Horoskop 2019:

Fiskene må sjekke saldoen sin, mens løven bør vise mer omsorg for sine kjære

Horoskopet gjelder for uke 7.

HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 7. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 7. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du må regne med avlysninger eller endringer i planene. Derfor gjelder det å være omstillingsklar. Kanskje handler du svært impulsivt i løpet av onsdag, noe som kan gi noen overraskende resultater. Fra torsdag faller det mer ro over deg, og du vil opptre mer fornuftig, heldigvis, for nå dreier det seg om din økonomi.

Ukens råd: Vær omstillingsklar.

Tyren 21. april–21. mai

Selv om du normalt er rasjonell i din holdning til livet, så vil du i slutten av uken bli fristet til å støtte en ideologisk sak. Du er slett ikke i tvil om at det du gjør er riktig. Men det kan også være at du i den forbindelse har vanskelig for å finne ut hva som for eksempel ligger til grunn for noen uttalelser eller nyheter.

Ukens råd: Sjekk om ting er «fake news».

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er viktig å være presis og tydelig når du kommuniserer i tiden framover. Du er ikke selv klar over at dine uttalelser kan forstås på flere måter, eller sågar misforstås. Hvis du har behov for fred og ro denne uken, så kan du ikke regne med å få det, for det stedet du ofte søker til når du skal hvile står kanskje ikke til rådighet nå.

Ukens råd: Snakk tydelig og uten ironi.

LES OGSÅ: Crocs-vesken er her! Er dette noe for deg?

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er ikke for sent hvis du vil endre eller fornye ditt image. Dette er en fin tid for å få laget en hjemmeside eller annen form for synlig reklame for deg selv eller din virksomhet. Men du kan også gjøre det ved at du setter noe i gang i ditt nettverk, for det vil denne uken være noen helt spesielle aktiviteter som du kan dra nytte av.

Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

Løven 23. juli–23. august

Parforhold og samarbeid står i sentrum for øyeblikket, og du gjør mye for å gjøre din kollega eller kjæreste tilfreds. Vanligvis foregår alt på dine premisser, men du har nå bestemt deg for å la din samarbeidspartner få mer plass og oppmerksomhet. Ditt hjertes utkårede har mye å gjøre, og det blir ikke mindre av det framover.

Ukens råd: Vis omsorg for din kjære.

Jomfruen 24. august–23. september

Du står i en overgangsfase i ukens første dager og må finne bein å stå på. Alt som handler om samarbeid er i fokus, noe du bare må venne deg til. Og derfor er det bra at du gir deg god tid til å fornemme stemningen der du befinner deg. Du merker tydelig at du nok bør holde en lav profil denne uken og la andre sette dagsorden.

Ukens råd: Hold en lav profil.

LES OGSÅ: Et nytt p-plaster er under utvikling - skal kun sitte på i noen få sekunder!

Vekten 24. september–23. oktober

På hjemmefronten er det du som for tiden sørger for at de basale tingene er i orden. Men du fortjener også å gjøre noe for deg selv. Kanskje kan et opphold på et avslappende sted være det som skal til for å få løst opp denne ukens spenninger. Det er ingen tvil om at du vil få stort utbytte av det. Mandag blir din beste dag denne uken.

Ukens råd: Søk ro.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Hvis du søker etter ny jobb, så kan du være heldig å bli den utvalgte. Det vil kanskje komme som en overraskelse. Hvis det ikke handler om jobb, så kan det skje noe annet som bidrar til at du kommer til å stå i en ny situasjon midt i uken. Du faller mer til ro når helgen nærmer seg og må rett og slett fordøye ukens opplevelser.

Ukens råd: Nyt medgangen.

Skytten 23. november–21. desember

Denne uken kan det skje overraskende ting i forbindelse med hverdagen og dens rutiner. Kanskje skjer det noe uventet som endrer alle avtaler og planer. Ta det med godt humør, for det kan kanskje bety at noe blir lettere i hverdagen. En ting er sikkert: Ting er ikke som de pleier å være denne uken. Men det hindrer ikke din trang til å utfolde deg.

Ukens råd: Utfold deg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er svært pliktoppfyllende for tiden og bruker all din tid på å utføre alle oppgaver korrekt. I ukens løp vil en person dukke opp i din nærhet som støtter deg, og som også gjerne vil prøve å gjøre din tilværelse litt søtere. Kanskje er det en god idé for en gangs skyld å slippe pliktene og ta imot invitasjonen til en spennende opplevelse.

Ukens råd: Vær åpen for nye opplevelser.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det skjer noe midt i uken som bidrar til at du kommer på en annen kurs enn beregnet. Det er ikke noe som du på forhånd kan vite eller gjøre noe med, så det beste du kan foreta deg i denne situasjonen er å gå med på de endringer som byr seg. Noen vannmenn vil ha litt vanskelig for å styre temperamentet. Det kan få konsekvenser.

Ukens råd: Tilpass deg etter forholdene.

Fiskene 19. februar-20. mars

Selv om ting stadig vekk går bra for deg, kan det dukke opp en økonomisk overraskelse denne uken. Det er ikke noe som du kan imøtegå, og det er nok en god idé å sjekke bankkontoen for å se at alt er som det skal være. Hvis du har gjort investeringer, kan det godt gi noen reaksjoner – både til pluss- og til minussiden.

Ukens råd: Sjekk saldoen din.

LES OGSÅ: Hull i t-skjorten? Her er grunnen til at det skjer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer