Uke 26

Her er horoskopet for ditt stjernetegn!

Væren må ikke skygge unna problemene sine, mens jomfruen fortjener en real pause.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 26. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 26. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

VÆREN 21. mars–20. april

Oppmerksomheten din er først og fremst rettet mot boligen, og i den forbindelse kan minner fra fortiden dukke opp. Ikke fordi du har noe imot det, men det kan gi deg en følelsesmessig uro. Men uansett hvor du befinner deg, så er det behov for opprydding. Du har imidlertid noen riktig fine stunder med familien i ukens først og siste dager. Ukens råd: Ikke skygg unna problemene.

TYREN 21. april–21. mai

Nå gjelder det å holde tungen rett i munnen, siden det er mange løse tråder som du må nøste opp i og få koblet. Du er koordinator på et prosjekt som har mange spor. Ikke regn med å få mange pauser til å puste ut, for det går over stokk og stein og det gjelder å følge opp alt som skjer. Mange ønsker å gi deg gode råd. Ukens råd: Følg din egen indre stemme.

TVILLINGENE 22. mai–21. juni

Det er ekstra viktig at du blir ferdig med de praktiske oppgavene du holder på med, for i løpet av uken vil det skje et sceneskifte. Nye prosjekter vil dukke opp, og de er antakelig mye mer interessante og morsomme enn dem du nettopp har avsluttet. Fra torsdag ser du lysere på tilværelsen og har behov for underholdning. Ukens råd: Gjør unna oppgavene dine.

KREPSEN 22. juni–22. juli

Du vil helst klare ting selv. Men denne uken har du mulighet til å få en av dine venner eller fagkolleger til å hjelpe deg med noen tekniske utfordringer. Vedkommende har full kontroll, så du kan nyte godt av noen ordentlig geniale ideer. Samarbeid generelt sett kan by på noen utfordringer, og det er lurt ikke å reagere følelsesmessig. Ukens råd: Hold hodet klart.

LØVEN 23. juli–23. august

Uansett om du har ferie eller ikke, så kan du komme opp med noen alternative, og muligens geniale, ideer. Kanskje er det i forbindelse med jobben. Det kan også dreie seg om at du lenge har prøvd å løsrive deg fra jobben, noe det vil være mulighet for nå. Et alternativ kan være at du fristilles fra noen bindende avtaler. Ukens råd: Gled deg til helgen.

JOMFRUEN24. august–23. september

Du har sannsynligvis hatt det veldig travelt i det siste, blant annet med å snakke andres sak eller være forkjemper for noe som betyr mye for deg. Derfor trenger du en real pause, noe en sommerferie kan være. Hvis du er i ferd med å ta ferie denne uken, så er timingen god for snart blir tilværelsen mer underholdende, uforpliktende og morsom. Ukens råd: Ta en real pause.

VEKTEN 24. september–23. oktober

Du burde ha det fulle overblikket, men det kan kanskje knipe litt med det – særlig i ukens første dager. Men du får gradvis mer kontroll på alt, og din usikkerhet og manglende konsentrasjon reduseres. Og innen helgen er du oppe og stå igjen. Men innstill deg på å bli involvert i diskusjoner der du trenger å ha argumentene i orden. Ukens råd: Vær forberedt på diskusjoner.

SKORPIONEN 24. oktober–22. november

Du er ikke helt fornøyd med tingenes tilstand, og du har vanskelig for ikke å gi uttrykk for det. Det er naturlig å reise denne uken, eller kanskje har du allerede vært av gårde. Uansett er du mye mer mottakelig for inntrykk i denne perioden, og det bidrar til at du reagerer mye mer emosjonelt enn du pleier å gjøre. Ukens råd: Pust med magen

SKYTTEN 23. november–21. desember

Det kan fortsatt forekomme misforståelser. Og derfor er det en god idé om du best mulig sørger for å bli forstått, så det ikke oppstår noen unødvendig tvil om hva du egentlig står for og mener. En samarbeidspartner eller kjæreste kan gjerne ha noen ess i ermet, som du ikke er forberedt på. Derfor er det best hvis du kan gi svar på tiltale. Ukens råd: Snakk og kommuniser tydelig.

STEINBUKKEN 22. desember–20. januar

Du har mye å by på nå for tiden, og det vil nok være flere som har fått øynene opp for din sterke utstråling. Utnytt denne perioden til å få gjennomført ting som er viktige for deg. Du har styrken og mulighetene til å oppnå gode resultater. I denne prosessen vil det være noen som er imot deg og som ikke sender på samme «frekvens». Ukens råd: Ikke la deg kue av negativitet.

VANNMANNEN 21. januar–18. februar

Selv om det er ferietid, så har du en del praktiske gjøremål denne uken. Og hvis du øker tempoet litt, så kan du bli ferdig innen torsdag og dermed bli klar for å ta ferie. I år vil du foretrekke et stille og rolig sted, så du kan finne inn til din indre ro. Det kan være en utfordring, for du befinner deg i en prosess der du endrer syn på så mangt og så mye. Ukens råd: Prioriter å hente deg inn igjen.

FISKENE 19. februar–20. mars

Det gjelder å være klar og tydelig både i tale og i handling, for du kan risikere å bli misforstått. Akkurat nå vil du gjerne blåse ut samtidig som du har mel i munnen, noe som jo bekjent ikke er så lett. Men du har en stor appetitt på livet og vil ha «alt». Samtidig kan det komme noen kritiske røster fra familien som ønsker mer nærvær fra din side. Ukens råd: Vær klar og tydelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer