Horoskop 2017:

En person som trenger hjelp vil krysse værens vei, mens krepsen bør ta opp igjen en gammel hobby

Ukens horoskop gjelder for perioden 01.- 07. september.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. september. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. september. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Du har masse energi og har du tid, vil du prioritere samværet med barn og unge og hente fram ditt indre, lekne barn. I helgen trenger du å gå dine egne veier og ta egne beslutninger uten innblanding fra andre. En person som trenger litt hjelp og støtte krysser din vei. Tenk deg om et øyeblikk før du engasjerer deg i det.

Ukens råd: Sett grenser.

Tyren

21. april–21.mai
Du gjør akkurat det som passer deg nå, for du trenger ikke stå til ansvar for noen eller noe. Du har fokus på huset ditt eller familien, hvor det ikke er noen tvil om hvem det er som bestemmer! Du trives på dine enemerker, og skulle det bli nødvendig, er du klar til å stå opp og forsvare det som er ditt.

Ukens råd: Gå ut og nyt livet!

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Tvillingene

22. mai–21. juni
Du synes at visse ting står bom stille eller at tiden nesten har stoppet opp. Finn fram tålmodigheten, vær avventende og gjør heller andre ting som kan avlede deg. I løpet av helgen møter du en venn som har det travelt og kanskje ikke har tid til å vente på ditt utspill. Du må melde pass.

Ukens råd: Gjør yoga eller annet som roer.

Jomfruen

24. august–23. september
Du har mange gjøremål, og det dreier seg i stor grad om deg selv og ditt velbefinnende. Generelt sett har du det bra nok, men er det noe som bør følges opp i den forbindelse, er tiden inne nå. Det er viktig at du holder lav profil i helgen. Du trenger nemlig å spare på energien og kreftene til neste ukes utfordringer.

Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Krepsen

22. juni–22. juli
Etter en hektisk periode kan du nå tillate deg å sette ned tempoet litt og følge opp ting som du ikke har rukket til nå. Det er tid for å sette seg inn i detaljene og i en korrespondanse som kan være med på å forklare en hel del. Du innser at det er viktig å gjøre ting etter boka, da kommer du lettere og bedre i mål.

Ukens råd: Ta opp igjen en gammel hobby.

Løven

23. juli–23. august
Etter sommerens økonomiske utskeielser er det smart å sette seg ned og gå finansene etter i sømmene. Kanskje har du mindre eller større midler til disposisjon enn du trodde, og det er en fordel å få innsikt og styring. Tiden er ellers velegnet til å samle tankene og falle mer til ro. Ting kan av og til være uoversiktelige.

Ukens råd: Sett tæring etter næring.

Vekten

24. september–23. oktober
Egentlig har du det veldig bra for tiden. Du kjenner at du er blant likesinnede som har stor respekt for deg og det du står for. Lysten til å dele erfaringer er stor, særlig fordi du kjenner deg verdsatt. Kjæresten din kan overraske deg i helgen, kanskje med opplevelser eller opphold på steder med påfyll for kropp og sjel.

Ukens råd: Flyt på medgangen!

Skorpionen

24. oktober–22. november
Alt som har med jobb og karriere å gjøre går strykende for tiden. Det går raskt i svingene, og det er ikke tid til de store overveielser. Uken er perfekt til å gjøre ferdig noen oppgaver på jobben, for neste uke venter nye saker. Uventede ting kommer på ditt bord i helgen, og du blir nødt til å overveie et nært samarbeid.

Ukens råd: Tren, og fyll på med energi!

Skytten

23. november–21. desember
Det er kommet mer fart i sakene nå, og du ser ut til å være klar for neste trekk i forbindelse med høsten som kommer. Du er ved godt mot og har styr på sakene. Litt uro kommer i forbindelse med barna dine, men det blir snart ro også her. Du tilbringer gjerne denne uken med gode venner, ev. personer i ditt private nettverk.

Ukens råd: Delta i sosiale sammenhenger.

Steinbukken

22. desember–20. januar
Du har det bedre enn på lenge. Alt begynner å henge sammen for deg på en ny og bedre måte. Likevel er det noen ting du fortsatt strever med, men du er etter hvert i ferd med å venne deg til at livet kan endre seg og du med det – selv om det ikke er det letteste for deg med forandringer. Av og til blir du testet på utholdenhet.

Ukens råd: Husk at du kan takle det meste.

Vannmannen

21. januar–18. februar
Den siste tiden har du opplevd stor medgang, og dermed vokser din framtidstro jevnt og trutt. Det er som om du får et nytt og annet perspektiv på livet, og det har du lenge hatt behov for. Selv om du normalt er nytenkende og åpen for alt nytt, har du også en side i deg som liker godt at ting er helt som de pleier å være.

Ukens råd: Slutt aldri å utfordre deg selv.

Fiskene

19. februar–20. mars
Det er i ferd med å komme mer ro over deg, og det er tiltrengt etter de siste månedenes hektiske liv. Du ser nå konturen av andre prosjekter som venter rett om hjørnet. Du gjør deg dermed klar til å avslutte diverse oppgaver som har opptatt deg det siste året. Økonomien kommer også til å bli mer stabil – men det tar litt tid ennå.

Ukens råd: Senk skuldrene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer