Horoskop

Denne uken bør krepsen rydde opp i grumset sitt, mens fiskene må huske å trene

Ukens horoskop gjelder for perioden 4.-10. august.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 4.-10. august. 
 Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 4.-10. august. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken: 

Væren 

21. mars–20. april
Nå trenger du å komme til hektene etter mye mas forrige uke, men du har bevart din positive innstilling og har masse pågangsmot og engasjement i de prosjektene du tar fatt på. Etter en lang periode på defensiven kan du nå utfolde deg, handle og ta lederskap. 

Ukens råd: Nyt oppdriften!

Tyren 

21. april–21. mai
Du befinner deg i en relativt ny situasjon og må ta et uventet, men viktig valg som vil få langtidsvirkninger. En annen ting du også har fokus på, er din egen psykiske tilstand, hvordan du reagerer og håndterer den. Du kan ha vanskelig for å forholde deg til sterke følelsesmessige reaksjoner, men du må bearbeide dem.

Ukens råd: Gi deg selv tid.

Tvillingene 

22. mai–21. juni
Forholdene i hjemmet har din fulle oppmerksomhet, og på mange måter går alt som det skal. Men selv om alt virker fredelig, vil det likevel dukke opp en utfordring. Du må finne en løsning på et problem som lenge har ligget og ulmet under overflaten. Nå bringes tingene opp og blir synlige.

Ukens råd: Det er tid for å handle.

Jomfruen 

24. august–23. september
Du har det veldig bra denne uken, har styr på ting og god oversikt over situasjonen. Er du i gang med jobb etter ferien, vil det være noen spenninger mellom deg og kollegene dine. Det er viktig at det blir snakket ut om arbeidsfordelingen framover. Dette er ikke et nytt problem, men et uløst dilemma som nå er synlig for alle. 

Ukens råd: Vær løsningsorientert.

Krepsen 

22. juni–22. juli
Hva som er mitt og hva som er ditt, er ukens store tema. Det er nødvendig for deg å markere grensene for dine enemerker. Det gjelder særlig fredag, da hjemlige forhold er aktuelle og da det kan bli en utfordring å løse konflikter som har ligget og irritert deg lenge. Gjør et forsøk likevel.

Ukens råd: Rydd opp i grumset.

Løven

23. juli–23. august
Et samarbeid tok kanskje slutt forrige uke, og du fortsetter nå ufortrødent alene. Du har det bra for tiden, du kan utfolde deg uten begrensninger og la livsgleden få fritt utløp. Har du noen hjertesaker, er det nå du kan gjøre en ekstra innsats for dem. Men du har en stein i skoen, og det handler om medansvar og arbeidsfordeling.

Ukens råd: Du er i flyt, nyt det!

Vekten 

24. september–23. oktober
Det er noen fundamentale ting, kanskje i forbindelse med bolig eller familie, som må ordnes nå. Du kan ikke fortsette å utsette det. Dette tar mye av din oppmerksomhet og kan være en utfordring for ditt vanligvis så vennlige og diplomatiske vesen. Arbeid og karriere kaller så smått, og du innstiller deg på å gå mer inn i en jobboppgave som krever ditt nærvær.

Ukens råd: Ta vare på helsen.

Skorpionen 

24. oktober–22. november
Det er en utfordring å navigere mellom fornuft og følelser for tiden. På den ene side går du etter lystprinsippet, på den andre sier din indre stemme noe annet. Du må ta en prat med deg selv og finne ut hva som betyr mest i den aktuelle saken. Vær smart og ta en titt på dine egne prinsipper. Kan de tre i bakgrunnen for en stund?

Ukens råd: Vær pragmatisk.

Skytten 

23. november–21. desember
Det ligger an til avklaring denne uken. Ting som har ligget og ventet siden november i fjor, dukker nå opp og krever en endelig løsning. Det letteste for deg vil være å innordne deg. Det passer likevel ikke helt for deg, og derfor foretrekker du å ta opp kampen, om ikke annet for å få siste ord i denne saken.

Ukens råd: Hold ditt indre, sta esel i tømme.

Steinbukken 

22. desember–20. januar
Du har fokus på jobb denne uken, selv om du egentlig har ferie. Det er noen arbeidsoppgaver som må gjøres og som lenge har ventet på å bli avklart. Det er ikke sikkert at du blir fornøyd over måten de blir løst på, men så må du bare nøye deg med nest best. Uansett blir det en lettelse for deg å komme videre.

Ukens råd: Husk å slappe av mellom slagene.

Vannmannen 

21. januar–18. februar
Din moral og din juridiske stilling står på prøve i ukens løp. Det gjelder blant annet en sak som har vært underveis i lang tid, og som nå ser ut til å være i sluttfasen. Når den er avklart, kan du lene deg tilbake og nyte roen som senker seg over deg. Har du en kjæreste, er vedkommende tiltakslysten, og du har problemer med å holde følge.

Ukens råd: Plei dine nære relasjoner.

Fiskene 

19. februar–20. mars
Har du lyst til å skifte stil eller image, er tiden den rette akkurat nå. Du har hatt lang tid til å gjøre forberedelser, og er det godt forberedt, blir det helt sikkert vellykket. Er det ikke det, kan det bli litt frustrerende i begynnelsen av prosessen. Det kan bli nødvendig å endre litt i konseptet framfor å tvinge gjennom fastlagte endringer. 

Ukens råd: Husk å trene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer