HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 21. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 21. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne KjærVis mer

Uke 21

Her er horoskopet for ditt stjernetegn!

Væren må telle pengene sine, mens fiskene har flere overraskelser i vente.

Væren 21. mars–20. april

På grunn av utgifter til hjemmet og noen helt grunnleggende ting er oppmerksomheten rettet mot økonomien din i begynnelsen av uken. Du blir kanskje overrasket når det viser seg at du faktisk har noen penger til rådighet som du ikke var klar over. Du blir glad for å kunne realisere noen av de planene som du har drømt om lenge. Ukens råd: Tell dine penger.

Tyren 21. april–21. mai

To personer som du har tilbrakt mye tid med i det siste rykker nå videre, og du kan kanskje føle deg litt overlatt til deg selv. Samtidig passer det deg også fint å få «scenen» for deg selv. Du bør nyte dagene nå, siden du ikke har noen forpliktelser og derfor fritt kan disponere din tid. Gjør noe godt for deg selv, noe som setter sansene i spill. Ukens råd: Gjør noe godt for deg selv.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er særlig i ukens første dager at det er hektisk. Du skal enten begynne på eller avslutte en oppgave. I løpet av uken fornemmer du en større styrke hos deg selv, og etter hvert som dagene går blir du mer og mer sikker på deg selv og den kursen du har lagt. En person som du samarbeider tett med må settes på pause en stund. Ukens råd: Stol på dine egne vurderinger.

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er lurt å holde en lav profil – det vil si å ta det med ro, finne mer hvile i deg selv og dyrke det indre spirituelle liv. Du har behov for å være mer alene og gjøre ting på egen hånd. Men du blir ikke helt alene, for i starten av uken får du selskap av en person som står deg nær. Sammen utgjør dere et godt team. Ukens råd: Del dine tanker og ideer.

Løven 23. juli–23. august

Du fornemmer et stemnings- og energiskifte i ukens første dager. Fra å være rimelig tilbakelent og avslappet, kan du plutselig kjenne at tankene får mer fart og at ditt fysiske tempo økes betraktelig. En venn eller person som står deg nær kontakter deg. Og siden det her er inspirasjon å hente, er det en god idé å avtale et møte. Ukens råd: Vær åpen for kontakt.

Jomfruen 24. august–23. september

Du konsentrerer deg om jobb og karriere. I ukens første dager er det fokus på nye oppgaver eller nye samarbeidspartnere. Kjemien er god, og du fornemmer at det er en mentalt god forbindelse mellom dere. Dere tenker i de samme baner og er begge gode til å ha flere tanker gående samtidig. Nye muligheter åpner seg. Ukens råd: Se mulighetene.

Vekten 24. september–23. oktober

Nå gjelder det å tenke stort og «ut av boksen». Og det vil du bli gjort oppmerksom på i ukens første dager, for da går tankene på høygir og du streifer innom mange temaer. Du fristes av lengre reiser, og det er derfor en god idé å planlegge eller realisere dine drømmer i den forbindelse. Du kan bli fristet av ansikts- og kroppsbehandlinger. Ukens råd: Sett deg store mål.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Nye bekjentskaper dukker opp, og det har nyhetens interesse. Relasjoner som er uforpliktende og annerledes tenner deg. Senere i uken kan det hende at du legger ut på reise til et sted der du føler deg hjemme og som du kjenner. Det kan også være at du får mer utsyn og overblikk over ditt liv ut fra den plattformen som du allerede har etablert. Ukens råd: Vær åpen for nye relasjoner.

Skytten 23. november–21. desember

Du har mye glede av venner og dine kjære nå. Og i den forbindelse har du og dere mange planer om kulturelle aktiviteter. Kanskje havner du også i noen diskusjoner – spesielt i ukens første dager – som gir deg ny inspirasjon. Kanskje gjør nye kostholdsplaner sitt inntog, noe som gjør at du må venne deg til en annen livsstil. Ukens råd: Vær åpen og fordomsfri.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har travle dager, og må også finne tid til å pleie helsen. Det kan være vanskelig å få tid til alt, og særlig i løpet av tirsdag kan det hele føles temmelig stressende. Pass på så du ikke lover for mye, for det er ikke sikkert du kan holde det. En samarbeidspartner overrasker deg midt i uken. Vedkommende tar seg friheter og går sine egne veier. Ukens råd: Ikke lov for mye.

Vannmannen 21. januar–18. februar

u har mange tanker, ideer og planer for familien og kanskje også for boligen i denne tiden. Du har mer lyst på forandring enn du pleier. Kanskje tenker du på å flytte til et annet sted? I stedet for å slå det fra deg, så bruk litt tid på å undersøke om det i det hele tatt kan la seg gjøre. Tirsdag og søndag er dine beste dager denne uken. Ukens råd: Gjør grundig research.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det vil sannsynligvis bli mer aktivitet rundt deg enn det pleier å være denne uken. Slektninger kan plutselig dukke opp og kanskje forstyrre «freden» eller på andre måter føre til at du mister fatningen for en stund. Det er særlig oppmerksomhet på familien og boligen. Eventuelt nye familiemedlemmer presenteres for familien. Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: