Horoskop:

Dagens horoskop: torsdag 7. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for torsdag 7. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er alltid hyggelig å få støtte. Kjærlighet er på mange måter å møte forståelse og få støtte, men det er ikke alltid at den dukker opp. Folk ser livet gjennom sine egne briller og holdninger som igjen projiseres ut på omgivelsene. Og som noen ganger påvirker deg. Det kan være du ikke får medhold i noe du foreslår eller du møter på kritikk som egentlig bare er mangel på tro. Ikke la andres manglende tillit til seg selv bli din virkelighet. Om du tror på deg selv er det egentlig bare opp til deg. Det er ikke sikkert du trenger den støtten du tror du gjør.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Kjærlighetslivet kan ha fått seg både noen oppturer og nedturer denne sommeren og har det stormet hardt kan dagens kosmiske bølge føre deg over i en tilstand hvor du blir nødt til å kjenne på det du føler uten at din kjære er der for å trøste, bekrefte eller hjelpe deg til å finne trygghet. Har du blitt for avhengig av ytre bekreftelse kan det være enormt befriende å tenke at du er den som kan gi deg selv den kjærligheten du trenger. Det smaker kanskje ikke det samme som å få den fra en annen, men når du virkelig får det til, smaker det faktisk enda bedre. Det smaker frihet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Den kosmiske vinden har skiftet retning og hodet ditt fungerer som et sylskarpt sverd som kutter gjennom alt som heter bullshit. Det å kunne se helt glassklart på verden rundt deg innebærer at du ikke legger for mye følelser i det du ser. Det gjør deg ikke kald, men du vil ikke bli så lett påvirket av andres følelser fordi du skjønner at det er bare det det er, følelser. Og de forandrer seg hele tiden og ofte har det andre føler ingenting med deg å gjøre. Dine ord vil veie tungt i dag, så bruk de med bevissthet. Folk lytter til det du har å si.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er sjeldent noe hjelper bedre mot kaos enn det å ta fatt i det du kan ta fatt i. Alt du nå tar på strak arm vil umiddelbart gi deg en dyp følelse av indre ro og fred. Får du ånden over deg, ta de telefonene du har utsatt og få sagt det du må si. Dagens kosmos oppfordrer deg til å være organisert, strukturert og disiplinert. Klarer du å fokusere på det du skal, vil du få lønn for strevet. Når du ser at noe fungerer og du klarer det du gruer deg til, så styrkes din mestringsfølelse, og den kan du ikke kjøpe i butikken. Den må du bygge, litt etter litt, gjennom å ta det som er ditt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Løvens ildfulle karisma kommer sterkt frem når du er fylt opp av tro på deg selv og dine kreative sysler og prosjekt. Står du midt i oppussing, studerer eller er i et stort prosjekt på jobb vil du bli nødt til å grave ekstra dypt etter å finne nettopp denne troen du trenger. Det kan være du har fått en kritisk tilbakemelding eller oppdaget at du har glemt ut en viktig detalj som utfordret selvtilliten din. Men ikke sørg unødig over det du ikke kan gjøre noe med. Børst av deg støvet, se det som fungerer og ikke fokuserer på det som ikke gikk som planlagt. Du har denne!

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det blåser en litt stresset vind gjennom kosmos og det kan ta deg bort fra hjertet og opp i hodet. Der oppe blir ting svart-hvitt og nyansene forsvinner, men du kan også tenke på det som en forsvarsmekanisme. Når du føler deg presset av andre eller du møter på rigiditet, kan det føre til en anspenthet som gjør det lett å fyke opp i hodet. Det er ikke alt som er logisk og må du forholde deg til en person som er helt ute av balanse, ikke forsøk å forstå det der og da. Sett gode grenser uten frykt. Og blir i en dyp indre kontakt med deg selv hele veien, uansett hva du føler.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Vekten har sterke idealer om hva det er å være menneske og det er ikke alltid at folkene du har i livet ditt nødvendigvis klarer å leve opp til dem. Det som er enkelt for deg og som du syns er viktig er kanskje ikke så lett for andre å få til og så kan det bli ubalanse mellom hvem som gir og hvem som tar i et forhold. Dagens kosmiske bølge kan føre deg inn i et farvann av skuffelse og oppdager du at du ikke tok en mulighet eller det er noe i fortiden du angrer på, husk at du kan ikke endre fortiden, men kun endre ditt forhold til den. Tilgi deg selv for det du ikke visste.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du har virkelig vind i seilene denne uken, kjære Skorpion. I hvert fall om du i utgangspunktet følte deg nokså kapabel og klar til å erobre din plass her på jord. Handlingsplaneten Mars i din sektor for spiritualitet kan gi deg et mot og en vilje som transcenderer dine egne mentale sperrer og når du ikke tenker for mye, ei heller for lite, så fungerer livet i en bedre flyt. Og for å finne den flyten må du ha et godt forhold til deg selv. Den som elsker seg selv handler ikke i frykt. Du er ikke perfekt, men du er mer en god nok. Lukk øynene og kjenn den verdien du har som menneske.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er kanskje ikke verdensmester i å opprettholde kontakt med venner og bekjente når livet tar over og du blir helt oppslukt av det du holder på med. Selv om du liker vennene dine, så er du først og fremst på en slags indre søken her i livet og den tar plass. Alt du skal forstå, jobben din, de menneskene du møter på din vei og de forskjellige ting du studerer eller steder du reiser til gjør deg til en person som ikke lever i helt den samme rytmen som andre. Men akkurat i dag bør du gjøre en innsats i forhold til dine venner. Ta kontakt med en du ikke har snakket med på lenge.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Dette er ikke en tid hvor det er særlig lurt å feie dysfunksjon under teppet og det gjelder ikke bare Steinbukkens tegn, men du er under den kosmiske lupen for tiden ettersom Pluto, planeten for transformasjon, fremdeles gjør seg ferdig med tegnet ditt. Og Pluto slurver ikke med detaljene for å si det sånn. Det går dypt og det fordrer til en ærlig samtale med deg selv. For øyeblikket står Pluto veldig sterkt og dagens kosmos kan gjøre det veldig tydelig hva det er du holder på med som du ikke burde gjøre. Denne dagen er en vekker. Ta det til etterretning.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er ikke alle svar som dukker opp når de burde og det kan være krevende for hele nervesystemet. Hadde du bare visst hadde du også kunne falt til ro, men akkurat nå blir du hengende i usikkerhet og det inviterer deg til å se på livet fra et nytt perspektiv. Undersøk den underliggende frykten og spør deg selv hva som egentlig er det verste som kan skje. Fra det ståstedet, vær logisk. Det du er redd for kan være fundamentert i en holdning om at du ikke fortjener å ha det enkelt. Snu på det. Du fortjener at ting går din vei. Og det vil det!

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Mars seiler gjennom din sektor for psykologi og styrke og det kan fyre opp selvtilliten din til helt nye nivå, på måter som kan overraske selv deg. Hvor du finner kreftene fra er ikke alltid lett å vite, men nå får du en ekstra motor som driver deg gjennom dagen og det er ikke utenkelig at noe av den energien har du fått av andre. Dine lidenskapelige side er skrudd på og når sjarm og karisma flyter uten at du stopper deg selv, så tiltrekker du deg også positiv oppmerksomhet. I dag er du ikke vanskelig å overtale.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer