrutt av tusen forskjellige andre ting. Legg sjelen i det du holder på med. Trenger du å forberede deg til noe som ligger lenger nedi veien, ta det på alvor og sett av tid til å gjøre det. Det vil gi deg styrke.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagen kan begynne med noen plutselige hendelser som krever at du tar fatt i det med en gang. Dette som kan gå utover den hellige morgenstunden og den viktige tiden du har alene, og når du er fast bestemt på at det du vil ha, skal du også ha, så kan slike overraskende ting gå utover humøret. Men med en gang det skjer, mister du også viktig energi og din indre balanse. Buddhistene tror at alt som skjer kan brukes som en mulighet til å bygge indre stamina, toleranse og tålmodighet. Kanskje det er en litt mer positiv innfallsvinkel enn å gå rett i motstand?

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

En mørk sky kan true det gode sommerværet og legge en demper på din naturlige, spontane glede. Dagens kosmos er ikke av den enkleste sorten mest sannsynlig fordi du blir nødt til å håndtere en krevende situasjon hvor følelsene går varme og logikken har forduftet. Det kan være nyttig å huske på at mennesker er ofte styrt av automatiske instinkter. Emosjonell intelligens vokser ut av den forståelsen og den gir deg innsikt så du vet når du skal engasjere og når du egentlig ikke kan gjøre så mye. Det vil gi deg en evne til å stå solid også når stormen omgir deg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det løser ingenting å stikke hodet i sanden. Det kan virke sånn, men det er mest sannsynlig bare et ideale som forsøker å overtale deg til å tro at når du ikke sier noe, så er du ikke krevende og masete, og da er du liksom et mer perfekt menneske. Noe som kan vise seg å bli ris til egen bak, fordi jo mer du feier under teppet, desto mer intenst kommer det ut når det kommer ut. Og det vil komme ut før eller siden, det har du kanskje erfart tidligere. Så ikke lat som om noe er bra om det ikke er det. Si ifra før det blir skikkelig betent. Spill med åpne kort.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det kan tenkes du har et nokså godt forhold til penger og opplever at de pengene du trenger, de er der når du trenger det. Har du det sånn så avslører det at du lever ikke over evne og du vet å prioritere det som virkelig betyr noe. Har du derimot kommet ut av balanse økonomisk, kan dagens kosmos by på en dyp, indre prosess i forhold til hva penger faktisk betyr for deg, annet enn den opplagte tryggheten de gir. Har du lett for å gi og ta imot, eller stritter du i mot begge deler? Energi må være i flyt for å fungere, og da er det «ikke for mye og ikke for lite» som gjelder.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Kalachackra er et begrep fra buddhismen som betyr Tidens Hjul. Det er for buddhistene et viktig begrep som beskrive både indre og ytre sykluser og epoker som eksisterer helt naturlig i alt liv. I Vesten kan det noen ganger beskrives som Skjebnehjulet. Det er når du opplever at du plutselig er i et helt nytt kapittel av ditt eget liv eller i en ny opplevelse av den du er. Nå snur dette hjulet atter en gang og det er merkbart. Noe nytt seiler inn og du må bestemme deg om det er noe du er klar for. Mest sannsynlig er svaret ja.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Små og store seire skal feires og du nøler ikke med å strekke hendene imot taket og ta imot applausen som kommer din vei nå, for du vet at den er vel fortjent. Du har jobbet hardt for det du har oppnådd, og at de du er glad i også legger merke til det du har gjort gjør seieren enda søtere. Du er både til inspirasjon for andre og til glede for deg selv, så det må jo kalles en vinn-vinn situasjon. Har du holdt deg selv tilbake lytt til hva andre har å fortelle deg. De ser sider i deg du ikke klarer å anerkjenne selv. Ta til deg det du får av ros og støtte.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er nesten noe bipolart ved den kosmiske juicen for tiden. I det ene øyeblikket så smaker livet helt himmelsk og nesten for godt til å være sant, og i neste øyeblikk så står du ved en vegg av fortvilelse, frykt eller mørke og vet ikke helt hva du skal tro. Dagens saus er av den kruttsterke sorten hvor du våkner opp og kjenner på noe inne i deg du ikke har følt før. Det er sannsynlig at du er i ferd med å bli enda mer sensitiv og bevisst, og det er egentlig det som er den store utfordringen her. Ikke dans for lenge med frykten selv om det er fristende.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

En Vannmann trenger stimulerende selskap mer enn mye annet. Det du ikke utstår er å være med mennesker som bare enten jatter med eller snakker om ting du ikke er litt interessert i. Og det kan godt være at du har noen sære interesser og dermed også, trenger noe sære venner. Har du funnet de folkene skal du absolutt ta vare på dem og det burde du faktisk gjøre i dag. Gode vennskap vokser ut av felles interesser og evne til å sette seg inn i hverandres liv. Dette er dagen for gode og dype samtaler med de du holder aller høyest.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du har kanskje oppdaget at det skal ikke så mye til før du ser alle sidene av en sak, noe som også har en bakside, og det er at du er nokså påvirkelig. Derfor kan du velge en litt mer ensom vei akkurat nå fordi du trenger fred og ro til å finne ut av hva du vil og ikke bli påvirket av andres synspunkt og hva de synes. Men det er en viss fare for at du også går glipp av noe som kan hjelpe deg til å se en situasjon med et klart blikk. Aksepterer du at du er farget av dine egne ønsker og håp blir det lettere å godta innspill fra en person som vil deg vel og som elsker deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer