Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 3. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 3. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du kan være en skikkelig nysgjerrigper, sulten på å knekke koder og lære det du må lære for å få livet til å fly. Kommunikasjonsplaneten Merkur gir deg nå plenty av ting å tenke på og et lite hav av praktiske problemer kan få selv deg som normalt sett improviserer til å lese manualer og ting med liten skrift. Dagens kosmos kan være omtrent som å være tilbake på skolen. Noe helt nytt og ukjent du aldri har tenkt en tanke om før kan plutselig bli aktuelt å sette deg inn i. Ikke stopp når du først har begynt. Du finner ut av det til slutt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Akkurat i dag gidder du ikke å bry deg om småting. Om du er i et fast forhold kan noe du og din kjære har vært uenige om plutselig virke helt meningsløst og du er klar til å strekke ut en hånd og legge saken død. Dagens nydelige kosmiske vind viser deg at det er du som skaper den skjønnheten og balansen du trenger og da må du velge dine kamper med omhu. Du vil få mer igjen av å diske opp et godt måltid enn å diskutere politikk og når huset fylles av deilige lukter har det en tendens til å gjøre alle i godt humør. Nyt hvert øyeblikk! Livet er kortere enn man tror.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du vet ikke om du lykkes før du har forsøkt. Og det som er helt ferskt krever mer mot enn det du har gjort tusen ganger før. Det som går helt av seg selv som barn, kan noen ganger bli ekstremt vanskelig å få til som voksen, fordi da skal alt være så seriøst og det må gjøres riktig. Spør deg selv om det trenger å være sånn eller om du maner frem storm i vannglass fordi du er usikker på din egen verdi. Ta livet med en letthet i dag. Noe som kan virke utrolig vanskelig og krevende kan vise seg å bli lekende lett om du bare tillater deg selv å ikke være perfekt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom ditt søstertegn Fiskene og surfer i samme slengen forbi Saturn. Begge to befinner seg i din sektor for frihet, og selv om det høres nokså søtt og fint ut, så kan Saturn det sjekkpunktet du må innom for å gjøre opp status om hvordan det går så langt på veien. Saturns visdom er vakker og viktig, men den kan oppleves nokså streng der og da. Den viser deg at det du har gjort til nå og som har fungert er belønningen. Og det du må fortsette å bli bedre på er utfordringen. Lytt til begge deler og fortsett å gå fremover. Du bryter en sirkel.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Venus er i sin retrograde ferd gjennom tegnet ditt og der tar den for seg et hav av ulike tema som kommer under dens domene, og får deg til å tenke deg nøye gjennom hvordan det er du bruker ressursene dine. Er du den som alltid er generøs og inviterer vil den hviske til deg at du må ikke alltid være den som drar andre i gang. Har du brukt mye tid og krefter på en person som ser ut til å gi lite tilbake, hank inn fokuset og rett det mot det som gir deg næring. Du får en god mulighet til å revurdere dine egne handlinger nå så du kan skape en mer harmonisk balanse.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Planetene trekker i to forskjellige retninger og i dag seiler Månen inn i din sektor for forhold og valser i samme slengen i kohort med Saturn, som allerede har godgjort seg der siden mars. Det er med andre ord duket for en form for oppvask og det blir du som må holde styr på hva som er logisk og ikke. For den du forholder deg til kan se ut til å ha en helt annen oppfatning av virkeligheten enn det du ser henger på greip. Om du føler at det blir litt for mange projeksjoner og litt for lite ekte kommunikasjon, si ifra. Du trenger ikke ta imot det som ikke er ditt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Ord kan såre, og takket være Merkur sin ferd gjennom din sektor for spiritualitet og åndelighet, er sensitiviteten din skrudd opp adskillige hakk. Du trenger harmoni og skjønnhet rundt deg, ikke harde, kritiske og negative mennesker. En person som ikke leser rommet kan dure inn og forsyne seg av din tid om du ikke følger med i timen. Om du ender opp med å føle deg fullstendig overkjørt, og i verste fall, beskyldt for ting du ikke skjønner eller klarer å gjenkjenne, ta denne muligheten til å stå opp for deg selv uten å miste besinnelsen. Pust med magen!

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Noen mønster sitter skikkelig fast. Det er rart at selv om du vet med deg selv at akkurat denne ene tingen bør du ikke gjøre, så gjør du det allikevel. Det er som om bevisstheten der og da drar på ferie og så våkner du ikke opp før dagen etterpå og innser at ops! Der gjorde du det igjen! Det trenger ikke være så veldig alvorlig, men det er seriøst nok når du skjønner at det tross alt er din selvrespekt som er prisen du betalte. Men vær tålmodig med deg selv, kjære Skorpion. Det er mest sannsynlig frykten som tar over og du kan ikke klandre deg selv for å være et menneske.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ikke utenkelig at du er litt mer enn normalt følsomt i dag. Det kan vekke opp en inspirasjon til å være kreativ, lage noe vakkert og fantastisk og det kan også vekke opp hjertet ditt til et nivå at du begynner å lure på om det var noe i den kaffekoppen som ikke skulle være der. Det kan være deilig å kjenne at det beveger seg, og har du lengtet etter en slik opplevelse kan dagens kosmiske suppe være akkurat det du trenger av næring. Månen seiler gjennom din sektor for det indre liv, så lytt til hva følelsene nå forteller deg.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Kjærlighetsplaneten Venus står litt kinkig til i din sektor for intimitet og den støtten du hadde trengt uteblir. Om du er i et fast forhold kan det oversettes til at din partner ikke ser det du gjør eller fokuserer på helt andre verdier enn det du selv har. Om dette er et ferskt forhold kan dere to nå oppdage at dere kanskje ikke vil de samme tingene eller at en av dere er ikke klar for å utvide sirkelen til å inkludere familie og venner. Føler du deg avvist husk at det er kjærligheten kan være skummel og det å satse på hverandre er en prosess som tar tid. Gi det tid.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Solens ferd gjennom din sektor for partnerskap kan få deg til å tenke godt og lenge på diverse mønstre relatert til etablert samarbeid eller en romantisk partner. Som Vannmann kan du ha tendensen til å kjøre i et litt raskere tempo enn de du har rundt deg og det sier seg selv at da kan du enten kjøre over andre eller kjøre fra dem. Samarbeid er dagens nøtt å knekke og må du roe ned så andre får tid til å ta deg igjen, gjør det. Alternativet er at du må gjøre alt selv og så er du tilbake til den ensomme rytters isolerte tilværelse. Er det det du vil?

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du tar et lite, men ekstremt viktig skritt i riktig retning. Månen seiler forbi Saturn, planeten for ansvar og konsekvenser, som for øyeblikket er i ditt tegn. Når du innser hva prisen er, er det ikke sikkert du har så veldig lyst til å betale den, og i hvert fall ikke om du er skikkelig glad i deg selv. Du fortjener et liv som fungerer og da må du også være med på å skape det. Det nytter ikke alltid å peke på hva andre gjør, og Saturn kan være litt streng i så måte. Her er det bare å feie for egen dør og la folk holde på med det de tror er bra for dem uten at du blander deg inn i det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer