Uke 25

Her er horoskopet for ditt stjernetegn!

Skorpionen må innstille seg på endringer, mens tyren bør sjekke saldoen sin.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 25. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 25. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

En kollega, venn eller nabo vil hjelpe deg når du står overfor utfordringer som det kan være vanskelig å takle. Det kan handle om at du ikke synes at du får mulighet til å vise fram din kompetanse i et arbeidsforhold, eller kanskje handler det om at du for tiden har vanskelig for å fordele tiden på en bra måte mellom jobb og familie. Ukens råd: Tør å gjøre radikale endringer.

Tyren 21. april–21. mai

Denne uken er det økonomien som står i sentrum. Du har flere «kontoer» å veksle mellom, og det kan være en utfordring å finne ut av hvilken av dem du skal bruke til hva. Det ser ut til at du enten kan låne penger eller at det er mulig å få noe gjennom offentlige ordninger. Spørsmålet er bare hvor mye eller lite du kan tillate deg å bruke. Ukens råd: Sjekk saldoen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er særlig fokus på parforhold, partnerskap og samarbeid denne uken. Kanskje blir følelsene pisket opp i forhold til en konkret sak, noe som påvirker uken som helhet. Økonomiske forhold diskuteres, og hvis du har lån, kan det være en god idé å refinansiere dem eller å få dem helt ut av verden, så du kan gå videre økonomisk sett. Ukens råd: Vurder å refinansiere dine lån.

Krepsen 22. juni–22. juli

Oppmerksomheten er rettet mot samarbeid i den kommende tiden, og spesielt denne uken ligger det an til konfrontasjoner og uenighet. Hvorvidt du får roet gemyttene, er uvisst, men kanskje er din tilstedeværelse nok for at ting skal kunne diskuteres saklig. Men det kan først la seg gjøre etter den 21. juni. Tenk deg om før du uttaler deg. Ukens råd: Stikk fingeren i jorda.

Løven 23. juli–23. august

Det er en god idé å bli ferdig med oppgavene dine før helgen. Det ligger nemlig an til et sceneskifte i løpet av fredag, det vil si at du vil stå i en ny situasjon. Det gir deg anledning til å søke indre ro og på den måten prøve å finne de svarene du søker. Det er aktivitet på kjærlighetsfronten og en eventuell ny partner blir synlig i ukens begynnelse. Ukens råd: Søk indre ro.

Jomfruen 24. august–23. september

Alle former for samarbeid er i fokus nå. Du kan lett fristes til å la deg involvere i noe som hviler på et humanitært grunnlag. Flere av dine venner er også tilknyttet samme sak eller organisasjon, og det påvirker deg. Men du bør være oppmerksom på om du har krefter til å fortsette, siden du også prioriterer andre ting. Ukens råd: Porsjoner kreftene dine.

Vekten 24. september–23. oktober

Det kan være forbundet med vanskeligheter å komme fram til enighet eller å gjøre alle tilfreds denne uken. Derfor kan du fort føle deg en anelse presset, noe som kan kulminere i et høylytt oppgjør i helgen. Det kan derfor være en fordel å samle argumenter eller opplysninger, slik at du står sterkt i alle eventuelle diskusjoner. Ukens råd: Samle gode argumenter.

Skorpionen 24. oktober–22. november

En fagperson har dukket opp, og du får nå den hjelpen du har behov for. Og det er nødvendig, for det du står overfor nå kan du ikke klare uten støtte. Kanskje står du i en fastlåst situasjon hvor de personene som du har mest med å gjøre er vanskelige å hamle opp med og hvor det er nødvendig med ekspertise. Ukens råd: Vær innstilt på endringer.

Skytten 23. november–21. desember

Uken starter i et høyt tempo, og det er mulig at du er helt i skyene av begeistring. Men det roer seg raskt igjen. Samarbeid står i sentrum i slutten av uken da du etter beste evne prøver å besvare flust av spørsmål fra en tilsynelatende oppegående person. Men det kan vise seg at kunnskapen ikke stikker særlig dypt. Ukens råd: Gled deg til helgen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du tror at det som gjelder for deg er å stå fast på dine prinsipper. Men kanskje kommer du på andre tanker i løpet av uken. For det er inntil flere som prøver å få deg i tale og kanskje også prøver å få deg til å endre mening. Kanskje lykkes det nesten også, men ikke helt. Dere tenker svært ulikt, og det bidrar til at det er vanskelig å bli enige. Ukens råd: Åpne opp for kompromisser.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er de praktiske tingene i hverdagen som tar oppmerksomheten denne uken. Det er ikke lett å få alt til å gå opp i en høyere enhet, og det kan være mange hindringer å takle. For eksempel kan det komme noen klager fra noen av dem du jobber med, som mener at du står i veien for at det skal skje endringer. Gjør du det? Ukens råd: Ikke vær forutinntatt.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det er fortsatt familien, boligen og karrieren din som står i sentrum. Kanskje eier du flere boliger som skal ses etter, eller kanskje er det flere i familien som krever din oppmerksomhet. Siden du har et stort fysisk og psykisk overskudd for tiden, så vil det ikke være så krevende for deg å ta deg av det som trenger å ses etter. Ukens råd: Smil til verden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer