Horoskop 2018:

Et møte på lørdag kan bli spesielt for løven, mens krepsen må forberede seg på motgang

Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. mars.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. mars. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Det kan føles litt tungt denne uken, siden du ikke får den støtte og tillit som du hadde regnet med. Men det er ingen som kommenterer dette, så du står på videre – som du pleier. Og du klarer brasene. Mot slutten av uken blir frustrasjonen din mer merkbar. Og det blir derfor vanskelig å holde temperamentet i sjakk.

Ukens råd: Tell til ti, og pust dypt i helgen.

Tyren 21. april–21. mai

I løpet av tirsdag blir du nødt til å ta deg av en person som kommer deg nær – kanskje så nær at det føles grenseoverskridende. Du må si ifra, selv om det ikke blir godt mottatt eller respektert. Gjennomslagskraften din er ikke så stor nå som den pleier å være, og derfor bør du bruke mer krefter på å bli sett og hørt.

Ukens råd: Vær klar og tydelig.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har et tett samarbeid med en annen person denne uken. Hvis du føler deg stresset, kan det gå utover denne relasjonen. Du fornemmer at det ligger noen følelser eller vrede rett under overflaten, noe som kommer ut som sarkasme. I løpet av tirsdag bestemmer du deg for å sette ned farten og bruke mer tid på deg selv og ditt.

Ukens råd: Ro ned.

LES OGSÅ: Slik kan dårlig økonomi påvirke selvfølelsen vår

Krepsen 22. juni–22. juli

Du merker tydelig et humør- og energiskifte. Oppmerksomheten din er nå fullt og helt rettet mot oppgaver på jobben. Din indre ild tennes når du får ferten av noe som kan brukes til å utvikle de oppgavene du har i støpeskjeen. I helgen vil uroen ulme, og du vil fornemme krav eller utilfredshet fra din kjæreste eller samarbeidspartner.

Ukens råd: Vær forebredt på motgang.

Løven 23. juli–23. august

Etter at du lenge har vært opptatt av å gjøre PR for deg selv, vender du nå blikket utover og beskuer verden. Kanskje bestiller du en reise eller gjør noe annet som kan tilfredsstille din plutselige utferdstrang. Men én ting er sikkert: Noe må skje, og det nå! Har du noen dating-prosjekter, kan det skje noe i helgen. Et møte på lørdag kan bli spesielt.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: 5 kjappe om mote med Stella Mwangi

Jomfruen 24. august–23. september

Hvis du har jobbet med noen oppgaver der du har til hensikt å promotere deg selv eller det som du står for, vil det være naturlig å gjøre noe med dette denne uken. Energien er nå gunstig for at du kan få et gjennombrudd. Et tett samarbeid kan være både bra og ille. La ikke fortidens fiaskoer snike seg inn i hodet ditt.

Ukens råd: Tro på deg selv.

Vekten 24. september–23. oktober

Alt som har med samarbeid å gjøre, står i sentrum i disse dagene. Det berører din kjæreste eller din nære samarbeidspartner. Du føler ikke at du klarer å markere deg sterkt nok, og det gjør deg litt frustrert. Kanskje er det en god idé hvis du jobber for deg selv en periode. Familien eller hjemmet krever dine krefter.

Ukens råd: Jobb litt alene

Skorpionen 24. oktober–22. november

«Klare selv!» er ditt motto for tiden. Du vil helst styre ting alene og stå på egne bein. Det kan du saktens også gjøre. Ulempen er bare at du risikerer å brenne alt kruttet, for så å ha behov for hjelp. Derfor er det en god idé å alliere deg med en du kjenner som kan stå deg bi hvis uhellet er ute og du har feilberegnet hvor mye energi du har.

Ukens råd: La andre også bidra.

LES OGSÅ: Dette skjer med kroppen når du slutter på p-pillene

Skytten 23. november–21. desember

Når du tar ukens aspekter i betraktning, vil det være godt for deg å lene deg tilbake og gi deg selv lov til å slippe tøylene og slappe litt av. Det kan være i forbindelse med fritidsaktiviteter, men det kan også være at du har behov for å slå deg litt løs med fest og moro. Du er opptatt av privatøkonomien din, men ikke bekymre deg denne uken.

Ukens råd: Slapp av med god samvittighet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du synes du har god kontroll nå, og det resulterer i at du starter på langsiktige prosjekter. Du føler deg sikker på hva du kan og ikke kan, og for det meste er du konstruktiv – men også sta – for du har noen mål du gjerne vil nå. Denne uken passer fint til å oppnå dette, og derfor kan du med ro i sinnet bruke uken på deg og dine prosjekter.

Ukens råd: Vær målbevisst.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har fortsatt et stort behov for å være alene og fordype deg i dine interesser. Men det lar seg heller ikke gjøre denne uken, for det er stadig personer omkring deg som du blir nødt til å forholde deg til og som har bruk for deg. Et godt råd nå er at du deler tiden mellom deg selv og dem som har behov for deg.

Ukens råd: Planlegg hva du bruker tid på.

Fiskene 19. februar–20. mars

Hvis du vurderer å reise ut i verden, eller kanskje allerede har reist av gårde, er det viktig at du har et mål med turen. Har du noen spesielle interesser, kan du fordype deg og nå helt inn til kjernen av det som opptar deg. Fremmede kulturer kan fascinere deg sterkt, og de inntrykkene som du får, eller alt har fått, prenter seg inn i sjelen din.

Ukens råd: Gå i dybden.

LES OGSÅ: Her er sesongens fineste taklamper!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer