Horoskop:

Disse stjernetegnene passer best sammen

Lurer du på om han er den rette? La horoskopet ditt svare på det!

HOROSKOP: Vet du hvilket stjernetegn som passer best med ditt? Finn det ut her! Foto: NTB
HOROSKOP: Vet du hvilket stjernetegn som passer best med ditt? Finn det ut her! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Kanskje tror du ikke at stjernetegnet ditt kan fortelle hva dagen vil bringe, eller så er du kanskje avhengig av å lese det lille avsnittet på telefonen din hver morgen så du vet akkurat hva du har i vente. Selv er jeg et sted midt i mellom, men det er nysgjerrigheten som gjør at jeg gang på gang leser horoskopet mitt. Jeg vil bare lese - og noen ganger så stemmer det på en prikk (les her hvilken trening som passer best til deg ifølge horoskopet ditt).

14. februar, altså Valentine's Day, er en dag hvor mange tyr til stjernetegnet sitt for å finne ut av hvem de egentlig passer best med. Noen er også allerede i et forhold og lurer på om partneren er den rette, og så har du de som meg som bare er ekstremt nysgjerrige. Insider tok en prat med Ophira Edut som er med i duoen «AstroTwin». Deres ekspertise er nettopp hvilke stjernetegn som passer best sammen.

NB! Sjekk ut KKs daglige horoskop her!

Disse passer sammen

Par med eksakt samme stjernetegn går godt sammen

Det er nemlig ikke bare ett fasitsvar på hvilke stjernetegn som er den beste matchen. Ifølge Edut er sammensetningen av to mennesker med samme stjernetegn den mest åpenbare som vil funke. Et slikt partnerskap betyr vanligvis at begge parter har lært å elske seg selv, men har også funnet en person med de samme kvalitetene.

Par med motsatt stjernetegn

De 12 stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match. Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang.

 • Væren + vekten
 • Tyren + skorpionen
 • Tvillingen + skytten
 • Krepsen + steinbukken
 • Løven + vannmannen
 • Jomfruen + fiskene
FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Stjernetegnet som er fem tegn unna ditt eget

- Meningen med et forhold er ikke at det skal være en dans på roser, men for at begge parter skal vokse. Jeg ser ofte at mange finner en partner som har et stjernetegn fem tegn unna sitt eget - det er en rar, karmagreie, sier Edut til Insider.

Ifølge henne er det ikke alltid denne formen for sammensetning fungerer, men de gangene de gjør det kan det bli magisk!

 • Væren + jomfruen eller skorpionen
 • Tyren + vekten eller steinbukkenKrepsen + skytten eller vannmannen
 • Løven + steinbukken eller fiskene
 • Vekten + fiskene eller væren
 • Skorpionen + væren eller tvillingene
 • Skytten + tyren eller krepsen

Når elementene deres matcher

Du har sikkert fått med deg at de ulike stjernetegnene tilhører et element. Finner du en partner som tilhører samme element, kan dette bli en god match for deg ifølge astrologen. Hun sier det er fordi dere forstår hverandre på et dypere nivå, og er komfortable med hverandre.

 • Vann: Krepsen + skorpionen + fiskene
 • Luft: Tvillingene + vekten + vannmannen
 • Jord: Tyren + jomfruen + steinbukken
 • Ild: Væren + løven + skytten

To stjernetegn fra hverandre = venner med frynsegoder

Ser du etter et forhold som varer litt lengre enn en bytur etterfulgt av en overnatting, bør du holde deg unna de med stjernetegn to hakk unna deg. Edut sier at denne "romansen" føles mer som om du dater din beste venn - bare med mer seksuell kjemi. Dette er stjernetegnene det er snakk om:

 • Væren: Skytten eller vannmannen
 • Tyren: Fiskene eller krepsen
 • Tvillingene: Væren eller løven
 • Krepsen: Tyren eller jomfruen
 • Løven: Tvillingene eller vekten
 • Jomfruen: Krepsen eller skorpionen
 • Vekten: Løven eller skytten
 • Skorpionen: Jomfruen eller steinbukken
 • Skytten: Vekten eller vannmannen
 • Vannmannen: Skytten eller væren
 • Fiskene: Steinbukken eller tyren
Sett deg inn i stjernetegnet hans. FOTO: NTB
Sett deg inn i stjernetegnet hans. FOTO: NTB Vis mer

Slik vinner du hjertet hans

Sett deg inn i hvilket stjernetegn han er - og vips er han din. Ifølge nettstedet Thought Catalog er det faktisk mulig å vinne flørten din over, og få ham til å bli kjæresten din, ved å sette deg inn i stjernetegnet hans.

STEINBUKKEN: 22. desember til 19. januar:

Han er svært selvstendig, så ikke få ham til å føle seg «kvalt». Når du spør ham om dere skal henge så vær casual. Når du tekster ham så ikke send ham flere meldinger på rad. Gi ham rom til å puste slik at han ikke freaker ut og stikker av.

VANNMANNEN: 20. januar til 18. februar:

Mennene som er født i denne perioden elsker storstilte og romantiske gester, så når du har blitt godt kjent med ham så skriv et dikt til han. Eller, lær deg favorittsangen hans på gitar! Gjør noe så storslått at det virker som det kommer rett fra hjertet ditt.

FISKENE: 19. februar til 20. mars:

Fiskene er sosiale vesener, og dette kan bety at din hjertes utkårede som er født i denne perioden mest sannsynlig har et stort nettverk og mange venner - som også består av flere venninner. Derfor er det viktig at du er tidlig ute med å hinte om at du er ute etter noe mer enn bare vennskap. Du må flørte! Masse! For dersom du ikke gjør det klinkende klart at følelsene dine er mer enn vennskapelige, så kommer han ALDRI til å ta hintet.

VÆREN: 21. mars til 19. april:

Stopp med å sende ham flørtende meldinger. Stopp å si at du savner ham, samtidig som du aldri tar initiativ til å møtes. Se ham inn i øynene og si vi møtes klokken 20 i kveld. For ham er damer som tar initiativ og er åpen og oppriktig fra første øyeblikk noe av det mest sexy han vet om.

TYREN: 20. april til 20. mai:

Kjøp en gave til ham. Det trenger ikke være en stor ting, bare noe lite som viser ham at du kjenner ham. Det kan for eksempel være favorittkaffen hans, favorittfilmen hans på DVD eller en kinobillett til filmen han har snakket om at han har skikkelig lyst til å se. Det kommer til å få ham til å føle at han er heldig som har en person i livet sitt som kjenner ham så godt!

TVILLINGENE: 21. mai til 20. juni:

Dette er en kar som elsker å se deg i ditt rette element! Derfor må du bruke talentet ditt for alt det er verdt. Er du flink til å lage mat inviterer du ham på en deilig middag. Spiller du et instrument? Hva med å invitere til en liten forestilling? Er du flink til å synge, ja - hva med å stikke på nærmeste karaokebar? La ham se deg in action!

KREPSEN: 21. juni til 22. juli:

Mennene født i denne perioden eeeeeelsker å være forelsket, eeeelsker å være i forhold og eeeelsker KJÆRLIGHETEN. Dersom han er singel ønsker han mest sannsynlig det stikk motsatte. Fortell ham derfor at han er det perfekte kjærestematerialet, at den som hadde fått ham hadde vært verdens heldigste jente og at du kunne ønske at du hadde vært sammen med en som ham - og vips er han din!

LØVEN: 23. juli til 22. august:

Løven ønsker å føle seg attraktiv, så derfor burde du gi ham mange komplimenter som går på utseendet hans. Fortell ham hvor sexy han er, hvor deilige muskler han har, hvor fine øyne han får når han bruker en spesiell farge - ja, gjør det rett og slett klinkende klart at du er seksuelt tiltrukket av ham.

JOMFRUEN: 23. august til 22. september:

Her er det du som er nødt til å ta første steg, for en ekte jomfru er veldig sjenert. Pass på at du ikke gjøre noe som kan virke for ekstremt eller som kommer til å freake ham ut. Ta én ting av gangen. Først kaffe, så kino, så romantisk middag, og så kan du prøve å bevege deg i retning soverommet.

VEKTEN: 23. september til 22. oktober:

Han er svært aktiv og elsker å være utendørs, så her burde du bare knyte på deg joggeskoene og be ham med ut på en aktiv date som en løpetur eller en deilig skogstur! Underveis lærer dere hverandre bedre å kjenne, og jo fortere han gjør det, jo fortere går det opp for ham at DU er the one!

SKORPIONEN: 23. oktober til 21. november:

Kyss ham! Ja, vi vet det høres megadrastisk ut - men skorpionene er ikke interessert i å gå rundt grøten - så vil du ha ham må du VISE at du vil ha ham! Snakk om følelser og forhold kommer du ingen steder med - det gjør du derimot med et realt smask!

SKYTTEN: 22. november til 21. desember:

Dette er en utålmodig kar, så ikke vent for lenge med å ta neste steg! Inviter ham hjem til deg for filmtitting, flørt, le og dersom du er klar for det kan du jo gi ham et lite kyss.. eller i det minste legge deg i armkroken hans slik at han vet at du er interessert i ham.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer