Horoskop 2017:

Fiskene vil møte på økonomiske utfordringer, mens tvillingene må ta inn over seg kritikk fra andre

Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. oktober.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. oktober. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Det er stadig nye ting du må venne deg til. Men du er rask til å omstille deg, har stor ståpåvilje og er svært engasjert i det meste av det du tar fatt på. Intuisjonen din er sterk for tiden, og du har mange fornemmelser, men dem kan du bare forholde deg til når du er alene i fred og ro. Et samarbeid med noen står i fokus på jobben midt i uken.

Ukens råd: Vær fokusert.

Tyren 21. april–21. mai

Det føles godt å få avsluttet oppgaver før helgen, slik at du blir klar for nye. Fredag merker du et skifte i energi: Du får mer fart på tankene, og lysten din til å handle forsterkes. Men det er smart å vente litt før du kaster deg ut i noe som for eksempel har med pengetransaksjoner å gjøre. Kjærlighet og romantikk styrer deg nå.

Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Tålmodigheten din blir satt på prøve nå, for du har vansker med å innordne deg de gitte reglene. Du har lyst til å ta ting i egne hender og gjøre opprør, men det blir med tanken. Og det er kanskje fordi du føler at den støtten du forventer å få fra dine nærmeste, uteblir. Og det bidrar til at du ikke er helt tilfreds denne uken.

Ukens råd: Ta inn over deg kritikk fra andre.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Krepsen 22. juni–22. juli

Du får det ekstra hektisk i tiden framover, og du må derfor holde en stø kurs når utfordringer som har med samarbeid å gjøre, dukker opp. Du har noen ideer som du ønsker å få satt ut i livet, men du møter motstand, og må bruke krefter på å forsvare og dokumentere dine hensikter. Det er prisen du må betale for å være visjonær.

Ukens råd: Stå på ditt.

Løven 23. juli–23. august

Du retter nå oppmerksomheten mot din kjæreste, og dere er nå i ferd med å komme hverandre nærmere igjen. Det er kommet litt mer optimisme inn i forholdet, og dere snakker bedre sammen. Du kan se fram mot flere konkrete arbeidsoppgaver, noe som er bra, siden det den siste tiden har vært mange gode intensjoner, men få resultater.

Ukens råd: Tenk konstruktivt.

Jomfruen 24. august–23. september

Forrige uke fikk du en erkjennelse som du ennå ikke er ferdig med å bearbeide. Det vil ta litt tid før du får endret på ting i tilværelsen. Du er rastløs nå, og har vanskelig for å finne deg til rette med ditt nye image. Du har noen økonomiske utfordringer, som er vanskelig å takle fordi reglene, eller tolkningen av dem, hele tiden endres.

Ukens råd: Prøv å finne roen.

Vekten 24. september–23. oktober

Du har tatt godt vare på kroppen din i det siste, og du bør derfor føle deg i topp form nå. Mot slutten av uken merker du et skifte, og du ønsker å være mer utadvent og aktiv. Kjæresteforhold vil komme på dagsorden, og du må forholde deg til din partners sterke vilje. For øvrig vil rettferdighetssansen din bli utfordret.

Ukens råd: Søk kontakt med andre.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Forrige uke fikk du en erkjennelse som du ennå ikke er ferdig med å bearbeide. Det vil ta litt tid før du får endret på ting i tilværelsen. Du er rastløs nå, og har vanskelig for å finne deg til rette med ditt nye image. Du har noen økonomiske utfordringer, som er vanskelig å takle fordi reglene, eller tolkningen av dem, hele tiden endres.

Ukens råd: Begynn å trene.

LES OGSÅ: Denne treningen passer for deg, ifølge horoskopet ditt

Skytten 23. november–21. desember

Du synes at alt går sakte for tiden, men dessverre er det ikke så mye du kan gjøre for å endre på det. Du må smøre deg med tålmodighet. Bruk i stedet tiden på å gjøre litt research, og sett deg godt inn i det du søker kunnskap om, slik at du kan framstå med overbevisning. Kjæresten din vil mane deg til å være mer forsiktig med pengene.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du retter nå oppmerksomheten mot familie og hjem, der det er mye aktivitet nå. Og det skjer ting som du ikke hadde forventet. Derfor er det smart fortsatt å være forberedt på omstilling, hvis ting skulle utvikle seg i en annen retning enn du hadde planlagt. Jobb og familie er to ting som må balanseres, og det vil kreve din fulle oppmerksomhet.

Ukens råd: Finn ut hva du vil.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har stor kunnskap, og den vil du gjerne dele med dine likesinnede – dem du føler deg mest komfortabel med. Men ikke gjør det denne uken. Nå bør du gå stille i dørene, men tilgi likevel deg selv om du skulle gi gode råd til dem du møter på. I løpet av uken finner du nye veier for å nå dine mål. Du har fokus på økonomien din nå.

Ukens råd: Gå stille i dørene.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du har noen økonomiske utfordringer, og du prøver så godt du kan å finne løsninger. Men det er vanskelig, for pengesituasjonen din endrer seg stadig, noe som ikke gjør det lettere å forutse hva du vil tjene. Derfor er det smart ikke å planlegge for store investeringer nå. Du har for øvrig mye omtanke for dine nærmeste.

Ukens råd: Hold på pengene.

LES OGSÅ: Dropper du å søke jobber fordi du føler det ikke er noen vits?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer