Horoskop 2018:

Fiskene vil møte kritikk denne uken, mens skorpionen bør være åpen for nye ting

Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. februar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. februar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. februar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Det er nå fokus på ditt nettverk – både det faglige og det private. Du har godt overblikk over ting, og du deler av og til din kunnskap med andre. Du fornemmer en viss spenning mellom deg og en kollega eller partner i begynnelsen av uken. Det kan utvikle seg, men det er uvisst i hvilken retning. Det gjør deg litt usikker.

Ukens råd: Stol på det selv.

Tyren 21. april–21. mai

Denne uken passer det fint å avslutte noen arbeidsoppgaver. Dels for å gi plass til nye, og dels fordi andre oppgaver må løses i tiden som kommer. Bærer du på ideer som du ennå ikke har fått realisert, skrevet ned eller delt med andre på jobben, så bør du gjøre det innen helgen. Du kjenner på en stressrelatert uro i midten av uken.

Ukens råd: Sett dine ideer ut i livet.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er flink til å tenke utenfor boksen nå, og du kommer med noen helt nye og andre innfallsvinkler. Men det virker imidlertid som det ikke er noen som griper tak i ideene dine denne uken. Derfor må du selv ta affære og gjøre noe med de mange forslagene dine. Du møter litt motstand tirsdag, men i løpet av fredag vil alt lykkes.

Ukens råd: Ta ansvar.

LES OGSÅ: Eple, pære eller timeglass? Slik fremhever du DIN figur!

Krepsen 22. juni–22. juli

Du merker tydelig en viss motstand og uro blant enkelte kolleger. Du blir i den forbindelse tvunget til å argumentere mer og kanskje bedre for dine initiativer – som kanskje ikke blir godtatt eller akseptert sånn uten videre. Kanskje er det fordi noen mener at du ikke er seriøs nok eller at det mangler handling bak dine ord.

Ukens råd: Vær handlekraftig.

Løven 23. juli–23. august

Du prøver å ta hensyn til andres behov og innrette deg etter deres dagsorden. Men det er ikke så lett, og du møter på motstand og hindringer. Det er spesielt fra den hjemlige kanten at det er utilfredshet og at det murres i krokene. Det du kan gjøre, er å spille med åpne kort og være helt ærlig om dine motiver.

Ukens råd: Vær åpen og ærlig.

LES OGSÅ: Så mye kan du øke forbrenningen med styrketrening

Jomfruen 24. august–23. september

Du er kjapp både i tankene og i handling, og det blir lagt merke til. Du kan lett som bare det få orden i ting og få alt til å fungere på et praktisk plan. Men du fornemmer likevel uro og stress i løpet av tirsdag, og det gjør at du har vanskelig for å konsentrere deg. Det gjelder spesielt tirsdag kveld. Til helgen er du igjen på topp.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Vekten 24. september–23. oktober

Stemningen er anspent mellom deg og dem du møter på ukens første dag. Men følelsene faller snart til ro, og du kan igjen konsentrere deg om å få gjort dine ting ferdig innen fredag. I helgen fornemmer du tydelig at det er et skifte i energi, og du slapper lettere av, er deg selv og finner nytelse i sanselige opplevelser framfor tankemessige.

Ukens råd: Søk sanselige opplevelser.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det skjer mye i familien i denne perioden, og andre i hjemmet har kanskje tatt over og bestemmer hvordan og hvorledes. Akkurat nå er dette greit for deg, for du har andre ting å ta deg av. Du utforsker noen nye områder som har med deg selv å gjøre, og det kan bety at du finner på nye oppgaver som du kan gå fullt og helt inn i.

Ukens råd: Vær åpen for nye ting.

LES OGSÅ: Meryl Streep skal være med i «Big Little Lies» sesong 2

Skytten 23. november–21. desember

Du har lett for å ta initiativer og igangsette ting nå. Men å følge oppgavene til de er fullført, lar du helst andre ta seg av. Du har mer lyst til å være i en litt tilbaketrukket posisjon der du kan tenke ut handlingsplaner og strategier. Du interesserer deg nå for den psykologiske siden av arbeidsoppgavene, og du har mange forslag til hvordan de kan løses.

Ukens råd: Fortsett å legge planer.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Personer som er tett på deg, kanskje er det familien, har mange ideer som du kan bli inspirert av. Men akkurat nå er du mest opptatt av å planlegge strategier og målrette dine egne tiltak. For du har både en indre og ytre drivkraft til å omsette dine tanker og ideer i virkelighetens verden. Mangler du informasjon, finnes den like foran deg.

Ukens råd: Kos deg i flytsonen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det som gjør deg skikkelig glad og i godt humør, er å være sammen med andre som du er på bølgelengde med. Og det er store sjanser for at du kan være det i denne uken. Mange personer rundt deg har noe de brenner for, og det inspirerer deg og får deg til å utvikle nye tanker og ideer. Dog vil søndagen føles litt tung og trist.

Ukens råd: Nyt første del av uken.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du må være forberedt på ikke å være like populær alle steder denne uken. En bestemt person vil ikke være enig med deg, og vil se verden på en helt annen måte enn det du gjør. Det kan gi deg en del å tenke over, for du liker ikke å få kritikk, og spesielt ikke i denne perioden. Det kan gå utover selvtilliten. Du merker det spesielt midt i uken.

Ukens råd: Rust deg mot kritikk.

LES OGSÅ: Sofia Helin: - Oppveksten min var ikke uten tragedier. Noen av dem var store

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer