SEX: Hva liker du best i sengen? Ifølge en ny undersøkelse kan stjernetegnet ditt fortelle deg hva du er mest opptatt av. FOTO: NTB scanpix
SEX: Hva liker du best i sengen? Ifølge en ny undersøkelse kan stjernetegnet ditt fortelle deg hva du er mest opptatt av. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Horoskop:

Dette foretrekker du i senga, ifølge stjernetegnet ditt

4 sex-fakta om stjernetegnet ditt. Kjenner du deg igjen?

Publisert

Jada, vi vet at astrologi ikke er vitenskap. Men vi vet også at det er innmari morsomt å gå inn på stjernetegnet vårt for å se hva stjernene mener vi skal se opp for eller kan forvente oss i uken som kommer. Jeg elsker å lese det lille avsnittet om horoskopet mitt hver uke for å se hva «hva jeg har i vente». Det kanskje mest av nysgjerrighet, og nei, jeg stoler ikke helt blindt på det.

Psst: Her kan du lese ukens horoskop!

Men det er ganske gøy å se hva astrologer mener kjennetegner stjernetegnet, både når det kommer til hvilken jobb du passer til å ha - og hvilke tv-serier du liker. Nylig kom vi over en artikkel på Cosmopolitan som grep nysgjerrigheten vår - for kan dette egentlig stemme?

«4 sex-fakta om stjernetegnet ditt»

Når det kommer til sex er det ofte mange spørsmål som stilles. Hva liker egentlig partneren min? Hva liker jeg best? Hvilken stilling funker best for oss? I tillegg er det ikke alle som er helt åpne og komfortable når det gjelder å prate om hva de liker i senga - noe sexologene KK har snakket med mener er svært viktig.

- Fortell hva du liker og ikke liker med en gang, så slipper man å fomle i mørket. Som regel blir sexen bedre for begge to, fordi partneren merker at du er mer med og det setter stemningen for begge, sier Thomas Winther, som er familieterapeut og sexolog ved Curasenteret.

Videre forteller han at det finnes utrolig mange tenningsmønstre og preferanser.

- Noen synes oralsex er helt pyton, mens andre synes det er veldig godt. Noen vil bli tatt under, mens andre vil bli tatt over eller på klitoris. Det er helt unødvendig å la partneren lete i blinde, sier han.

Så tilbake til denne artikkelen fra Cosmopolitan. Den er basert på en undersøkelse utført av SKYN som handler om sex og intimitet i 2019. 2000 deltakere mellom 18 og 38 år i USA og Canada deltok i undersøkelsen, i tillegg til astrologisk innsikt om hvert stjernetegn.

Dette måtte jo vi ta en titt nærmere på og dette er svarene som kom frem:

LØVEN:

VÆREN:

TYREN:

TVILLINGENE:

JOMFRUEN:

KREPSEN:

VEKTEN:

SKORPIONEN:

SKYTTEN:

STEINBUKKEN:

VANNMANNEN:

FISKENE:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer