Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 31. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 31. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens fullmåne er ikke enkel å få styr på. Livet fungerer bedre når du klarer å organisere din fysiske, mentale og emosjonelle virkelighet, men en fullmåne av dette kaliberet kan saktens utfordre den evnen. Din sektor for spiritualitet er i full blomst og det å kunne trekke deg unna frister mer enn å delta i det som skjer rundt deg. Er du sliten blir det vanskelig å få til noe som helst og da er det mest effektive å faktisk ta deg en skikkelig pause, gå tidlig hjem fra jobb, bestille mat fremfor å stå over grytene i timevis. Gjør livet enkelt for deg selv.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Ikke gi bort mer enn du har selv om det kan være fristende å gi det lille ekstra bare for å holde andre fornøyde. Om du er for streng med deg selv er det nesten ironisk at du blir litt for slurvete med grensene dine fordi du får dårlig samvittighet også selv når du gjør det riktige og sier nei. Det er lett å skjemme bort andre og dagens nymåne kan vekke opp din sentimentale og generøse side. Om et av barna får viljen sin eller din elskede klarer å overtale deg til noe du egentlig ikke vil er det en god ide å styre impulsene og tenke deg om før du svarer.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Takket være fullmånens innflytelse på din sektor for ansvar og plikt kan det være presset er stort og det er lite rom for å slappe av og ha det gøy, noe som er fryktelig irriterende fordi det er akkurat det du har lyst til. Det er typisk at når inspirasjonen endelig er på plass så er det alltid noe som er i veien og du kan ikke hive deg på bølgen. Ansvaret ovenfor familie eller jobb kan fort legge en demper på gleden idag, men det er mest sannsynlig fordi du føler du ofrer mye og får ikke så mye tilbake. Husk at livet forandrer seg hele tiden og i morgen kan solen titte frem igjen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens fullmåne vekker opp din sektor for frihet og det kan gjøre deg klar til å bevege deg videre fra noe som har tatt mye tid og oppmerksomhet. Selv om dette kan være litt vemodig lukker du ikke døren uten å ha en god grunn, og din motivasjon er at du vet innerst inne at du blir nødt til å flytte brikkene så det blir plass til å gjøre noe som er mye større og viktigere. Det å gi slipp er ingen enkel sak for deg fordi du knytter deg så sterkt til både mennesker, til jobb eller til et sted du har bodd, men nå får du ekstra mot og styrke til å starte en ny reise.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du er idealist og setter lojalitet veldig høyt, men det kan være folk rundt deg ikke alltid ser at du også kan være sårbar, og så tenker de at du tåler mer enn du faktisk gjør. Det er fullmåne i din sektor for psykologi, og tilliten til en du har nær kan bli satt på en prøve nettopp fordi vedkommende tar deg for gitt eller tror noe er greit uten å konferere med deg. Svik tar du ikke lett på, men samtidig så kan det være styrkende å se hvem du virkelig kan stole på og hvem som ikke egentlig fortjener din oppmerksomhet. Kutt tapene før det går for langt.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er fullmåne og siden Solen er i Jomfruen er du hovedrolleinnehaver i dagens kosmiske show. Det betyr ikke at alt går som planlagt, men det kan bety at du mest sannsynlig kommer til å føle alt tusen ganger sterkere. Kaos og stress kan fort bli resultatet om du ikke klarer å være mer fleksibel og tilpasse deg dagens rytme. Hadde fullmånen vært en fysisk person hadde nok vedkommende sagt til deg at du burde legge bort tanken om at ting må gjøres på en viss måte og heller forsøke å flyte på bølgen fremfor å streve etter å kontrollere den. For det går ikke.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens fullmåne vekker opp et reelt behov for å kunne sortere bort hva som er innen din kontroll og hva du rett og slett må feie bort. Det er en kunst å vite hvordan man skal bruke viljestyrken og noen ganger ender du sikkert opp med å bjeffe opp i feil tre, men det er mest sannsynlig fordi du ikke helt ser hva som er dine viktigste prioriteringer. Dette blir du nå enda litt klokere på takket være en situasjon du står i som krever at du tar noen strenge valg. Men husk at alt det hjelper deg til å få en større indre ro og balanse. En krise kan fort bli en mulighet til vekst.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens nydelige fullmåne treffer deg midt i hjerteroten og kjærligheten sprer seg innover hele deg når du ser at du er til nytte for folk som trenger din visdom, eller du få tilbakemelding om at et godt råd du ga hadde en enormt effekt. Selv om dette er en følsom fullmåne så får du ikke bare hjelp fra kosmos til å se ting på en mer objektiv måte, men dype følelser blir du nå så bevisst og klar over at de spilles ikke over på omgivelsene dine, noe som kan oppleves som en seier. Når du har et solid indre senter blir det mye tydeligere hva som er ditt og hva som tilhører andre.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Når du først er overbevist om noe skal det mye til for å få deg til å stoppe opp. Da kjører du rett på uten å tenke deg om og i den farten der kan andre rundt deg føle seg overkjørt. Lytt like mye som du snakker så vil du oppdage at det du tar for en selvfølge eller det som er lett for deg, kanskje ikke er så enkelt for de du har rundt deg. Noe kan være helt opplagt for deg, men det er ikke alltid sånn andre ser livet og det kan være greit å notere bak øret før du suser av gårde på jakt etter å nå nye mål. Det er fullmåne og det går fort i svingene, så ikke løp så fort.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er fullmåne og en prosess som begynte for fjorten dager siden er i ferd med å nå sitt klimaks. Om du har hatt et dypt behov for mer frihet og har lyst til å få til noe fint for deg selv i fremtiden, kan du bli konfrontert med nødvendigheten etter å sette opp tydeligere langsiktige mål. I desperasjon er det lett å bli impulsiv og det er definitivt behov for å grave opp en solid dose tålmodighet for å ikke handle før tiden er klar. Bruk dagens bølge til å sette opp mål som strekker seg langt inn i fremtiden. Hvor ser du deg selv om ti år?

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er noe som kommer på plass idag og dette gir deg en følelse av stabilitet og trygghet. En romsligere økonomi eller mindre ansvar gir deg frihet og har du jobbet for dette en stund er det med dagens fullmåne at det begynner å gå opp for deg at du faktisk har fått til noe du ikke trodde du skulle få til. Det er kanskje helt opplagt for deg, men det blir veldig tydelig nå at det du har sådd er også det du nå høster. Om du står på terskelen til å skape et nytt spor i livet blir det nå helt opplagt hvor fokuset må være. Tar du dine talent seriøst vil de også blomstre etter hvert.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dagens fullmåne lander midt i Fiskenes tegn og vekker opp en vind av forandring. Gode venner som dukker opp med hjelp og støtte, mennesker du virkelig bryr deg om og som gir ekte næring eller en følelse av å tilhøre noe mye større enn deg selv kan lede deg rett gjennom kjærlighetens varme port. Det å ha noen i livet som kjenner deg bedre enn du omtrent kjenner deg selv er en fantastisk ressurs å ha, og har du slitt med å skape slike gode relasjoner, kan en person du har hatt endel kontakt med før dukke opp igjen. Vær på utkikk etter de fine folkene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer