Horoskop 2018

Fiskene bør gå på date på torsdag, mens vannmannen må ta hensyn til kjæresten sin

Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. juni.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. juni. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. juni. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Hvis ikke den eller de samarbeidspartnerne du har denne uken holder følge med deg i dine tanker, så blir det vanskelig. Det er spesielt en person som du matcher fint med og som forstår hvor du vil hen, men vedkommende vil gjerne bestemme og har behov for mye oppmerksomhet rundt sin person. Spørsmålet er om du er tålmodig nok.

Ukens råd: Kommuniser tydelig.

Tyren 21. april–21. mai

For deg handler det om å finne den rette balansen mellom jobb og familieliv. Aller helst vil du bruke tid på hjemmet, for på den arenaen har du noen veldig gode ideer om hva du kan gjøre. Men du blir nødt til å prioritere dine arbeidsoppgaver – i hvert fall inntil torsdag. Etter det kan du med god samvittighet selv disponere din tid.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Din empati og din intuisjon er vesentlig skjerpet i de første dagene av uken. Derfor kan du med større sikkerhet utføre de arbeidsoppgavene som venter. Har du ønske om å utføre frivillig arbeid, så er muligheten til stede denne uken. Men mot slutten av uken er du ikke like glad, for da blir du nødt til å ta hensyn til økonomien.

Ukens råd: Følg med på saldoen.

LES OGSÅ: Soleksem: - Utslettet kan komme noen timer etter soleksponering

Krepsen 22. juni–22. juli

Du bør avslutte diverse oppgaver innen torsdag, for da skjer det et skifte. Etter det kan du ta fatt på et nytt kapittel. Din lyst til å delta i det pulserende livet stiger, og noen av de jobbmessige ideene som du har fått viser seg plutselig å kunne realiseres nesten uten at du behøver å gjøre noe. Noen nære kontakter kan utgjøre en forskjell.

Ukens råd: Hold jobbfarten oppe.

Løven 23. juli–23. august

Du trives best sammen med venner og likesinnede i denne perioden. Men du må være innstilt på at det ikke er alle som har tid til å «henge» med deg og avsette tid til sosialt samvær. Det kan fort påvirke humøret ditt, men som alltid finner du på noe selv. Hverdagslige oppgaver synes du er ekstra kjedelige denne uken.

Ukens råd: Selv det trivielle må gjøres.

Jomfruen 24. august–23. september

Du har brukt mye av din energi på å få noen prosjekter realisert, og du har nytt fellesskapsfølelsen og de mange utfordrin-"gene som du har vært med på å løse. Det er nå tid for et skifte, noe som du vil fornemme i løpet av torsdag, for da vil du føle behov for å trekke deg tilbake og finne fred og ro. Kanskje er det tid for en liten ferie alene?

Ukens råd: Søk fred og ro.

Vekten 24. september–23. oktober

Du kaster deg ut i ting uten å tenke mye på konsekvensene, men det vil du bli gjort oppmerksom på av din partner. For akkurat når det gjelder dette er dere svært forskjellige nå, for ellers pleier det å være omvendt. Derfor er det lurt hvis du kan komme visse hendelser i forkjøpet og være klar for å argumentere for din impulsivitet.

Ukens råd: Forsvar dine innfall.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Din energi og handlekraft er konsentrert om hjemmet, boligen eller familien. I den forbindelse kan det ligge an til uenigheter. Spesielt når det kommer til noe som har med innkjøp å gjøre kan det være vanskelig å komme til enighet. Du er en praktisk type, mens partneren din har helt andre behov når det kommer til innredning.

Ukens råd: Vent med å ta en beslutning.

LES OGSÅ: Slik gikk det da Anette (27) og Susanne (26) levde en måned uten plast

Skytten 23. november–21. desember

Det kan fort være de romantiske strengene som blir slått an denne uken. Hvis det er tilfellet, så er du og den utvalgte helt på bølgelengde – spesielt når det kommer til de dypere følelsesmessige båndene mellom dere. Det vises sågar stor forståelse for ditt behov for å trekke deg litt inn i deg selv og for den tiden du bruker alene.

Ukens råd: Slapp av.

Steinbukken 22. desember–20. januar

De opplevelsene du får denne uken kommer for det meste via din partner eller kollega. Vedkommende skifter tempo, og det faller en ro over det meste. Det gjør deg i godt humør at det tilsynelatende er mer tid til omsorg og nærvær med deg. Et økonomisk spørsmål kommer i sentrum midt i uken, og det er ikke lett å gjøre alle tilfreds.

Ukens råd: Inngå kompromisser

Vannmannen 21. januar–18. februar

Alt som har med samarbeid å gjøre står i sentrum – og spesielt i løpet av torsdag. Du er den aktive part, og kan lett komme til å tråkke din partner eller kollega på tærne uten at du er klar over det. Din partner eller kollega er svært følsom overfor kritikk denne uken. Hvis du kan ta hensyn til det, så blir dette en langt lettere uke.

Ukens råd: Ta hensyn til din partner.

Fiskene 19. februar–20. mars

Det blir en super uke for deg. Den gode fornemmelsen du har for deg selv og dine muligheter forsterkes – spesielt midt i uken. Hvis du er opptatt av romantikk og kjærlighet, så er det gunstige kår for det nå. Alt later til å gå opp i en høyere enhet, og det gir et svært tett bånd til din kjæreste eller partner. Er du på sjekkern, så sats på torsdag.

Ukens råd: Sats på romantikken.

LES OGSÅ: Tina Veronica gikk kun i sorte og grå klær. Se hva som skjedde da vi ga henne farger!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer