Horoskop 2017:

Fiskene må beholde fokus, mens krepsen bør tenke før hun snakker

Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. september.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. september.
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 15. - 21. september. Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Det er spesielt praktiske oppgaver som opptar deg denne uken, selv om det er mye annet du også kan ta fatt på. Nesten alt du berører denne tiden blir en suksess. Og tenker du langsiktig, så er det nå du skal satse på å få ting gjort. Et nært samarbeid vil enten få sin begynnelse eller slutt.

Ukens råd: Smi mens jernet er varmt.

Tyren

21. april–21.mai
Du har mange og store prosjekter nå, og hvis du har troen på dem, kan du få store ting ut av det. Det kreves bare litt satsing, og det er kanskje der du nøler. Men du har gjort bra research, og du vil få prosjekter til å lykkes, selv om det kan ta tid. De utvikler seg med din helse og din tilfredshet.

Ukens råd: Vær tålmodig.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Tvillingene

22. mai–21. juni
Det er den hjemlige arenaen som krever din oppmerksomhet denne uken, og har du noen praktiske oppgaver, så er det nå du bør løse dem. Et familiemedlem har noen utfordringer, og det er ikke tvil om at du vil gi en hjelpende hånd. Avvent litt, for det er ikke så lett å løse det. Forholdet til en av dine nære venner kommer i sentrum i helgen.

Ukens råd: Løs praktiske oppgaver.

Krepsen

22. juni–22. juli
Det gjelder å ha fakta og argumenter på stell, for denne uken blir du kontaktet av en person som synes å ville vite bedre og som vil diskutere med deg. Det kan bli vanskelig å avgjøre hvem av dere som har rett, for det er som kjent mange måter å se ting på. Det er du som må sette deg inn i detaljene for å kunne motbevise den andres påstander.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Løven

23. juli–23. august
Du synes selv at du har kontroll på tingene, men noen eller noe vil stikke kjepper i hjulene, og du må bruke tid på å få rettet det opp. Har du barn, vil ting som har med dem å gjøre være i sentrum, og du må bruke krefter på å få ting utrettet. Selv om argumentene dine er fornuftige, er det ikke sikkert de holder i forhold til reglene.

Ukens råd: Det er tid for å handle.

Jomfruen

24. august–23. september
Det er lenge siden du har følt deg så bra. Du er helt på hjemmebane i alt du foretar deg nå. Enten oppgavene krever teknisk sans eller tankekraft, så får du resultater. Et samarbeid med en svært så dynamisk person er i fokus, og det gir både inspirasjon og energi. Du får til mye på kort tid nå.

Ukens råd: Gled deg over dine resultater.

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Vekten

24. september–23. oktober
Du har det godt for tiden, spesielt fordi du får oppmerksomhet på den gode måten, og du får sjøsatt noen langsiktige prosjekter. Du strutter av stå på-humør og selvtillit. Ting går din vei, så utnytt denne gunstige uken til å få dine ønsker oppfylt og til å følge opp den gode utviklingen du er inne i.

Ukens råd: Følg opp den gode utviklingen.

Skorpionen

24. oktober–22. november
Det tette samarbeidet du har med andre inspirerer og motiverer deg, og du føler deg mer energisk enn du vanligvis gjør. Dine tanker kjører på høygir når du får klarhet i noe du har fundert lenge på. Har du praktiske oppgaver som må utrettes, så er dette uken for å lykkes med dem – kanskje med hjelp fra en venn.

Ukens råd: Få unna praktiske gjøremål.

Skytten

23. november–21. desember
Etter mange forsøk har du hellet med deg i opptil flere av prosjektene dine. Plutselig er det som om du har fått hull på noe som har hindret deg, og du lykkes. En person, kanskje fra et annet land eller kultur, spiller en stor rolle i forbindelse med din framgang. Det kan også handle om at du får noen helt spesielle opplevelser i forbindelse med en reise.

Ukens råd: Sett pris på medgangen.

Steinbukken

22. desember–20. januar
Ukens dilemma handler om å få rett. Du blir utfordret på kunnskap. Du mener selv at du har kunnskapen som kreves på ditt område, men en annen person mener noe annet om hva som er «riktig» kompetanse. Det blir litt krangling rundt dette. Det påvirker humøret ditt, og gjør deg gretten, men i helgen er du over det.

Ukens råd: Ikke la deg provosere.

Vannmannen

21. januar–18. februar
Selv om mange oppfatter deg som en klippe, full av kunnskap og kompetanse, så vil det i løpet av uken bli sådd tvil om både deg og hvor mye du kan. Det gir anledning til å ta selvkritikk, for du er var for kritikk fra mennesker i ditt nettverk. Du vil som alltid gjøre ting så bra som mulig, men du kan ikke tilfredsstille alle, slik er det bare.

Ukens råd: Du kan ikke gjøre alle til lags.

Fiskene

19. februar–20. mars
Også denne uken ligger det an til framgang og suksess for din del. Du legger merke til at du er i flyten og har hellet med deg. Anstrengelsene du legger i å bygge opp eller endre imaget ditt utad ser ut til å gi resultater. Du har kontroll på hverdagens oppgaver, og løser dem med stor kreativitet. Også helsen ser ut til å bedres dag for dag.

Ukens råd: Behold fokus.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer