Stort horoskop:

Dette kjennetegner ditt stjernetegn!

Kjenner du deg igjen?

HOROSKOP: Kjenner du deg igjen i stjernetegnet ditt? ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
HOROSKOP: Kjenner du deg igjen i stjernetegnet ditt? ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

VÆREN PÅ GODT OG VONDT: Da de tolv tegnene løp om kapp, kom væren inn som nummer én. Ikke fordi hun er best, men fordi hun var raskest ute fra start. Verden er full av muligheter, dagen er ny – og væren er alltid begeistret, i hvert fall til å begynne med. En vær pakker alt ut av Ikea-kartongene før hun har lest instruksjonene, og hvis det skapet noensinne skal komme opp med alle hyller og skuffer på riktig plass, bør væren sørge for å få seg en steinbukkjæreste, som elsker å følge bruksanvisninger. Det gjør ikke væren. Hun føler seg sinket av mennesker som er langsomme, og du bør ikke stå der med tårer i øynene når hun vil videre. Værens emosjonelle styrke er helt klart hennes entusiasme og energi. Alle vil være i nærheten av en glad vær og ta del i en liten bit av hennes foretaksomhet. Hennes svakhet er at hun ikke lytter og ikke lærer av de andre stjernetegnene, for det ville gjøre henne mer følsom, nærværende og gi den dybden hun mangler. Væren flørter med alt og alle fra hunder til barn og selvsagt dem hun synes er tiltrekkende. Når det gjelder frekke sms-er og flørting generelt, er værer impulsive, og de tar det ikke veldig alvorlig. Men likevel: Væren er ikke flink til å ta et nei, eller verre: bli oversett. Da blir hun sint. Bare en ting kan virkelig felle en vær: å miste ledelsen eller gå tom for energi for eksempel fordi hun blir syk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer