Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 7. desember

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 7. desember.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du liker ikke at andre er for dominante og skal bosse deg rundt som om du ikke kan noe i det hele tatt. Skjer dette vekker det opp en rampete side i deg som fort kan ende opp med å bli rebelsk. Solen og Mars er i din sektor for filosofi og frihet til å tro på det man vil, og det kan inspirere deg til å bryte ut av rigide måter å tenke på. Det å alltid følge reglene er ikke fornuftig når reglene i seg selv er ufornuftige, og sosiale normer som har gått ut på dato er det din plikt å bryte fri fra. Gi deg selv mer spillerom

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Forandring er ikke noe som kommer enkelt. Alt du har investert tid og krefter på er ikke noe du slipper tak i så fort, selv om det er visse ting der som godt kunne trengt en liten reformasjon, særlig om du merker at inspirasjonen er dalende eller uteblir helt. Allikevel forlater du ikke din post og det er det som gjør at du bygger opp livet ditt uten å rive for mye ned. Men det kan bli mye dødvekt og nå går din planet, Venus, gjennom ditt motsatte tegn, Skorpionen. Dette vekker opp et behov etter en dypere lidenskap i deg, så du må finne ut av hva det er som holder deg tilbake.

GENIALT TRIKS: Mange sliter med at det kommer mye sminke på kragen på boblejakka, dette kan heldigvis fikses ganske kjapt! Video: Embla Hjort-Larsen / Ørjan Ryland. Vis mer

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Når du klarer å stilne det mentale bråket og finne en dypere ro, stiger også intuisjonen frem. Den er helt umulig å klare å legge merke til når følelser og tanker er om kapp med å fange fokuset. Som Tvilling er du verdensmester i å tenke på alt fra A til Å, men det betyr ikke at du nødvendigvis tror du har rett hele tiden. Snarere tvert om er du stadig i tvil, så det å få en bevisst kontakt med din egen intuisjon er nøkkelen til å bryte forbi det som tåkelegger. Dagens kosmiske bølge åpner en dør inne i deg og det kan bli klinkende klart for deg at du ser mer enn det du før har trodd.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Solen og Mars suser gjennom din sektor for arbeid og det kan føre til at det kommer opp visse konflikter eller ubalanser mellom deg og de du jobber med. Det kan være kollegaer som ikke gjør jobben sin, ikke hører etter, ikke drar lasset i samme retning eller som stadig motarbeider det som må gjøres, og dette kan være utrolig frustrerende for deg for du ender opp med å måtte gjøre alt selv. Eller det kan være familien som ikke ser ut til å jobbe mot samme mål. Hva enn det er så kan det tenkes at du må ta lederskap og vise initiativ for å få løsnet opp i floken.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

De fleste problemer har en løsning og det meste finner du ut av når du tar fatt i det. Og bekymring er noe som oppstår i forkant av at alt dette skjer, men akkurat nå er det noe som klikker inn og som gir deg ekstra styrke og vilje til å få gjort noe med den stabelen av utfordringer som har hopet seg opp. Det er alltid noe, men siden både Solen og handlingsplaneten Mars er i din sektor for kreativitet for øyeblikket, får du et sett ekstra muskler til å være på forkant. Ta ting før de blir en bekymring. Det er den beste måten å håndtere bekymringer på.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det som ofte er stress når man står ovenfor noe helt nytt, er alt som må læres underveis. Jomfruen liker å ha oversikt og da skal helst alle detaljene være forstått først, men sånn er ikke livet alltid. Noen ganger må du improvisere underveis og ta ting på sparket, selv om du ikke vet helt hva du holder på med. Det er det som er å være utenfor komfortsonen. Og det er der selve livet finnes. Kosmos avslører at du er i ferd med å utvide din egen horisont og i den forbindelse kan det dukke opp spørsmål. Finn ut hva du egentlig lurer på og spør noen som kan.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det smaker enormt godt med anerkjennelse, selv om det er lett å bli hektet på ros og stresset når den uteblir. Det er kanskje det eneste du frykter med å det å ta imot applaus, men selv om du får en real klapp på skulderen betyr det ikke at du uansett hvordan respons du får, er i stand til å verdsette deg selv. Dagens kosmiske bølge byr på positive tilbakemeldinger og uforbeholden støtte eller du føler at du stråler så sterkt at du kunne tatt verden på strak arm. Får du ros for en jobb godt gjort, unn deg selv noe ekstra. Du har jaggu jobbet for å komme hit.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens kosmos kan by på en aldri så liten helbredelse av et gammelt sår som har verket så lenge du kan huske. Det kan være noe som har spist en bit av din selvverd som nå er i ferd med å heles og det handler egentlig om å få restituert troen på deg selv igjen. Den bekreftelsen du tror du trenger fra andre kan fort bli en jakt etter anerkjennelse som noen ganger kommer, og som andre ganger totalt uteblir. Det er med andre å spille russisk rulett med kjærligheten du har til deg selv. Nå ser du at du har begynt å bekrefte deg selv, endrer du denne dynamikken.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er kun de som er usikre på seg selv som føler de må bevise noe eller som gir for mye av seg selv. Kjærlighetsplaneten Venus er nå inne i din sektor for spiritualitet og retrett og en person du bryr deg enormt mye om kan sende miksede signaler. Dette igjen kan trigge din selvfølelse og avsløre akkurat hvor mye du setter pris på deg selv. Og om du tror at du må bevise noe for å fortjene kjærlighet er det akkurat dette du kan finne på å forsøke i dag. Det fører ikke til noe annet enn en litt dårlig smak i hele kroppen, så om du klarer hold deg i skinnet og fokuser på deg selv.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Noen ganger er det lurt å ikke tenke for mye, og det du nå står ovenfor er nettopp en slik greie som krever at du ikke analyser ting i stykker eller forsøker å få alle detaljene på plass på en gang. Storstilte planer krever is i magen og om det er et prosjekt som krever ny kunnskap, vit at du som er så kanon på å knekke koder vil finne ut av ting underveis. Så det trenger du ikke å bekymre deg om. Solen er i din sektor for spiritualitet og utfordrer deg til å ha tro, både på deg selv og på andre. Den tilliten tar deg gjennom tunneler av frykt og ut i en verden av mulighet.

«Tiffany plate» er en av flere «cottage cheese»-baserte mattrender som tar av på TikTok for tida. Vi tester den. Video: Tiffany Magee (TikTok) / Anette Skarpaas Ramm / Mia Engenes Bratlie. Reporter: Emilie Fyhn. Vis mer

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det kan hende du holder litt ekstra godt fast ved noe du egentlig vet du burde lagt bort. Men det kan være du tenker at det som en gang var er noe som kan bli noe i fremtiden og på den måten holder fast ved en illusjon. Og vet du ikke helt hva du vil kan du henge litt i luften uten å ta en konkret avgjørelse. Og tiden går. Talentene dine må du bruke til noe fornuftig skal du føle inspirasjonen vokse. Usikkerhet gjør at tiden forsvinner, så vær bevisst hvor viktig tiden er

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du er klar for å ta helg, mest fordi det er så innmari mye å gjøre hele tiden og det stopper liksom ikke opp. Du trenger å legge bort alt og ta en pust i bakken. Både Solen og Mars er i din sektor for ansvar, plikt og ambisjoner og presset du føler kan komme både fra deg, men også fra arbeidsgivere som krever mye eller familie som trenger deg mer enn normalt, så det er ikke så lett å legge alt bort uten å få enten et snev av dårlig samvittighet eller kjenne på frykt for å ikke komme i mål. Men det nytter ikke skvise juice ut av en tørr sitron. Få tilbake kreftene dine!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet