Horoskop:

Fiskene har en overraskelse i vente, mens Tyren kan ha godt av å senke skuldrene

Horoskopet gjelder for uke 52.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 52. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det er velfortjent når du synker ned i sofaen og slapper av i helligdagene. Du har behov for litt tid for deg selv, slik at du kan lade opp til det nye året, for da vil det bli mer fart allerede fra årets start. Misforståelser kan oppstå helt ut av det blå, men ikke la dem gå inn på deg. Familien krever ekstra mye oppmerksomhet fra deg i årets siste uke.

Ukens råd: Ikke ta deg nær av ting.

Tyren 21. april–21. mai

Du får tilført noen ekstra krefter denne uken, og det har du bruk for, selv om høytiden tegner til å bli fin. Nye erkjennelser kommer til deg midt i uken, og nå er det vesentlig lettere for deg å ta til deg prinsipper som du før ikke anså hadde noe med deg å gjøre. Det er ro i parforholdet og stor forståelse for hverandres måte å takle følelser på.

Ukens råd: Senk skuldrene.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det meste foregår på andres prinsipper nå, det gjelder også i forhold til din kjæreste eller partner. Det har du for så vidt ikke noe imot, men hvis noen snakker usant, så koker det i hodet ditt. Og nettopp denne uken kan du oppleve å få informasjon som ikke stemmer overens med din oppfatning av ting. Humøret bedres vesentlig til nyttår.

Ukens råd: Pust dypt og tell til ti.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så stor forskjell en rød leppestift kan utgjøre

Krepsen 22. juni–22. juli

Det gjelder å holde fast ved tradisjonene – spesielt denne uken. Det er sterke krefter i din omgangskrets som sørger for å holde fast ved og overholde diverse julearrangementer og tradisjoner som noen ønsker skal forbli urørt. Det må du akseptere. Det er bare å gjøre som «dere pleier», så er det mange som blir glade og tilfredse.

Ukens råd: Bøy deg for flertallet.

Løven 23. juli–23. august

Du føler deg «tvunget» til å dra av gårde på trening allerede i romjulen. Du har ting som skal «forbrennes», og siden du har tenkt å gjøre mer for helsen i det nye året, kan du like gjerne starte nå – selv om det kan være fysiske hindringer eller andre interesser som står i veien. Når du først har kommet deg av gårde, så er det greit.

Ukens råd: Dra gjerne på trening.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er med stor sannsynlighet deg og din familie som står for julearrangementene. Heldigvis er det mange som hjelper til, så det er ikke så besværlig for deg. Men noe som gjør deg i dårlig humør, er hvis noen bevisst lyver i din nære krets. Det er derfor sannsynlig at temperamentet kan løpe av med deg. Men andre juledag er det på plass igjen.

Ukens råd: Hev deg over smålighet.

LES OGSÅ: Reagerer du som Ulrik i Parterapi når du krangler med kjæresten?

Vekten 24. september–23. oktober

Det er viktig for deg at det er full tilfredshet over hele linjen i forbindelse med julen og dens arrangementer. Det kan fort bety en større økonomisk utgift for deg, men du vil med stor sannsynlighet finne ekstra midler til prosjektet. Mange ønsker at fortiden og dens tradisjoner blir håndhevet, og du sørger for at det skjer også i år.

Ukens råd: Hold fast ved tradisjonene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er naturlig å bruke dagene mellom jul og nyttår på å være kreativ eller på å la følelsene råde. Kanskje har du en flørt eller romanse på gang, og hvis det er tilfellet, så kan du lett finne på noe som faller i god jord hos den utvalgte. Du har også behov for fridagene, for du vil få en svært travel start på det nye året.

Ukens råd: Få masse hvile.

Skytten 23. november–21. desember

En ting er hvordan du oppfatter tingene, noe annet er hvordan andre oppfatter dem. Det kan være uenighet om hvordan juledagene skal forløpe – kanskje også hva dere skal spise? Det er lurt å sjekke med familien hva alle har lyst til. For det er ingen tvil om at det er flere oppfatninger av hvordan julen skal feires.

Ukens råd: Si ifra om dine forventninger.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Bølgene kan gå litt høyt i familien i juledagene, men du kan fornemme at det nok er forbigående. Men du ønsker likevel at dagene skal forløpe så knirkefritt som mulig og med best mulig stemning. Du kan eventuelt invitere noen av vennene eller dine barns venner, eller kanskje noen som du pleide å treffe før i tiden mellom jul og nyttår.

Ukens råd: Inviter til selskap.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Torsdag er så absolutt din beste dag denne uken. Derfor er det lurt å spare din energi til denne dagen og få det beste ut av den. Tilbaketrekking til egne gemakker eller til privatsonen er tiltrengt etter at du har vært sosial i dagene opp mot jul. Hvis du ikke har lyst til å være sammen med andre, så kan du se en god film for å lade opp batteriene igjen.

Ukens råd: Spar energien til torsdag.

Fiskene 19. februar-20. mars

Selv om det er helligdager denne uken, så har du nok å se til i forbindelse med jobben eller andre større prosjekter. Det er smart å holde et øye med hva som skjer, for det kan oppstå noen misforståelser. Og derfor er det fint å være rask på avtrekkeren, så du kan forhindre at det kommer for mye «spam» i innboksen.

Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

LES OGSÅ: Josefin begynte å drikke alkohol da hun var ti år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer