Uke 27

Her er horoskopet for ditt stjernetegn!

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars - 20. april

Et vendepunkt inntreffer i begynnelsen av uken. Du har lenge ventet på å få mer energi, flere krefter og mer gjennomslagskraft. Alt det kommer tilbake til deg denne uken. Det er behov for deg i familien eller i forbindelse med boligen. Prosjekter som ennå ikke er kommet i gang har nå de beste forutsetninger for å bli påbegynt.
Ukens råd: Nyt din nye energi.

TYREN

21. april - 21. mai

Etter en travel periode kan du nå slappe av og vende oppmerksomheten mot familien og boligen. Siden det er ferietid, er det naturlig at du konsentrerer deg om de nære ting – om trivsel og omsorg for de nærmeste. Kanskje vil du dra på tur i nærområdet. Kanskje gjør du også noe for miljøet. Du blir lett sentimental nå.
Ukens råd: Lytt til følelsene dine.

TVILLINGENE

22. mai - 21. juni

Hvis du har noe på hjertet, så er det denne uken at du får tungen på glid. Det går lett for deg å få dine tanker og ideer formidlet til dem som blant annet deler dine interesser og meninger. Siden det er sommer og ferietid, er det mulig at du bruker mer penger enn "du pleier. Og noen synes kanskje at "du overdriver.
Ukens råd: Sjekk saldoen.

KREPSEN

22. juni - 22. juli

Det er mer oppmerksomhet enn normalt på deg og hvordan du planlegger tilværelsen framover. Plutselig kan det stå ganske klart for deg hva det er du vil på lengre sikt. Det betyr at det er noe du må endre for å nå dine mål. Det er ikke så lett å gjøre radikale endringer, men du kan så smått begynne å forberede deg selv på det.
Ukens råd: Forbered deg på endringer.

LØVEN

23. juli - 23. august

Du er ikke særlig sosialt anlagt denne uken. Du har mest lyst til å holde deg i bakgrunnen eller helt for deg selv. Grunnen kan blant annet være at du har behov for å finne din indre ro, og det kan du best gjøre når du er alene og kan trekke deg tilbake. Så kanskje vil en tur uten familien til en hytte være et passende prosjekt denne uken.
Ukens råd: Vurder en tur alene.

JOMFRUEN

24. august - 23. september

Du vil helst ikke forstyrres nå. Skal man komme i kontakt med deg, så er du sannsynligvis å finne på et sted hvor det er fred og ro. Det er noen sosiale arrangementer i begynnelsen av uken som du synes du er forpliktet til å delta på. Men når du først har gjort deg klar og har kommet av gårde og får slappet av, så stiger humøret.
Ukens råd: Senk skuldrene.

VEKTEN

24. september - 23. oktober

Siden det er ferietid, vil det være stille på jobbfronten. Men hvis du er en av dem som ikke tar ferie før i august, vil du bruke en del av din tid på å være kreativ på jobben. Det oppstår en ny situasjon i begynnelsen av uken som du må forholde deg til før du setter kursen mot denne ukens arbeid.
Ukens råd: Vær kreativ.

SKORPIONEN

24. oktober - 22. november

Nå lysner det i forbindelse med jobben. Og det selv om du kanskje har ferie denne uken. Det blir morsommere og lettere å håndtere diverse utfordringer, og du merker at gjennomslagskraften er blitt sterkere. Humøret bedres, noe som er svært velkomment etter en lengre periode der du har hatt vanskelig for å se det positive ved jobben din.
Ukens råd: Gled deg over oppturen.

SKYTTEN

23. november - 21. desember

Det er naturlig å reise denne uken. Planetene står gunstig for en vellykket ferietur som for de fleste skytters vedkommende vil legges til utlandet. Du hører nok til dem som ønsker en aktiv ferie, og det vil også denne bli – særlig i neste uke. Akkurat nå har du det travelt med å finne løsninger "i forbindelse med hjem og familie.
Ukens råd: Sett ord på det usagte.

STEINBUKKEN

22. desember - 20. januar

Det er særlig fokus på samarbeid denne uken, og det gjelder også på privaten med kjæresten. Det kan være en utfordring å komme til enighet, noe som er blitt tydelig den siste tiden. Men i starten av uken blir det svært tydelig hva det er som er årsak til uenigheten, og derfor blir det mye lettere for deg å gå inn i en diskusjon.
Ukens råd: Søk kompromisser.

VANNMANNEN

21. januar - 18. februar

Hvis du har ferie denne uken, vil oppmerksomheten kanskje være rettet mot helsen din. Det er en god idé hvis du kan bedre kondisjonen din litt, for eksempel med en aktiv ferie. Det er generelt bra å sørge for at de skavanker du eventuelt har, kan bli redusert eller behandlet. Hverdagslige ting tar mye av tiden din.
Ukens råd: Kom deg opp fra sofaen.

FISKENE

19. februar - 20. mars

Du er fortsatt travelt opptatt med å sette deg nye mål. Det er så mye du gjerne vil, så det kan knipe med å få tid til alt. Det er full fart i livet ditt i denne feriemåneden, og du skrur ikke ned på tempoet. Men det er én ting som alltid kan få din oppmerksomhet, og det er kjærligheten. Det er gode aspekter for at søt musikk kan oppstå.
Ukens råd: Dyrk flørten og romantikken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer